- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.781
Simdilik yapmadi cnm duzenli kullanmadim daha miniesi bitirmeye calisiyorum ama gece takiyorum bi sizdirmasi olmadiÇiş kaka sızdırma yapti mi hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdilik yapmadi cnm duzenli kullanmadim daha miniesi bitirmeye calisiyorum ama gece takiyorum bi sizdirmasi olmadiÇiş kaka sızdırma yapti mi hiç?
Ben memnunum bende de prima hep sızdırdı, sleepyde çok az oldu sızdırma.Sleepy marka bezden memnun olan varmı yaa?? Valla bir halta yaramıyor bebeğin bezinyle beraber bütün kıyafetlerini değiştirdim hep hediye gelmişti 4 paket birde molfixs bir ondan bir ondan kullandım molfixs süper,l ohusada bende kullandım iki bezide molfixs iyiydi kuruluk hissi veriyordu diğeri ise ıslak gibi
3 numaraya geçtimi ilk doğuranlar acabaaa![]()
Pirimada kullandım daha bitmedi iki numara ama 3 gibi açtım kenara bıraktım iç kısmındaki file gibi yüzeyi beğenmedim bebeğimin pipisi yapışıp duruyordu ama bitene kadar kullancam mecbur ama en son molfixste kalırız hiç eksisi yokBen memnunum bende de prima hep sızdırdı, sleepyde çok az oldu sızdırma.
Aynen ben de onu beğenmedim, popoya yapışıyor sürekli. Sleepy 1 kullanıyoruz hala bitince 2 numaraya grçicem çünkü iz yapmaya başladı artık.Pirimada kullandım daha bitmedi iki numara ama 3 gibi açtım kenara bıraktım iç kısmındaki file gibi yüzeyi beğenmedim bebeğimin pipisi yapışıp duruyordu ama bitene kadar kullancam mecbur ama en son molfixste kalırız hiç eksisi yok
Aslında sleepyden bende memnunum.bezlerde sızdırma yapiyo diyenler 5 tane bez denedim hiçbiri sızdırma yapmadı. Nasıl oluyor da sızıyor anlamadım:) ben mi çok kuvvetli bağlıyorum da olmuyor çözemedim.Sleepy marka bezden memnun olan varmı yaa?? Valla bir halta yaramıyor bebeğin bezinyle beraber bütün kıyafetlerini değiştirdim hep hediye gelmişti 4 paket birde molfixs bir ondan bir ondan kullandım molfixs süper,l ohusada bende kullandım iki bezide molfixs iyiydi kuruluk hissi veriyordu diğeri ise ıslak gibi
Bizim de bugün 2.gün bitti yapmadı yine. Ne olacak bu halimiz. Yarın sabah doktor kontrolümüz var soracağım bakalım.3 gündür yine kaka yapmadı en son fitille yapmıştı ne olacak böyle
Salı günü kalça çıkığı için usg randevumuz var. Çarşamba 2 aylık oluyoruz.Slm..kızlarr..40 mız doldu bugünkendimi gezmelerden alıkoydum bu 40 gün boyunca iyice bunaldım cidden şimdi bi özgürlük geldi engeller kalktı sanki ayrı bir mutluluk var gibi gibi
birde havuç yiyen ve bebeği bebeği alerji olan varmı? Havucu hem çok seviyorum hem sütü çok tatlı yapıyor ama gelin görünki bebeğim benek benek kırmızı oluyo, soğanı çok severim yeşilini üstelik sütte arttırıyor ama sütü acı yapıyor bebeğin somuruşundan belli bu nasıl süt der gibi ama aç olduğu için mecburen etmiyor!?
İki aylık olunca kalça usgsi cekilcekmiş giren oldumu iki aylık olanımız varmıki???
Aslında sleepyden bende memnunum.bezlerde sızdırma yapiyo diyenler 5 tane bez denedim hiçbiri sızdırma yapmadı. Nasıl oluyor da sızıyor anlamadım:) ben mi çok kuvvetli bağlıyorum da olmuyor çözemedim.
Aynen benim bebeginde kasi boyle olmustu doktor konak olmus dedi mustellanin konak kremini verdi hemen iyilesti saclarida olmustu onada mustellanin konak onleyici sampuanini verdiEki Görüntüle 2224953
Kızlar bebişimin kaşı böyle olmuştu elini sürekli sürüyordu doktor fucidin krem yazdı iki günde çok iyileştirdi . Varsa bu durumu yaşayan öneririm :)
Canm konak şampuanı dediğinin üzerinde foam shampoo mu yazıyor? Biz de de konak var galiba dün internetten foam shampoo köpük şampuan siparişi verdim. İnşallah konak şampuanıdır.Aynen benim bebeginde kasi boyle olmustu doktor konak olmus dedi mustellanin konak kremini verdi hemen iyilesti saclarida olmustu onada mustellanin konak onleyici sampuanini verdi
Önce dene istersen canım zaten işine yarayacak 2 numara. Yenidoğanlara yazık olur desene :)150 bez çöp o zamanyeni de sipariş verdiydik
![]()
Fucidin antibiyotikli kortizonlu bi krem. corasatin krem oneririmEki Görüntüle 2224953
Kızlar bebişimin kaşı böyle olmuştu elini sürekli sürüyordu doktor fucidin krem yazdı iki günde çok iyileştirdi . Varsa bu durumu yaşayan öneririm :)
Canım kafasının bi kısmı olmuş hepsi değil tabi de oraya da mı sürmem gerekiyorGeçmiş olsun canım bebe termiyesi deniyo halk dilinde saçta Kasta çıkıyor genellikle umursanasaydın saçıda olurdu ve kıl kökünü kurutuyor Allah korusun bebeğini çok geçmiş olsun tekrardan..
Canım bizde sleepy kullanıyoruz memnunumSleepy marka bezden memnun olan varmı yaa?? Valla bir halta yaramıyor bebeğin bezinyle beraber bütün kıyafetlerini değiştirdim hep hediye gelmişti 4 paket birde molfixs bir ondan bir ondan kullandım molfixs süper,l ohusada bende kullandım iki bezide molfixs iyiydi kuruluk hissi veriyordu diğeri ise ıslak gibi
Evet canim oyle yaziyor dogru almissinCanm konak şampuanı dediğinin üzerinde foam shampoo mu yazıyor? Biz de de konak var galiba dün internetten foam shampoo köpük şampuan siparişi verdim. İnşallah konak şampuanıdır.
Bizim doktor önemseme diyor ama ben bikaç defa söyleyince eşime bunu yazmış. Saçının bi kısmı olmuş napmam lazım şampuanı da eşim yeni almış sebamed :/Aynen benim bebeginde kasi boyle olmustu doktor konak olmus dedi mustellanin konak kremini verdi hemen iyilesti saclarida olmustu onada mustellanin konak onleyici sampuanini verdi
Canım iyi geldi bilemiyorum ki bilseydim önceden fotosunu buraya yüklerdim doktorumuz hep geçer önemseme dediği için tedirgin oldum şimdiFucidin antibiyotikli kortizonlu bi krem. corasatin krem oneririm