- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.381
hadi iyi istirahatler canım =) vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin. normal mı sezeryan mı canım?Ben varım canım ,çok yazamıyordum çalışıyordum .izine çıktım artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi iyi istirahatler canım =) vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin. normal mı sezeryan mı canım?Ben varım canım ,çok yazamıyordum çalışıyordum .izine çıktım artık :)
hay maşaAllah rahatı iyi desene =) kaç haftalıksın tam olarak?Ben varım takvimim bitti ama ses yok bebisten:)
Benim bildiğim çişlerini yaparken oluyor. İlk çocuğumda oluyordu.bebeği uykudayken titreyen var mi ... kısa süreli degil bu titreme 2 3 sn yeye bir titriyor bir kaç ek suruyor
Sessizlerdenim :) 18 aralık sezeryan. İlki mecburi sezeryan olunca.doğurmayanlar kaç kişiyiz 10 gibi varız sanki sessiz olanlar da var =)
İstanbulda değilim canım. Lohusasepetinden aldım. Fiyatı yüksek ama ürünlerini çok beğendim.Canim istanbuldaysan Kadikoyde Marilyn var internette pahali ama bu kucuk magazasinda %50 indirim var.
sağlıkla gelsinler canım =) aynen ilki mecburi sezeryan buda sezeryan hayırlısı olsunSessizlerdenim :) 18 aralık sezeryan. İlki mecburi sezeryan olunca.
Benim ilki 40+5 de gelmeyince suniyle başlayıp mecbur sezeryana girdim. Tavsiyem dra güveniyorsanız, sıkıntınızyoksa kendi sancınızı bekleyin. Ben pişmanım.sağlıkla gelsinler canım =) aynen ilki mecburi sezeryan buda sezeryan hayırlısı olsun
Benim ilki 40+5 de gelmeyince suniyle başlayıp mecbur sezeryana girdim. Tavsiyem dra güveniyorsanız, sıkıntınızyoksa kendi sancınızı bekleyin. Ben pişmanım.
SormA benimkide aceleci cikti :)Cok tuvaletim gelmisti ilk tutamadim sandim ama sonra wcden ciktim odaya gelene kadar tüm pijamam islanmisti. Bayagi belli oluyo yani :)Bende ole yapiym ya bak konsyrdk benden sonraydin benden once dogurdun:)) suyun nasl geldi anladn bende beklyrm bir isaret ne sanci vsr ne nisan bakalm :)
Ayy ins benimde ole olur alrm artk yavrumu kiz son gunler gecmek bilmyr ya :) catlyrm resmen banyo yapyrm egzerszler bakalm nlck:)SormA benimkide aceleci cikti :)Cok tuvaletim gelmisti ilk tutamadim sandim ama sonra wcden ciktim odaya gelene kadar tüm pijamam islanmisti. Bayagi belli oluyo yani :)
Normal bekliyoruz bizde canım ama Benim dün gece çok az suyum geldi , o yüzden beklemedeyim.. artmaz inşallah farkedemedim gelirse diye korkuyorumhadi iyi istirahatler canım =) vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin. normal mı sezeryan mı canım?
Allah kolaylık versin sana o halde ne diyeyim seninki anacı o zaman neyse sen çocuğuna bak artık onun sevgisi senin ona sevgin iyi eder işallah sizi. Öyle yapacam zaten canım madem kim kıymetli o gelsin yanlarına ya da onlar gitsin kiymetlilerinin yanına:))Cnm eşime surat assam bu sefer onların yanında ne oldu bu suratın ne diye beni daha çok rezil eder öyle bir huyu var diyorum ya ben her yolu denedim 3 yıl olacak benim de ama değişmedi eşim değişmez benim değişmemi bekler hepsi bu aslında iyi biridir özünde ama kv okadar baskın ki beni ezip geçebiliyor geçen de dediğim gibi erkekler mutlaka bir kadının sözüyle hareket eder bu ya eşi olur ya da karışı ben başaramadan kv baskın çıktı benim de eltim var kv bayıla bayıla anlatır onu ve derki övmüş gibi olmuyayım:) ben onca şey yaptım yine yaranamadım Sen de yaranamazsın haklısın kim daha geride olursa ondan iyisi yoktur bu hep böyledir dediğim gibi Benim gitmeme gibi bir lüksüm yok maalesef gitmek zorundayım her sene seni zorlamazsa hiç gitme bırak oğlu gitsin çok istiyorsa madem diğer elti iyi o gitsin
Canım geçmiş olsun benim bebişte kaldı yanımda da değildi insan üzülüyor ama geçecek inşallah çabuk atlatması için önemli bu tedavi sık sık emzir aç bırakma canımÇok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu anÇok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
ilk doğumum 35+2 de suyum gelmişti ve kızmın kalp atışı yüksek idi acil sezeryana alındım. sezeryan sonra normal doğum yapanda çok nadir o yüzden bu da sezeryan olacak canımBenim ilki 40+5 de gelmeyince suniyle başlayıp mecbur sezeryana girdim. Tavsiyem dra güveniyorsanız, sıkıntınızyoksa kendi sancınızı bekleyin. Ben pişmanım.
fark edersin canım =) hadi hayırlı doğumun olur inşaAllahNormal bekliyoruz bizde canım ama Benim dün gece çok az suyum geldi , o yüzden beklemedeyim.. artmaz inşallah farkedemedim gelirse diye korkuyorum
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınızÇok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu anÇok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
sezaryen yerine de ilaç sürülüyormuş benim ilk sezaryende hicbir şey kullanmamıştım.iz kalmasın diye mi kullanılıyorBiz bugün kontrol olduk sarilik degerimiz 16 cıktı. Doktor 1 haftalik bebekte korkulacak bir deger değil dedi. Bol bol emzirmemi kaka ile atacagini söyledi. Kızım iki gündür az kaka yapıyor. Rezene içmemi bebege de bir miktar verebileceğimi söyledi. Isitme testimiz ilk gün sağ kulak problemli çıkmıştı bugun tekrar yapıldı normal cıktı şükür. Meme ucu yaralarim için kendi doktorum 3 değişik krem verdi karıştırıp süreceğim mantar oluşmaması için sezeryan dikiş yerime de sürmemi söyledi.
geçmiş olsun canım inşaAllah en kısa zamanda geçer sarılığı. sana verdiği kremlerin isimlerini bizede paylaşır mısın canım? contractubex çok öneriliyor sezeryan dikişleri için onu almıştım ben :/
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
alıntıdır büyük ihtimal benim de çoğaldı alıntı bugünlerde..suyunda sedat ve çok sulu olur bir bak anlarsın zaten duruma göre doktora gidersin
canı geçmiş olsun ..bebeğe rezene verilebiliyor zaten abartmamak şartıyla senin yaptığım gibi çay kaşığıyla bir iki yudum..bazı doktorlar kimyon da verebilirsiniz diyor aklında bulunsun dönüşümlü olarak verebilirsin.onu da yine suyla karıştırıp çay kaşığıyla bir iki yudum veriyorsun.ben kızıma verirdim bebekken
canım hem emmeyi bırakana kadar yani 18 aylık olana kadar her saat başı uyanırdı emmek için.yani o da zor oluyor o kadar zamanAyy ins benimkide ole olur cnm ya kendlignden kalkar ugrasmam cnm ya ne guzel senn kizin uyanyrmus benimkide sennkine cekti galiba gec gelck anladgm kadaryla![]()
taze ver canım daha bebek ne de olsa..ama nasıl hazırlandığını bilmiyorum .bitkisi demleme usulü hazırlanıyorSagol canım insallah. Furacin, madecassol, travacort bu üçünü karıştırıp sürüyorum.
Rezeneyi az miktarda mi hazirlayip veriyorsunuz. Milupa rezene de 100 ml e 1 tatli kaşığı şeklinde tarif var. Az miktarda hazırlayıp hemen mu vermek gerekiyor gün içinde rezene oda sıcaklığında bekleyebiliyor mu?
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız
sezaryen yerine de ilaç sürülüyormuş benim ilk sezaryende hicbir şey kullanmamıştım.iz kalmasın diye mi kullanılıyor