• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tuvalet korkusundan suyu çokta tüketmiyoeım en büyük hatam bu galiba dikkat edeyim ben biraz
Çalışıyor musun canım? Niye korkuyorsun ki. Ben hep evdeyim tabi ama dışarıda olaki denk gelse bı kafeye girerim lavabonuzu kullanabilir miyim derim yaparım . Ben 3 litre içiyorum. Bence ihmal etme, stres de yapma ama içini ferah tut.

Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
Canım bu hamileligimde aksine kupkuruym iç çamaşırım hep kurudur.
Ama kızıma hamileyken altıma kaçırdıgm çok oluyo eger idrar olsa anlardın anlaşılıyo çünkü idrar degilidr o sen yinede bir sor doktoruna istersen tedbir almak eniyisi tabi

Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
ben hala progestan fitil kullandığım için ondan kaynaklanan sürekli bir akıntım var zaten. Bazen su gibi oluyor bazen ilaç kalıntılı oluyor. Günlük ped kullanıyorum sürekli.

ben hala progestan fitil kullandığım için ondan kaynaklanan sürekli bir akıntım var zaten. Bazen su gibi oluyor bazen ilaç kalıntılı oluyor. Günlük ped kullanıyorum sürekli.
Enfeksiyonla ilgili olabilir mi ozaman bende 2 gün önce fitil kullandım dediğin gibi fiilden kaynaklı akıntı olabilir

ben de ameliyat sirasinda bebegi bana gosterirlerken hemsire telle ceksin cok istiyorum yapar insallah ya.
Benimki doğuma girecekmiş, geçen muayenede ben giyinirken bu konuyu konuşuyodu doktorla, o da tabi girebilirsin özel bir an vs diyordu. Fotoğraf makinesi falan hazır, iyi cesaret zannediyor ki her şey toz pembe olacak, 3 damla ter akacak falan :D

kizlar benim gibi cok amacli dolap almayip almak isteyenlere tavsiyem modalifedan alabilirsiniz.
ilgilerini bayagi begendim ben.kargoyla geldi gayet de guzel paketlemisler cok begendik.esim kurdu.fiyat da cok cok uygundu.
sira geldi minnos giysilerini yikamaya :-)
Ay en zor kısmı kalmış, çorapları filede yıkamayı unutma canım. Benim hiç aklıma gelmedi, bir baktım makinenin kapağına dizilmişler hepsi :D

Doktorumda öyle dedi günlük tansiyon takibi yap dedi :KK43: bugün ölçtüm 12 9 geldi ama korkuyorum bişi olacak diye ödem de var çünkü
Bir şey olmaz inşallah canım zaten sonlara yaklaşmışsın. Sen hissedersin zaten bir tuhaflık olursa, tansiyon aletin varsa evde daha kolay

Doktorumda öyle dedi günlük tansiyon takibi yap dedi :KK43: bugün ölçtüm 12 9 geldi ama korkuyorum bişi olacak diye ödem de var çünkü

Cok gecmis olsun canım. Benim el ve ayaklarimda neredeyse 3.aydan beri şişlik var. Yuzuklerimi hic takamiyorum. 38 numara giyen ben geçen düğün için 40 numara ayakkabi aldım. Tansiyon en korktuğum şeydi arada hep olcerdim normal cikar hatta düşük olurdu ama geçen doktor olctugunde ilk defa yüksek cikti 14-9 civarı. 1 saat kadar dinlendim sürekli ölçtü 12-8 olunca eve gönderdi. Evde surekli olcup günlük gönderiyorum doktora. Idrar testi yaptım sonucu gönderdim doktora az evvel bakalim ne dicek. Cok korktum valla bende. Duruma göre ilaca başlarız demişti ama insallah hic gerek kalmaz. Hepimizde sağlıkla normal zamanlarında doguralim.

Kızlar bikaç gündür gribim dün geceden beride felaket öksürük başladı. Bugün öksürükle beraber 1 damla kan geldi lekelenme gibi. Tabi hemen doktora gittim hersey normal gidiyodu. Sonra alttanda bi bakalim rahim agzına falan dedi rahim ağzında acilma baslamıs. Hemen izne ayrılmami sadece yatmami soyledi igneler falan yapti simdi evdeyim ama birden çok telaş yaptım

Kızlar bikaç gündür gribim dün geceden beride felaket öksürük başladı. Bugün öksürükle beraber 1 damla kan geldi lekelenme gibi. Tabi hemen doktora gittim hersey normal gidiyodu. Sonra alttanda bi bakalim rahim agzına falan dedi rahim ağzında acilma baslamıs. Hemen izne ayrılmami sadece yatmami soyledi igneler falan yapti simdi evdeyim ama birden çok telaş yaptım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et

Benim öyle akmıyor ama eskisinden kat kat fazla akıntım var benimde

Telaş yapma hiç hayırlısı olsun, benzer sorunları kaç kişi yaşadık Aralık anneleri olarak :(

Kizlar sürekli idrara cikma hissi var bende bi türlü geçmiyo ya. Enfeksiyon vs yok yeni bakıldı. Bebeğin kafası asagida diye baski mi yapio nedir. Agrim vs yok ama acilma yoktur ins.

Back
X