2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben pimpirikli halimden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Hep oğluma bir şey olacakmış korkusu oluyor hasta olacak diye tedirgin oluyorum. İlla ki olacak ki bağışıklık kazanacak diyorum kendime. Ama yine de bı an oluyor içim kötü oluyor .
Gündüz görümcem e gittik bebek arabasıyla yürüyerek. Puseti çok iyi kapattık, ama ev çok soğuktu odada klima vardı iyiydi emzirmek için başka odaya geçince aşırı soğuk geldi bana hatta ilk kez bebeğimin burnunda sümük gördüm :(
Şimdi de acaba hasta olacak mı diye kendi kendime kuruntu yapıyorum. bir kez kimyasal gebelik yaşadım hamileliğimde de erken doğum riski öncesinde lekelenme kanama alani olmuştu, üstüne erken doğum oldu 21 kilo dogdu bunlar mı böyle yaptı beni , geçer mi bu hallerim bilmiyorum. Kendimden rahatsız oluyorum maalesef.

Aynen kuzum.Amiinn. Babamın korktuğuyla alakası yokmuş. Adanalılar ama hiç adanalı gibi değiller. Hele eşimin alakası yok. Birazda başka illerde okuyup çalışmasından olabilir. Allahıma çok şükür :) babam iyiki kaçırmışın yoksa vermezdim diyo şimdi :)
Aaaa barıştınız mı :)))

Cnm benimki de hastane cikislarini giyiyo 2 takimi kucuk geliyo artik sadece oyle dusunme cnm.bazi hastane cikislari kendiliginden buyuk oluyo.
Benim bebegimi her goren de ayy ne kadar kucuk diyo.ama umrumda degil.doktor kilosuna iyi dediyse gerisini bosver cnm.doktorun bana dedigine gore her ay bir kilo almasi gerekiyomus cnm
Benimki 1100 aldı iyi çok şükür

Kızlar ben pimpirikli halimden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Hep oğluma bir şey olacakmış korkusu oluyor hasta olacak diye tedirgin oluyorum. İlla ki olacak ki bağışıklık kazanacak diyorum kendime. Ama yine de bı an oluyor içim kötü oluyor .
Gündüz görümcem e gittik bebek arabasıyla yürüyerek. Puseti çok iyi kapattık, ama ev çok soğuktu odada klima vardı iyiydi emzirmek için başka odaya geçince aşırı soğuk geldi bana hatta ilk kez bebeğimin burnunda sümük gördüm :KK43:
Şimdi de acaba hasta olacak mı diye kendi kendime kuruntu yapıyorum. bir kez kimyasal gebelik yaşadım hamileliğimde de erken doğum riski öncesinde lekelenme kanama alani olmuştu, üstüne erken doğum oldu 21 kilo dogdu bunlar mı böyle yaptı beni , geçer mi bu hallerim bilmiyorum. Kendimden rahatsız oluyorum maalesef.
Canım ayyyynı durumdayım hatta daha beteri. Kafasının şekli bi an gözüme büyük geliyo hani kafası çok büyüyen bebekler oluyo ya. O hastalıktan oluyo kesin diyorum evham yapıyorım eve kim gelse sence kafası büyük mü diyodum bi ara. Şohusalık psikolojisi bence bi süre sonra geçicek bu hallerimiz

Evet cok mantikli ben mama termosu almistim ona socak suyu koyarim biberona sutu hazirlarim icecegi zmn sicak suya koyarim.
Napalim cnm boyle boyle ogreniyoruz herkes dogustan anneligi ogrenmiyo ben de acemiyim.ama buna ragmen bazi 3 4 cocuklu annelerden daha bilgiliyiz bence merak etme cnm.
Bu aralar sagmaya cok useniuorum ya keske 5 dkda sagolsa bitse 1 saat ugrasiyorum dinlene dinlene.hep boyle sagcakmiyiz öf
Canım mama termosunun fotoğrafını atarmısın nereden aldın

İyi akşamlar aralık annelerı:KK49:yıllar sonra bu foruma gelmek bı garip hıssettırsede, özlediğimi farkettım :KK200: 2009 agustos anasıydım ve buralardan ayrılmazdık :dondurma: 9 yıl sonra ikinci kuzuma kavuştum ve aralık annesi oldum.kızımdan fırsat buldukça uğrayacağım inşallah :KK55: malum bu aralar hiçç uyumuyoruz da

İyi akşamlar aralık annelerı:KK49:yıllar sonra bu foruma gelmek bı garip hıssettırsede, özlediğimi farkettım :KK200: 2009 agustos anasıydım ve buralardan ayrılmazdık :dondurma: 9 yıl sonra ikinci kuzuma kavuştum ve aralık annesi oldum.kızımdan fırsat buldukça uğrayacağım inşallah :KK55: malum bu aralar hiçç uyumuyoruz da
Hoşgeldiniz aramıza tekrar o zaman. 10 yıl önce de var mıydı ya buralar :))

Canım ayyyynı durumdayım hatta daha beteri. Kafasının şekli bi an gözüme büyük geliyo hani kafası çok büyüyen bebekler oluyo ya. O hastalıktan oluyo kesin diyorum evham yapıyorım eve kim gelse sence kafası büyük mü diyodum bi ara. Şohusalık psikolojisi bence bi süre sonra geçicek bu hallerimiz[/QUOTE
İnşallah gecer canım çünkü kötü gidişe Dr h

Kızlar göğüs ucumda emzirirken yara Olduğu zamanlardan bi beyaz nokta var ve o göğsüm inanılmaz acıyo. Ha geçer ha geçer bekledim ama geçmiyor. O beyazlıktan kaynaklı bişey mi acaba. Artık sağ tarafıma yatamaz oldum acıdan. Bi fikri olan var mı

Kızlar göğüs ucumda emzirirken yara Olduğu zamanlardan bi beyaz nokta var ve o göğsüm inanılmaz acıyo. Ha geçer ha geçer bekledim ama geçmiyor. O beyazlıktan kaynaklı bişey mi acaba. Artık sağ tarafıma yatamaz oldum acıdan. Bi fikri olan var mı

Bende şimdi bunu yazacaktım. Sol göğsümde cıktı. Süt kanali tikanmasiymis galiba, sicak havlu koyuyorum ve ara ara sagiyorum. Çözümü var mıdır acaba?

Uyku tulumu kullanan var mı acaba, yoksa bizimkiler küçük mü uyku tulumu için. Az evvel tüm üstünü açmış oğlum :(
Nette biraz baktım hep elyaftan pamuklu olanı var mıdır

Olmaz mı, asıl ozmnlar aşırı revaçtaydı.şimdiki gibi intsta whatsap vs çok yaygın değildi, en çok vakit geçirilen yer namıdiğer KK ydı .kemik bi kadromuz olmuştu çok feci yazısırdık.farklı şehirlerden toplanıp istanbulda bulusmuslugumuz bile vardı.bu arada hoşbuldum.kızım 2de uyudu 7 olmadan kalktı bile.uyku nerelerdesin :işsiz:

Hoşgeldiniz aramıza tekrar o zaman. 10 yıl önce de var mıydı ya buralar :))
Olmaz mı, asıl ozmnlar aşırı revaçtaydı.şimdiki gibi intsta whatsap vs çok yaygın değildi, en çok vakit geçirilen yer namıdiğer KK ydı .kemik bi kadromuz olmuştu çok feci yazısırdık.farklı şehirlerden toplanıp istanbulda bulusmuslugumuz bile vardı.bu arada hoşbuldum.kızım 2de uyudu 7 olmadan kalktı bile.uyku nerelerdesin :işsiz:

Bende 2013 annesiyken burda cok takiliyodum simdi de aralik annesi olunca tekrar kurkcu dukkani oldu. Iyi ki var kk.En Büyük KK bizde sehir bulusmasi yapiyorduk ve hala bir cogumuzun kalici dostluklari oldu:nazar:

Bende 2013 annesiyken burda cok takiliyodum simdi de aralik annesi olunca tekrar kurkcu dukkani oldu. Iyi ki var kk.En Büyük KK bizde sehir bulusmasi yapiyorduk ve hala bir cogumuzun kalici dostluklari oldu:nazar:
Valla ben kaç kere söyledim görüşelim diye ama bizim Bursalı kıZlardan tık yok :))

Back
X