• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim gebelik şekerim var canım bide 8 yıl çocuğum olmamıştı oğlumu çok zor bulduk doktorum 37 dolunca artık bütün organları gelişti doğunca sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı alalım dedi yoksada bi sıkıntım yoktu yani riske atmadık garantiye aldık paşamı şimdide 38 dolunca alacaklar inşallah
Benimde erken doğum ihtimalim var ilaçla durduruyoruz 37 hafta başında ilacı bırakıp gelmesini beklicez. 36 haftayı doldurmuş olmak bebek için yeterli oluyormuş. İnşallah hepimizinki sağlıkla mutlulukla gelirler

canım kuru temizlemelerdeki sanayi tipi ütülerle mi deneseler acaba açmayı. Onlar açar kırışıklıkları muhtemelen.
O da ne kadardır bilemedim her seferinde kuru temizlemeye vereceksem yeni tül alsam daha iyi

çok mu yüksek derecede yıkadınız
Yok 30'da yıkanmış, ben hep düşükte yıkıyorum bütün çamaşırları. Tülleri sıktırmıyorum bile ama tek tek yıkıyordum. Eşim bütün tülleri atınca kırışmış içerde yıkarken, güneşlik de çok kötü görünüyor :(

Şeker demişken ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Dün genel tahliller için dahiliye doktoruna gittim sabah açken tahlilleri ver şekere bakalım dedi. Bu sabah verdim 74-106 normal aralık iken 68 çıkmış benim. Düşük olmasında sıkıntı var mı ki henüz göstermedik sonuçları. Demir değerim en düşük 60 olması gerekirken 38 çıkmış. Kan değerlerim normal kansızlık yok ama demir çok azalmış. Kan İlaç alerji yaptığı için hiç kullanmadım ne yaparlar şimdi acaba
Benimde açlık şekerim düşük çıkıyor genelde bir problem olmuyor o hiç aklına takma ama demir için çeşitli ilaçlar deneseydin keşke onun için bir şeyler verirler mutlaka toparlandın diye

kızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?
Kocacigin duzeltsin artik :halay::KK24:

Aynen tabikide eski zaman muhabbetleri hep bunlar. Ama hep bunlarla korkuttular bizi walla. Hâlâ daha anlatırlar. Adi üstünde normal doğum normali o yani ama ben yinede çok korkuyorum:/
Doktorumun bana ilk söylediği asla kimseden doğum hikayesi dinleme internettede bişeylere bakma çünkü her doğum kendine özeldir. Gerçekten iki kişinin doğumu bile aynı olduğunu duymadım hiç. Bende tabiki korkmuyo değilim ama kendimi cesaretlendiriyorum ve benim ve bebeğimin sağlığı için normal olsun istiyorum. Tabi koşullarda bir risk yoksa. Risk göze alınmaz böyle bir olayda o ayrı. Bununla ilgili bir çok seminere katıldım ve tatmin oldum. İnşallah normal istiyorum

kızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?
Altına alüminyum folyo koyarak denedin mi canım çok etkili olduğunu duymuştum

O da ne kadardır bilemedim her seferinde kuru temizlemeye vereceksem yeni tül alsam daha iyi

Yok 30'da yıkanmış, ben hep düşükte yıkıyorum bütün çamaşırları. Tülleri sıktırmıyorum bile ama tek tek yıkıyordum. Eşim bütün tülleri atınca kırışmış içerde yıkarken, güneşlik de çok kötü görünüyor :KK43:
eşim perde dikiyor terzi yani ona sordum öyle tüller malesef var dedi. eğer yıkama talımatına uymadılarsa olabilir ama öyle tüllerde var dedi.
bende bilmiyorum canım aldığın yere götür bence. malesef piyasada çok perde satan yerler var ama perdeden anlayan çok az kişi var. eşimde bu konuda çok sıkıntı çekiyor mağazacılar ile.

eşim perde dikiyor terzi yani ona sordum öyle tüller malesef var dedi. eğer yıkama talımatına uymadılarsa olabilir ama öyle tüllerde var dedi.
bende bilmiyorum canım aldığın yere götür bence. malesef piyasada çok perde satan yerler var ama perdeden anlayan çok az kişi var. eşimde bu konuda çok sıkıntı çekiyor mağazacılar ile.
Canım 4 sene oldu alalı yeni değil ama daha önce hiç böyle kırışmamıştı. Ya bana yalan söylüyor sıktırmadım 30'da yıkadım diye ya da artık o perde miadını doldurdu.

Canım 4 sene oldu alalı yeni değil ama daha önce hiç böyle kırışmamıştı. Ya bana yalan söylüyor sıktırmadım 30'da yıkadım diye ya da artık o perde miadını doldurdu.
ben yeni sandım canım. o zaman eşin yanlış yıkamış canım geçmiş olsun =)

Kizlar dogum yaklastikca ben biraz pimpirikli oldum sanirimo_O eger sezaryen olursam bebegimi benden once odaya goturmesinler istiyorum. Benden once kimse gormesin, dokunmasin vs:/ sadece esime guveniyorum bir tek onun kucaginda gormek istiyorum ilk anda.

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :(

Kizlar dogum yaklastikca ben biraz pimpirikli oldum sanirimo_O eger sezaryen olursam bebegimi benden once odaya goturmesinler istiyorum. Benden once kimse gormesin, dokunmasin vs:/ sadece esime guveniyorum bir tek onun kucaginda gormek istiyorum ilk anda.

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :KK43:
Benim eşim de önlük alacakmış öpmeyin beni diye, onu takacakmış. Gelecek olanlar zaten çok yakınlar olur ben öpmeyin demem, içimde de öyle bir koruma güdüsü yok ama belki siz de önlük takarsanız mesajı alırlar :D
lBJE-94676_1.jpg

Benim eşim de önlük alacakmış öpmeyin beni diye, onu takacakmış. Gelecek olanlar zaten çok yakınlar olur ben öpmeyin demem, içimde de öyle bir koruma güdüsü yok ama belki siz de önlük takarsanız mesajı alırlar :KK70:

lBJE-94676_1.jpg
Ben de direkt diyemem o yuzden bir kurban secmem lazim kendime :KK48: benim yerime o kisi desin herkese bebegi opmuyoruz diye:KK45:

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :KK43:

Ilk bebek de olur öyle ben eve dezenfektan koymuştum, kolonya gibi herkesin eline sıkıyordum, biraz abartmıştım, doktor fazla insan içine çıkarmayın dedi falan diyordum :27:

Ben de direkt diyemem o yuzden bir kurban secmem lazim kendime :KK48: benim yerime o kisi desin herkese bebegi opmuyoruz diye:KK45:
Bence kötü polisi kocanı yap hiç kimseye öptürmesin ayrıca yenidoğanı öpmek nedir ya kış günü bir sürü mikrop taşıyoruz minnacık kaşık kadar yüzünde nereyi bulup öpecek hayret bişey bebek öpülmez en fazla koklarsın

Ben dicem opulmesin diye cunlu yeni dogan bebekler opulmez sirf bu yuzdn bebek bile olmus dicem

Bence kötü polisi kocanı yap hiç kimseye öptürmesin ayrıca yenidoğanı öpmek nedir ya kış günü bir sürü mikrop taşıyoruz minnacık kaşık kadar yüzünde nereyi bulup öpecek hayret bişey bebek öpülmez en fazla koklarsın
Yani dimi bir de kis ayi tam hastalik zamani Allah korusun. Bebegin tek acik yeri yuzu oluyorya sap diye opuyorlar bazi gorduklerim:KK43: icim gidiyor valla.
Ilk bebek de olur öyle ben eve dezenfektan koymuştum, kolonya gibi herkesin eline sıkıyordum, biraz abartmıştım, doktor fazla insan içine çıkarmayın dedi falan diyordum :KK53:
Kendimi gordum:-) dezenfektan alip kolonyayla karistirmayi dusunuyorum gelenlere versinler kolonya diye:KK75:

Ben dicem opulmesin diye cunlu yeni dogan bebekler opulmez sirf bu yuzdn bebek bile olmus dicem
Kimse dikkat etmezse ben de derim dayanamam. Gormemisin cocugu olmus desinler isterlerse evet gormedim napayim:/ ben de dudaktaki ucuktan bebek olmus Allah korusun diye isliyorum simdiden. Bir de Kartal bebegi anlatiyorum yenidoganken mikrop kapti kalp nakli oldu Allah muhafaza.

Back
X