2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğin yanağındaki pütürlü kızarıklık olanlar nasıl geçecek bunlar, emerken daha cok oluyor sonra sönüyor gibi oluyor ama geçmiyor bir türlü.
uygar eymen uygar eymen sen bir kremden bahsetmiştin neydi o?

Bebeklerin kac gunr kadar kaka yapmamasi normal kizlar.bebeğine prebiyotikli d vitamini veren varmi.nbl d3 olandan

Bebeğin yanağındaki pütürlü kızarıklık olanlar nasıl geçecek bunlar, emerken daha cok oluyor sonra sönüyor gibi oluyor ama geçmiyor bir türlü.
Aynen bizde oyleyiz dr sampuanini degistirdi cok sarmayin diyor bi de sutun fazlami ondanda oluyomus

Kızlar 60 kiloyla hamile kaldım. 55 e düşmüşüm. Belim incecik oldu, göğüslerim kocaman ve sarkık :( kilo verdikçe daha da belirginleşiyo :( moralim çok bozuk, küçültsemmi diye her vakit bulduğumda araştırıyorum. Sizler nasılsınız? Kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum :(

Canım aç kaldığını hissediyo musun. Ağlıyo mu bebek durmadan. Belki Doğumdan çıktığında çok kilo vermiştir
Verdiği kilo ile hesaplayınca toplamda 500 gr almış ama ztn ilk 300 gr ı doğduktan sonraki ilk hafta almıştı kaybettiğinin yerine. Bilmiyorum emzik gb oldum sürekli ağlıyor veriyorum ilk 5 dakika emip uyuyor yüne ağlıyor yatırıorm geri ağlıyor

Bebeklik sivilcesiymiş sakın dokunma ve birsey sürme anne sütü alan bebeklerde olurmuş doktorumz söyledi kendiliğinden 3 ayda gecermiş

Ne yiyip içiosunuz yemediğim şey kalmadı sürekli emziriyorum 3340 doğan bebek ancak bir ayda 3500 olmuş gercekten çok perişanım doktor mama da baslatmıyor
Canım ben daha öncede yazdım. Günde bi öğün anca yiyebiliyorum. O da çok az bişey. Anne sütü allah vergisi bişey. Yeme içmeyle alakalı olsa bende gram olmazdı valla. Adam akıllı su da içmiyorum. Fırsat bulup yemek yiyemiyorum. O yüzden lütfen canjnı sıkma. Anne sütünü azaltan şey stres. Böyle yapma ki sütün azalmasın. Bol sütlüyüm bebeğim doyuyor de hep. Ben ilk başlardan beri öyle diyorum. "Benim sütüm çok maşallah, bebeğim de doyuyor." sende de. Stres yapma, az, yetmiyo deme. Yetmiyo dedikçe yetmez sütün. Kendini üzme

Mamaya da başlama nolursun, çabala. Sakin mutlu ol.
Haklısın cnm başlarda çoktu da kayınvalide piskolojimi bozdu laflarıyla davranışlarıyla sürekli aklıma yaptıkları geliyor cocugu kucagımdan cekip almasıyla emzirirken eşimi de uzaklaştırdı benden sürekli çık gez sen cocuk bakma deyip duruyor eşime

Haklısın cnm başlarda çoktu da kayınvalide piskolojimi bozdu laflarıyla davranışlarıyla sürekli aklıma yaptıkları geliyor cocugu kucagımdan cekip almasıyla emzirirken eşimi de uzaklaştırdı benden sürekli çık gez sen cocuk bakma deyip duruyor eşime
Ahh bu kayinvalideler bizi maf ettiler lohusalikta bnmde sütüm azaldi evimin hzuuru kaçtı sonra basıp gitti allah sorsun hesabini hepsinden

Ahh bu kayinvalideler bizi maf ettiler lohusalikta bnmde sütüm azaldi evimin hzuuru kaçtı sonra basıp gitti allah sorsun hesabini hepsinden
Oğlu bebekle bağ kurmasın istiyor sadece kendi kucagında dursun oyuncak bebek gibi oynasın istiyor sürekli laf söylüyor annem yanımda 40 ı çıksın gidecek ztn ona laf söyleyip üzmüş hadi git artık diye annem yemek yapıyor temizlik yapıyor dinleneyim diye cocuga çoğu zaman kendi bakıyor bir tesekkur etmediği gibi laflarıyla üzmüş onu da. Torunumu göstermiyorlar diye ağlama nöbetlerine girmiş eşim anneci değildi hiç onu iyice bana düşman etmiş anneme düşman etmiş eve gelip kirli sepetinden benim iç çamasırlarımı alıp kendi evine götürüp yıkamaya kalktı sana ne be kadın yani ne kadar ayıp sonra da arkamdan laf edicek

Back
X