2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhabalar tatlı anne adayları :anneadayı: baby shower, hastane odası, mevlit gibi organizasyonlarınız için hepinizi sayfama beklerim :KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel olmuş ya bunlar ayrı ayrı mı satılıyor nerden aldın ne kadara mal oldu ben de alıp yapayım hayırlısıyla kullanmayı nasip atsin rabbim sana
cnm ben keçe alip kalip cikartip kendim diktim bayagi uzun surdu.
ama hazir sekilde de satiliyo nette keçe kalip diye arat cnm instegramda bulursun
cok guzel var.bi de kasnak alsan etrafini saman ipligiyle dolasan ortasina kumaş gecirsen kasnakla kıstırsan ustune kenarlarina falan kaliplari yapistirsan super olur.
hatta keske ben de oyle yapsaydim dedim boyle bayagi ugrastim cunku.tek tek diktim kestim falan zor oldu.
sana kasnaktan ornek gosteriyim cok guzel buhu yaomasaydim boyle bisey yaoardim kesin ben de Screenshot_20181101-145440.webp
amin insallah hep beraber gule gule kullanalim cnm

Nst deki her sanci da ciddi olmuyor anladigim kadariyla duzensiz ve kisa sureli olanlar yalanci sanci oluyor sanirim. Yarin belli olur insallah iyi haberler verirsin canim asla yorma kendini
Duzenli olmasi zaten problem ama 25 dakikalik nst de 2den fazla yuksek sanci cikmasi da problemmis. Bir sekilde onune gecmeye calisacaklar sanirim, yarin netlesir bakalim.
Bugun progestana ragmen bir fark yoktu yine ayni kasilmalari hissettim.

cnm ben keçe alip kalip cikartip kendim diktim bayagi uzun surdu.
ama hazir sekilde de satiliyo nette keçe kalip diye arat cnm instegramda bulursun
cok guzel var.bi de kasnak alsan etrafini saman ipligiyle dolasan ortasina kumaş gecirsen kasnakla kıstırsan ustune kenarlarina falan kaliplari yapistirsan super olur.
hatta keske ben de oyle yapsaydim dedim boyle bayagi ugrastim cunku.tek tek diktim kestim falan zor oldu.
sana kasnaktan ornek gosteriyim cok guzel buhu yaomasaydim boyle bisey yaoardim kesin ben de Eki Görüntüle 2202195
amin insallah hep beraber gule gule kullanalim cnm
Ben bi bakayım ozmaan o balon gibi olanları da sen mi yaptın hazır mı o

Duzenli olmasi zaten problem ama 25 dakikalik nst de 2den fazla yuksek sanci cikmasi da problemmis. Bir sekilde onune gecmeye calisacaklar sanirim, yarin netlesir bakalim.
Bugun progestana ragmen bir fark yoktu yine ayni kasilmalari hissettim.
Bir fark yoksa nidicard adalat falan yazmaları lazım kuzum tabi doktorun ne diyecek bilemiyorum ama bu fazla kasılma açılmaya sebep olabilir sen evde mümkün olduğunca dinlen ayakta kalma.

Bir fark yoksa nidicard adalat falan yazmaları lazım kuzum tabi doktorun ne diyecek bilemiyorum ama bu fazla kasılma açılmaya sebep olabilir sen evde mümkün olduğunca dinlen ayakta kalma.
3. progestanı aldım öğlen canım hemen etki eder mi acaba yoksa bbir süre kullanılması gereken bir ilaç mı? Dün gece kasılmaya uyandım hatta, hala sık sık oluyor o toplanma hissi

Back
X