2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bişi sorcam. Bebeğimin kakası normalde sulu gibi. Doktorumuz böyle olur zaten demişti. Bugün kaka kokusu vardı. Hiç katı gibi kaka yapmadı. Eşimi de kv aramış. Suluysa hep zehirli ishaldir götürün doktora allah korusun falan demiş.( zehirli ishalde neysee) eşime norrmal diyorum ama kafama takıldı. Bezini değiştiriken sabah, hapşurdu kızım üç kere. Üçüncüsünde de kakası geldi benim üzerime kadar. Böyle olması normal geliyordu bana. Sizinkisinde de kaka kokusu yok mu? Veya kötü müdür bu? Gitmeli miyiz?
Anne sutu mu aliyor sadece cnm. Benim oğlum da 45 gunluk hep sivi bana gayet normal geldi. Zehirli ishal olacagini ola sanmam

Sağ kalça alfa 57 beta 54 sol kalça alda 56 beta 58 canım.. tip 2 a dedi bir ay sonra tekrar usg istedi
Kötü değilki canm tip 1 ile tip 2 geçiyor. Sadece Tip 2 yi Bi kez daha kontrol ediyorlar diye biliyorum. O da %90 düzeliyormuş zaten.

Canı isterse alıyor ama bugün almadı diliyle atıyor. Nefesi kesiliyor ağlarken bir de. Sırtım koptu saat 10dan beri uğraşıyorum.

Doktorlar her istediğinde meme verin dediği için böyle oldu bence. Brn ağladıkça verdim memeyi sonuç memeye yapışık çocuk.

Ben kucaktan vr memeden insin istiyorum. Bugün sabah ben de artık yorgunluktan yayarak emzirdim öyle uyumuşuz iyi ki ezmedim.
canım seni çok iyi anlıyorum ben iki sene ağlayarak yattım inşaAllah bir çözüm bulursun ama biran evvel bul çünkü 3. aydan sonra deneme süreleri bitiyor =) uyku arkadaşı denesen bir kaç arkadaş almıştı

Ah yavrum kıyamam ya midem bulanmaz canım hepsi melek bunların çok geçmiş olsun neyse ki atlatmışsınız.mg ı falan var mı canım fotoğrafını atsan ilacın daha iyi olur aslında. Bi De tıkanıklık mı enfeksiyon mı nasıl anlıcam ki
Sağolasın canım ilaç bu yani bunu al kullan demem dra göster bu ilacı verirse gönül rahatlığıyla kullan gooGoode en iyi göz enfeksiyonu ilaçları die arama yapınca bile direk bu çıkıyor ilklerde.zaten çapaklanma çok fazlaysa tek sebebi enfeksiyon dra göster biran önce hepinize geçmiş olsun habire biseyler çıkıyor Rabbim beterlerinden korusun.

Eklentiler

• IMG_20190117_165906112.webp
    IMG_20190117_165906112.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 35
Bizde dün öğlene doğru 1. Ay aşısı olduk . Akşam sekizden beri hiç olmadığı kadar huysuz. Sürekli inliyor gibi sesler çıkarıyor uykuya dalınca. Uykuya dalana kadar bir yeri kopmuş gibi ağlıyor . Bende aşıdan olduğunu düşünmeye başladım
Bizimki de aynı katılıyor ağlamaktan halbuki karnı tok gazını çıkartıyoruz altını da alıyoruz basıyor kıyametleri. Uyku da uyumuyor doğru düzgün, sürekli uyanıyor. Birkaç gün böyle olacak demek ki

Arkadaşlar spor yapan var mı tabi vakit olmuyor çok ama evde ufak tefek hareketker yapan varmı. Ben normal doğum yaptım doktorada sormayı unuttum. Doğumdan ne kadar sonra spor yapabiliriz acaba
3 yaşında kızım var müzik açıyorum oynuyoruz hatta bebeğimi de kucağıma alıyorum hepimiz birlikte oynuyoruz biraz da stres atıyorum böylece =)

ay çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ben ona. sizinki iltihap mıymış ki? kundağını veya yatağına ne seriyorsan (ben müslin seriyorum) sık sık değiştir canım neticede havada toz felan da var uçuyor. biz serum fizyolojik ile temizliyoruz ama bu derece olmadı hiç. iyileşti mi peki şimdi?
Sağolasın canım.şuan geçti çok şükür, doğumda hemen sonra oldu herşeyi denedim azalacagına coğaldı enfeksiyon kapmış bize bu ilaç iyi geldi iyiyiz elhamdülillah☺️

Bizim bu şekilde yaparak geçti. Ama sık sık yapmalısın. Öyle günde 1-2 kere falan değil. Yarım saatte bir yapacaksın dedi doktorumuz. Ben de öyle yaptım. Kreme merheme gerek yok bence. Mecbur olmadıkça ilaç kullanımına karşıyım ben.
Yağı mı yarım saatte bir sürüp tarıcakmışsın canım. Tabii geçecekse ne gereği var kreme ilaca.

Kızlar acil bir sorum var humana iyi geceler çayı yada benzerini kullanan var mı? Bugün almayı planlıyorum. Dayanamıyorum artık hiç uyumuyor gece belki işe yarar.
ben kendime rezene çayı yapıyorum akşamları ve bebeğime de bir tatlı kaşığı veriyorum. hem rahatlıyor gaz dan dolayı hem güzel uyuyor maşaAllah

Didar33 Didar33 geçmiş olsun canım. Rabbim meleklerimizi korusun İnşaAllah onlar hasta olmasın biz olalım çok üzülüyor insan kıyamıyor ya dimi :KK43:
Çok teşekkürler canım.onlar hasta olmasın evet ama bizde olmayalım kim bakacak onlara sonra☺️ geçenlerde 1 haftada 950 grm almıştık maasallah :nazar:ama ben hastalandım tepe taklak olduk ikimizde sütte düşüş oldu yiyip içemiynce 350 grm eksildik yine yani, demem oki Rabbim hem bizi hemde bebeklerimizi korusun bizi onlara onları bize bağışlasın inşallah:KK200:

çok şükür inşaAllah birdaha yaşamazsınız çok geçmiş olsun
Amin amin☺️ tskr canım
Gördükçe içim gitti drlarda bazen insanı deli ediyor herşeye normal diyip gönderiyorlar resmi çekip göstermesem yine ilaç yazmazdı bence neyseki atlattık elhamdülillah

Kızlar kalça ultrasonunu ne kadara yaptirdiniz? Benim doğum paketinin içinde gerçi ama merak ettim fiyatını
240tl verdik canım ama 2.ay tekrar yapıcaz malesef:110:
Benim kızım kalça ultrasonundan geçemedi :KK43: çok kafaya taktım böyle bir durum başına gelen bar mı acaba :KK43:
Canım bizde 2.ay tekrar yapıcaz. Bizimde bi değer 55 olması gerekirken 57 çıkmış. Doktor çok önemli değil bukadar ufak oynamalar olur dedi. Ama yinede 2.ay tekrar yapılacak. Bende ilk gün üzüldüm baya ama birçok arkadaşım aynı şeyi yaşamış 2de normale dönmüş. Sende takma kafana yani.

Back
X