2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. 32+2'yiz. Yine nstye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Her şey yolunda dedi doktor. Kilosu 1.800 olmuş, 3 haftada 480 gram almış. Bana az geldi ama artık takmıyorum. Ben elimden geldiği kadar iyi besleniyorum demek ki zayıf bir çocuk olacak anası gibi :spor:
Kilosu zayıf değil canım, normal Aralıklarda çıkmış zaten 100 150 artı eksisi varmış

Maşşallah canım senin kız güzel büyüdü, benim kız minyon. İlkdoğum sizin olacak gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Cnm USG sonucu doğru çıkarsa 3-3.5 arası doğar galiba.saglikli olsun da önemli olan o canım.senin kız nasıl iyi mi cnm? Özgür beye devam mı?senin doğum ne zaman beli mi?

Kızlar beşigin içinde ki yatagın üstüne çarşaf dışında birşey sarıcakmısınız

Maşallah sana canım canı gönülden tebrik ediyorum seni hepimize hayırlı doğumlar inşallah aklımda hurma son zamanlarda alıcam bende
36. Haftada başlanıyor diye biliyorum canım hurmaya son zamanda Meryem Ana otu.umreden getirmistim hepsinden kullancam bakalım sezeryan derken normal olurmuş birde :-P

Her gun yasiyorum canim 10-15 saniye suruyor ama sık sık oluyor bu. Duzensiz sanci onemli degil diye okumustum ama artik yuksek mi geldi fazla mi sık bilemiyorum. Kasık ağrısı her gun yaşamıyorum.
Cok fazla ve cok yuksek degilse sancilar sorun olmaz herhalde
aynen ben de duzensiz diye onemsemiyorum simdilik bakalim.
kasik agrilarim da 5 dj falsn suruyo adet sancisi gibi artsa korkar giderdim de cok fazla olmadigi icin korkmuyorum simdilik ama merak ediyorum nts de nasil cikcak bakalimm

Eşim de inşaat işleriyle uğraşıyor ona sordum 2.10 olur kapıların boyu dedi. Ben de 2 ile çarptım biraz da bağlama payı bıraktım 7 metre aldım. İnşallah kısa gelmez. Kısa gelirse tek taraflı bağlarım ama tek taraflı nasıl bağlayacağız ki?
cnm bazilari hem enden hem boydan bagliyo.bazilari da sadece boydan bagliyo.
ben de sadece boydan baglicam.ortada da zaten kapi susum olcak.ben de onu nasil kapiya tutturcam onu dusunuyorum.aslinda tüle tutturum plastik catal igneyle dusmez heralde o sekilde.ama bilemiyorum tabi yinede
bana da gorevli dedi herkes 4 metre aliyomus.bende oyle aldim bakalim.kumaşcidan aldim bilindik bi yerdi guvendim o yuzden ama insallah kisa gelmez ya.

aynen ben de duzensiz diye onemsemiyorum simdilik bakalim.
kasik agrilarim da 5 dj falsn suruyo adet sancisi gibi artsa korkar giderdim de cok fazla olmadigi icin korkmuyorum simdilik ama merak ediyorum nts de nasil cikcak bakalimm
Canim sancin cok olup pek hissetmeyebiliyorsun. Simdi biri 100e dayanmis sancin yazmis ama ben oyle siddetli bir sey hissetmedim hic belli olmaz yani . gerci dun cok is yaptim 5-6 saat hic oturmadim belki de o sebep oldu. Cumaya kadar progestan kullanip dinlenip gitcem bakalim degisiklik olacak mi

Kızlar vucuduna göre kafası önde gidenler var mı? Son usg ye göre bpd ölçüsü üç hafta ileride cıktı korktum normal dese de doktor

Back
X