2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oo cok zor cnm ya esinn yannda durma gbi ihtimsln hic mi yok yeminle bende esime dyrm artk zor duruyrm brde evmde kalcklar ben gttkten snra ynr skntlar oldu morlm bozk . Ins istedgn gbi olur cnm odanda olrsn kmseyle muhtp olmazsn
Canım keşke olsada gidebilsem ama yapacak başka alternatifimiz yok suan. Onlarda mi gelecek seninle evine:110:Sabır canım sabır işallah beben doğduktan sonra hersey yolunda gider istediğin gibi:dua:Bende Pek negatif dusunmemeye çalışıyorum yoksa benim zamanım gecmek bilmez. Ben üzülünce şekerim de çıkıyor bebegime zararlı, eşime ne kadar yansıtmamaya çalışsam da onada yansıyor üzülüyor, bazen arayıp ailesine falan kızıyor. Ailesiyle arasının açılmasını da istemem sonuçta onlar baktı büyüttü,meslek sahibi etti o yaşa getirdi.Ben bir süre daha katlanabilirim gibime geliyor, kv kardeşi gidince :KK70:

Benm durum kaynanamlaym cn mwrtk cldrmk uzerym bebegmide etklyrm farkndym ama evde huzurszlk btmyr pismn oldm zaten yanlrna geldgme esimede dedm . Bende ole sanyrdm kiz cocklari erken gelr yalanms :) iste cnm cunrtesi doluyrms benim dr ole dedi ozeldeki benm gtcgm hastsne sigortali 1400 felandi galiba
bütçeni zorlamayacaksa cumaya kadar bekle gelmezse nazlı cimcime cuma gidersin oraya ozeldeki drla konuşursun

Kızlar annesinin evinde kv evinde olanlar evimize gitmek istiyoruz falan demişsiniz. Lohusa 40 gün yalnız kalmamalı diye biliyorum allah korusun musallat olurlar diye. Erkek kılığında görünüyorlarmış diye hikayeler duyarıM hep. Sırf o korkum yüzünden annem bende kalacak 40 gün. Aslında yalnız bakmak isterim her kafadan bir ses çıkmasın akıl verenlere sinir olurum gibi geliyor. Bebeğin altını alırken emzirirken vs öyle tutma böyle silme bunu giydirme diye çok karışcak ve annem abimin çocuğuna bakıyor mecbur 4 yaşında yeğenim de bende kalcak o lohusa psikolojisinde rahatsız olur muyum. Bana çok düşkün kıskanıp üzülmesini de istemiyorum sırf bu sebeplerle 1 hafta 10 gün kalsın gitsin istiyorum aslında ama o uğrak olma durumundan çok korktuğun için anneme baskı yapıyorum 40 gün bendesin diye. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben 40i çıkınca gidebilirim ancak zaten canım kv evinden:)) işallah yasamaz kimse öyle anladığın türden şeyler

Kızlar annesinin evinde kv evinde olanlar evimize gitmek istiyoruz falan demişsiniz. Lohusa 40 gün yalnız kalmamalı diye biliyorum allah korusun musallat olurlar diye. Erkek kılığında görünüyorlarmış diye hikayeler duyarıM hep. Sırf o korkum yüzünden annem bende kalacak 40 gün. Aslında yalnız bakmak isterim her kafadan bir ses çıkmasın akıl verenlere sinir olurum gibi geliyor. Bebeğin altını alırken emzirirken vs öyle tutma böyle silme bunu giydirme diye çok karışcak ve annem abimin çocuğuna bakıyor mecbur 4 yaşında yeğenim de bende kalcak o lohusa psikolojisinde rahatsız olur muyum. Bana çok düşkün kıskanıp üzülmesini de istemiyorum sırf bu sebeplerle 1 hafta 10 gün kalsın gitsin istiyorum aslında ama o uğrak olma durumundan çok korktuğun için anneme baskı yapıyorum 40 gün bendesin diye. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
boyle sacma sapan Hurafalerle yalnız kalmak Zorunda olanları neden korkuya düşürüyorsunuz ???? Bu nasıl mantık ya ??? Kimimiz hamileliğin son dönemindeyiz kimimiz lohusayiz , herkesin tuzu kuru degil elinin altında anası babası kimsesi olmayanlarda var daha dikkatli ve düşünceli konuşulsun burada !!!!

Kızlar bebegin ilk giyinecegi kıyafeti olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz dogumhaneye güzel bir takım mı yoksa normal bir takım mı sonuçta bebek yıkanmayacak sadece silinicek bazen kanlı kalabiliyor bebekler fotograf çekimide olacagı için ilk etap için nasıl kıyafet vermem konusunda kararsız kaldım kıyafeti krem rengi ona göre keseye koyucam
Normal bir kıyafet verip bebegi güzelce sildikten sonra mı fotograf çekimi için olan kıyafeti giyindirmeliyiz yoksa sonradan degişmek daha mı mantıklı
Tecrubeli anneler ve anne adayları beni aydınlatın:anneadayı::anne:
Bende onu düşünüyorum canım , kendimize ve bebeğe Doğum sonrası direk foto çekimi için aldıklarımızı mı gitmeliyiz yoksa herhangi bir kıyafet mi kararsızım . Tecrübeliler yardımcı olabilir mi :)

evet canım bence de durmuyorlar benim kızım sadece anne sutu alırdı ve her saat başı uyanırdı neredeyse

Ne zamana kadar devam etti canım, gecici midir bu durum sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başladım geceleri hep memede kalmak istiyor. Sütün son kısmı yağlı ve doyurucuymus o kısmı da iyi ememiyor gibi geliyor bana.

Bende onu düşünüyorum canım , kendimize ve bebeğe Doğum sonrası direk foto çekimi için aldıklarımızı mı gitmeliyiz yoksa herhangi bir kıyafet mi kararsızım . Tecrübeliler yardımcı olabilir mi :)
Ben herhangi bi takım verecegim cunku fotografcim 2.gun de gelecek. 2.gun daha gusel çekimler yapılır diye dusundum.fotografcinin ne kdr kalacağına bağlı aslinda

Canım kompostoya hiç seker koymuyor muyuz? Sadece suyunu mu icicez meyvesinide yesek mesela Meyvelerin iyice tadini vermesi için blenderdan gecirsek öyle icsek olur mu?
Kilo problemin Yoksa şekerli yap canım ben şeker koymuyorum tanelerini tabikide ye ben suyunu içiyorum

Doğum yapanlar kanamanız kaçıncı günde kesildi? Ben sezeryan doğum yapmıştım bugün 23.gün ve bugün kesildi. Annem 40 gün sürmesi gerekirdi diyor. Benimki normal mi acaba?
canım normal endişe etme. benim ilk gebeliğimde 5 6 gün gelmediği olmuştu tekrar gelmişti ve tam 40 41 gün sonra bitmişti tamemen.

Back
X