2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar erken dogum ihtimalina karsi bir de premature set almam gerekir mi sizce? Yoksa yenidogan 50 cmler giydirilir mi gerci onlardan da 2 ya da 3 set var.

Evet açlık şekeri.

Tamam canım sağol. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor her gün, insulin de olursa iyice zorlanır diye düşünmüştü gerekirse kullnacak tabi yapacak bir şey yok. Senin de böyle miydi?
evet canım benimde böyle yediklerime dikkat ediyorum çok zor aylardır tatlı tuzlu karbonhidrat yemedim

Ben de 5 haftadır evdeyim yaa havalar da nasıl güzel Bursa da, şöyle çıkıp güzelce gezip yürümeyi özledim :KK43:
AVM ye gitmeyi, sinemaya gitmeyi çok özledim.
Sabır sabır canım kendınden ıyıkerı degıl kötü durumda olanları düşününce bu duyguların geçer ben en son gezmeye ramazan bayramından önce çıkmıştım sonra serklaj o zamandan berı yatıyorum en fazla hastane sonrası bı beş dk kaçamak yada ayda bır yemeğe gıtmek çok bunaldım ama hep çocuk şahibi olmak isteyıp olmayan ınsanları düşünüyorum ve ben kızımda da yattım acil serklajdı daha beterını düşünüyorum şükür ki Evde yatıyorum hastanede de gecebılırdı hamılelıgım 35 dolunca atacam kendımı sokaklara ama dıkıs 37 de alınacak daha

Iyiyim canim progestan pek fayda etmiyor ama nidilat alinca bayagi geciriyor kasilmalari.
Gunde;
4 nidilat
4 progestan
1 magnezyum
1 vitamin
2 demir
20 damla d vitamini
1 eutrox

Kullanacaklarim bu kadarcik :KK70:
Benim listeye benziyor biraz ya sabır:)))
Az kaldı ama canım, hastanedeyken nidicard vermişlerdi art arda 3 defa, taburcu olunca adalat iki kez. Adalat 30 mg baya etkili oldu o da.
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah :)

Sabır sabır canım kendınden ıyıkerı degıl kötü durumda olanları düşününce bu duyguların geçer ben en son gezmeye ramazan bayramından önce çıkmıştım sonra serklaj o zamandan berı yatıyorum en fazla hastane sonrası bı beş dk kaçamak yada ayda bır yemeğe gıtmek çok bunaldım ama hep çocuk şahibi olmak isteyıp olmayan ınsanları düşünüyorum ve ben kızımda da yattım acil serklajdı daha beterını düşünüyorum şükür ki Evde yatıyorum hastanede de gecebılırdı hamılelıgım 35 dolunca atacam kendımı sokaklara ama dıkıs 37 de alınacak daha
Oy canım yaa, az kaldı diye mutlu oluyorum ben de, evet daha zor şartlar yaşayanlar var maalesef. 90 gün boyunca hastanede yatan bir hamile okumuştum. yine evdeyiz çok şükür bugün e

Bu arada karsida bir doktora gidiyordum o ziyarete geldi ama tam biz cikmistik. Disarida bulustuk.
Ciger gelistiricinin etkisi 1 hafta dedi ondan sonra dogum yaparsan bir sey bekleme tekrar vurulmasi lazim onun da baska etkileri oluyor dedi.
Yalanci sanci da olabilir rahim artik hazirlaniyor kasilmalar, yumusamalar normal tedbir alinmasi da iyi olmus ama gercekten dogum basladiysa cok geciktiremezsin en fazla 1 hafta tutabilirsin ilac ve ignelerle dedi.
Boyle bir aciklama yapti kendisi

Benim listeye benziyor biraz ya sabır:)))
Az kaldı ama canım, hastanedeyken nidicard vermişlerdi art arda 3 defa, taburcu olunca adalat iki kez. Adalat 30 mg baya etkili oldu o da.
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah :)
Bana 6 tane verdiler. Sanci devam etse 8e cikarcaklardi azalinca 4e dusurduler neyse ki.
Ama hastanede olmak cok kotuymus ya hepi topu 1 gun ayri kaldim evimi ozlemisim.
Simdi son hazirliklari yapip bekleyeyim. Cikolata falan durur nasil olsa ama hediyelerimin daha 20 tanesi hazir.
Evde olacagim icin orerim doguma kadar insallah.

Bana 6 tane verdiler. Sanci devam etse 8e cikarcaklardi azalinca 4e dusurduler neyse ki.
Ama hastanede olmak cok kotuymus ya hepi topu 1 gun ayri kaldim evimi ozlemisim.
Simdi son hazirliklari yapip bekleyeyim. Cikolata falan durur nasil olsa ama hediyelerimin daha 20 tanesi hazir.
Off yaa :( neyse geçti artık kuzum. Bundan sonra dikkat et kendine bol bol yat. Duşta çok kalma kuzum bir de ılık olsun suyu baya. Hiçbir iş yapma sakın.

Bende agda isini halletim bugun baya uzamis canim yandi doguma yakin bidaha giderim sizde cok uzatmadan gidin kizlar epey can yakiyo

Ne örgüsü canım ya bunca yaşadığından sonra milletimi düşünüyorsun senin durumunda olanlar yemek tuvalet namaz dışında oturmuyor bile hep yatacaksın bebeği yukarıda tutacaksın oturmak Yok

Ne örgüsü canım ya bunca yaşadığından sonra milletimi düşünüyorsun senin durumunda olanlar yemek tuvalet namaz dışında oturmuyor bile hep yatacaksın bebeği yukarıda tutacaksın oturmak Yok
Annem de oyle dedi valla.
Bir de burda kimsem yok, kaynananlar hazirlasin cok istiyolarsa,kendi taraflari gelecek nasil olsa sen yat dedi.

Kizlar erken dogum ihtimalina karsi bir de premature set almam gerekir mi sizce? Yoksa yenidogan 50 cmler giydirilir mi gerci onlardan da 2 ya da 3 set var.
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın. kaç kilo ve boyu kaç? benim kız 35 haftalık doğmuştu 2170gr 46 cm ve 1 ay boyunca 50cm giydi ben hiç prematüre almamıştım ve ilk başlarda içinde yüzüyordu yavrum. 1 numara bez de çok büyük geliyordu 0numara da sadece primanın vardı oda heryerde yoktu. hep kakası taşmıştı yavrumun. almakta fayda var bence ki senin öyle bir riskin var ise yani doktor dediyse erken doğma riski var diye.

Back
X