- Emoji Skoru
- 935
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #31.981
Bulantım var ama kokuya karşı yada fazla yediysem ağzıma geri geliyor senin gibi ilk aylar çok kustum 6 ay sürdü baya kilo verdim ama sonra azda olsa yemeğe başladım ilaç kullanıyordum bıraktım onzdy kullandım aylarca şimdi evde diramine var kötü olunca onu atıyorum ama sürekli değil mide yanması başa bela olduğu için şuan onunla uğraşıyorum her saat midem yanıyor tok aç fark etmiyor ilaçta kullanıyorum mide için nafile bu nedenden çok kustuğum oluyor özellikle geceleri kusmaya başladım son bir aydır ne süt ne soda hiç biri işe yaramıyor hatta süt içince bu kez kusmam geliyor daha kötü oluyorum hamileliğinin başından beridir kusmak kötü seni en iyi ben anlarımbenik reflü bende yanma yapmiyo agizda acılik yapiyo gün boyu ve bogazda yumru yapiyo o da midemi bulandiriyo cnm.o yuzden bi cok seyi yiyemiyorum.dokunuyo
malesef bulantim devam ediyo zofer akiyorum gunde yarim.ona ragmen sabah bulantim cok oluyo.bazen sabah kusuyorum.gun icinde de ara ara bulantim oluyo.ama hap aldiigim icin.yoksa cok kotu oluyorum hic yiyemiyorum.
senin bulantin varmi hap aliyomusun cnm