Abartıyorsunuz diyenlere aynısını yaşasınlar da görsünler abartıyor muyuz:)kabızlık ben ilk aylar çok yaşadım hep dubalac içtim şimdi yine oluyorum ama zeytin yağı sabah zeytine döküp yiyiyorum çok iyi geliyor bağırsak çalıştırıyor tabi katı yiyecekler yediğim gün yine kabızlık çekiyorum hatta bazen okadar çok ıkınıyorum ki çocuk gelecek şimdi diyorum

bana herkes bunu yap bir sene sonra ikinciyi yap diyorlar ya sanki bu doğdu da daha ikinciyi düşünecem gerçekten boş insanlarla dolu her yer çünkü bizim yaşadıklarımızı abartıyoruz sandıkları için rahat geliyor bi sağ Salim bunları doğuralım da bırakın ikinciyi biz düşünelim Doğum sonrası nasıl başaçıkacam bilmiyorum bu insanlarla daha şimdiden normal doğur sakın sezeryan olma 2 ay kalkamazsın her sene ameliyat yerin ağırır sütün gelmez biz yaptık hiç birşeyimiz yoktu hatta hiç Doğum yapmamış insanlar bile ısrarla normal doğur diyodu en son bi sinir oldum çok istiyorsan sen kal kendin doğur dedim valla benim tahammülüm yok boş konuşanlara iyi ki herkesten uzakta yaşıyorum yoksa valla cinnet geçirirdim birde kaynana çıktı başıma gelip 3 4 ay kalmayı planlıyorlar napacam bilmiyorum İnan benim bildiğim Doğum yapan kadının yanında çok kalınmaz çocuğuyla ilgilenmesi lazım ama ne yazikki gelecekler sabah öğlen akşam yemek bekleyecekler temizlik hizmet strese girdim valla ya rahatta edemem kaynatanın yanında sürekli oturmak hizmet etmek zorundayım

bana henüz gün vermedi dr 39 haftada alırız filan dedi ama bakalım daha çok var gibi geliyor bana ya son bir ay geçmek bilmedi sürekli tuvalet oda mekik dokuyorum dışarı çıkmaya korkar oldum bu sıkışma yüzünden