2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gobegine bir sey yaptin mi canim. Ne dedi bakim konusunda doktor

Hiç elleme bişey yapma demişti
Bezini değiştirmek için açtığımda bi baktım düşmüş
Hatta buraya yazdım ben mi kopardım diye
Çünkü 1 haftalıkken falan düşer demişlerdi
Doktora gösterdik normal olabilir dedi
Bi akıntı kötü koku vs yoksa korkacak bişey değilmiş

Bende nişan konusunda anlatmıyız falan diyordum koyu kıvamlı rengi koyu ve benim içi kanlı şerit şeklinde geldi canım görünce hemen anlıyorsun farklı bir şey çünkü. Doktor gelmene gerek yok dedi. Bende evde bekliyorum düzenli sancı gelmesini ama gelmiyor. Birde bende açılma var zaten ama kaldı öyle:işsiz:
İlk gelen akıntıda şerit şeklinde kan var ama doktor açılmaya bakmıştı ondan gelebilir demişti. Demekki o yüzdendir. Çok değişik bişeydi ama ya. Hayırlısı bakalım. Bizim Uşak gelmıyor daha :(

Bende sizler gibiyim kızlar günlerdir yürüyorum bugün ev temizledim normalde temizlikten sonra sancı olurdu oda olmadı ama bugün hareketli vajinama baskı hissediyorum tuvalet ihtiyacı oluyor sürekli ama sancı olarak tık yok

Biz 2 günlük olduk. Hala kakalı bez sayısı az cişli bez yok denecek kadar. İlk gün normal demişlerdi, Bizim gibi olan var mı? 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Geceleri gaz sancimiz da oluyor.
Ben doğum çantama 12 bez koyduğumu söyleyince annem napıcaksın o kadar bezi sende kardeşinde ilk gün hiç bişey yapmamıştınız dedi :) bilmiyorum canım çocuktan çocuğa değişiyordur belki.

Ben doğum çantama 12 bez koyduğumu söyleyince annem napıcaksın o kadar bezi sende kardeşinde ilk gün hiç bişey yapmamıştınız dedi :) bilmiyorum canım çocuktan çocuğa değişiyordur belki.
Banada annemler bi çok seyi gereksiz gordüler alt tarafi 1 gun kalcan o kadar sey koyma diyolar ama genede koydum eksik olmasinda fazlasi geri gelir zaten bizimle :)

• Beğen
Reactions: 114
İlk gelen akıntıda şerit şeklinde kan var ama doktor açılmaya bakmıştı ondan gelebilir demişti. Demekki o yüzdendir. Çok değişik bişeydi ama ya. Hayırlısı bakalım. Bizim Uşak gelmıyor daha :KK43:
ayy seninki de benimkide çok nazlı ve tembeller gelemediler bir türlü:işsiz:

Ben yarin sabah dogum oncesi son kontrole gitcem. Vajinama baski cok hissediyorum belki kanala girmistir hemen alalim der. Normalde carsamba dogum. Heycanla yarin ki kontrolumu bekliyorum. Annemlerin yanina geldim. Artik doktora ve hastaneye yakinim en azindan. Cok sıkildim bu son hafta hamilelikten hic bisey yapamadim baski yuzunden oturmayida hic sevmedigimden elim kolum bagli caresiz gibi bir his oldu hep.

Back
X