Benim bebeğim de çok sınırlı bir bebek. Ultrasonda da kasları hep çatikti. Şimdi de öyle. Benim hamilieligim de stresli geçmişti. Hiç keyfine varamadım hamileliğin. Elalem gibi prenses olmadim naz niyaz yapmadim.yapamadim ki. Ne kendi ailemin derdi stresi sorunları bitti nede eşimin ailesinin. Muhtemelen sen de stresli gecirdin gebeligi. Bu cocuklar bpsuna boyle sinirli degil.
Doğuma 2 hafta kala annem geldi. Annem geldi diye kaynana görümcemi alıp geldi. Gorimcemin psikolojisi zaten bozuk 5 yasinda boşanmış çocuk yok. Kaynanam terminator gibi. Annem herseye alinir küser. Mahvoldum arada.
Neyse doğum oldu babalar da geldi. Hepimiz aynı evde delirdim. 3 hafta sonunda kaynanamla gorumcem gitti tqbi brni depresyona sokup sinit krizi gecirip esimle kavga ettirdikten sonra. Anneme bile yapmadıklarını birakmadilar. En son delirdim atacaktim kendimi camdan cekip gittiler. Annem de 40 imin çıkmasını bekliyor. Annem de cocuk gibi. Herseye alinip kusuyor. Kucağımdakiyle ayrı annemle ayrı uğraşıyorum. Ama yin3 de yardimi cok allah razı olsun. Ne eve ne kendime bakamıyorum. Bütün düzenimi değiştirdiler zaten. Sabrediyorum.
Canım 2 ay aşılarını sağlık ocağı yapacak canim paralı değil ki?
Faz damladı biogaia aldık biz memnunum. Rezene içiyorsan 2 kaşık da ona verebilirsin. Ikınma için de doktorum poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sur masaj yaparak dedi. Ayaklarına ve karnına sıcak uygula. Ben ütüyle havlu ısıtıp koyuyorum . Ise yariyor.