2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :dua:
geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasin insallah yavrularimizaaa

Kızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :dua:
Iyi olmaniza cok sevindim rabbim birdaha hastanelere dusurmesin

çok geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmanıza ve eve gitmenize. Rabbim yavrularımızın acılarını göstertmesin

Buzlukta 3 ay kalabiliyor canım ek gıda 6 ayda. Sen israf etme sütü aralarda içir. Ben makineden geçirince göğsüm vıcık vıcık oluyor. İçinde süt oluyor ama neden öyle anlamadım. Çocuk da tutamıyor kızıyor bu sefer emmek istemiyor. İle de başlayacağım napcam hiç bilmiyorum
Medicana hastanesinin sitesinde 6 ay yaziyor .ben ilk oglumda 6 ay bekletip hepsini lavaboya dokmek zorunda kalmistim. Cok isterdim ihtiyaci olan birine vermeyi ama sut kardeşi meselesi yuzunden veremedim

Çok geçmiş olsun daha iyi olacak inşallah

Buraya yazmayali baya oldu ya. Nasılsınız? Bebeğim biraz gazlı bi bebek napıcaz bilmiyorum yediklerime dikkat de ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz özellikle işe yarayan bisey var mi acaba söylerseniz mutlu olurum
Ben nurse harveys in şurubunu aldım ilk kullanımda bile farketti rahatladı bitkisel içinde kimyon yağı falanda var dene istersen bizede doktorumuz önermişti hem gün içinde 4 defaya kadar kullanabiliyoruz

çok geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmanıza ve eve gitmenize. Rabbim yavrularımızın acılarını göstertmesin
Hamdolsun bu günlere aminn cnm iğne bile vurulsa insanın içi gidiyor delik deşik ettiler yavrumu ama yine de sağlıklı olsun da sorun değil dedim öyle dualar ettim ki bütün hastalara çok zor gerçekten yavrunun acıyan gözlerle sana bakması ve senin hiç birşey yapamaman dün yeni damar yolunu açtılar öyle ağladı ki gözümün içine bakarak ağlıyordu hiç bir şey bu kadar acıvermemişti bana şükürler olsun ki evdeyiz inş daha da iyi olacaz :dua:

Merhaba doğum yapmış olmalısınız. Bende de aynı durum var bpd ölçümü 3-4 hafta önde doktor sorun yok diyor ama anlıyorsunuzdur beni hiç rahat değilim :KK43: bebeğiniz umarım sağlıklı sıhhatli doğmuştur. Doğunca herhangi bir büyüklük var mıydı acaba ya da bir sorun ? Benimde doğumuma 3 hafta kaldı çok korkuyorum:KK43:
Merhaba.benim bebeğimde önde gidiyordu hatta kafası büyük dedi doktor endişelenmiştim bende.ama doğdugunda herşey normaldi çok şükür.hatta annem bebeğin kafası küçük diyordu ☺️

Rabbim bir daha yasatmasin insallah hemen toparlasin minik yavru.

Canım çok sevindim taburcu olmanıza. Çok geçmiş olsun. Bir daha asla yaşamazsınız inşallah böyle bişey

Cok gecmis olsun insAllah hep daha iyiye gider sagligi

Merhaba.benim bebeğimde önde gidiyordu hatta kafası büyük dedi doktor endişelenmiştim bende.ama doğdugunda herşey normaldi çok şükür.hatta annem bebeğin kafası küçük diyordu ☺️

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için içim çok rahatlıyor bunları duydukça. Peki sizinki ne kadar önden gidiyordu onu hatırlıyor musunuz ? Banada doktorum sorun yok genetik diyor ama insanın aklına yinede acaba mı diye geliyor :(

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah :dua:

maşaAllah :nazar:tabiiki götür doktora her bebek ve her doktor aynı değil. evet çok da gaz yaparmış rahatsız olurmuş susturamazmışsın. çok zor olur o dönem canım Allah sabır versin. ne sen süt ürünlerini tüketebilirsin nede bebeğin laktoz intolerant damlasız rahat edebilir. kendine de sor takviye ne almalıyım diye yoksa kalsiyumsuz çok güçsüz kalırsın canım. geçmiş olsun
Sağol canımm dediğim gibi inşallah öyle değildir bakalım ne diyecek doktorumuz

Back
X