- Emoji Skoru
- 2.912
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #32.341
Ah canım yaa, ben de normalde tam bitirmemiştim, ama cuma günü kilo alamamış çıkınca doktor ilaçları bırakacağız artık kendisi ne zaman gelmek isterse dedi, zorla tutmayalım içerde deyince çantanın eksiklerini tamamladım hemen.Hatırlarsan bende de vardi erken doğum riski ama ben ağırdan aldım nedense hazırlamadim çok şükür zor durumda kalmadım benimkide öyle kuzum ya geriden geliyordu sonra toparladı ama ne olduysa bu hafta yine durdu bendende kaynaklı olabilir bu hafta beslenmeme dikkat edemedim fazla bu hafta yine ağırlık vereceğim inşallah faydası olur aynen hayırlısını dilemek lazım yeteeki sağlıklı sıhhatli olsunlar geldik bu haftalara kadar çok şükur geçen benim belimden yanlardan ağrı olmaya basladi dedim acaba doğum mu Dr la görüştüm dedim eğer öyle birşey olursa durduracak miyiz doğum mu olur 36 haftadan sonra artık doğum olur durdurmayız dedi demekki sıkıntı olmuyor o yüzden gönlünü ferah tutuyorum sende öyle tabi isterim gününü beklesin ve şuan sanki kendimi hazır hissetmiyor gibiyim doğuma ve tüm hazırlığı bitirsem sanki doğuracakmisim gibi o yüzden hazirligi bitiresim.gelmiyor :)
İçimden bir ses kilo alacak diyor ama bakalım nasıl çıkacak. Ultrasonda yanılmalar olabiliyor deniyor, ben de az çıkmasın şu anki kilosu olsa da iyi diyorum artık :)
dualarim sizinle Allah tez sifa versin insallah