- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.381
Sarılığı yoksa uyandırma canım onlar istediğinde yaygarayı öyle bir kopartıyorki her türlü doyurursun o yüzden yazık uyandırma
Dimi :) haklısın öyle yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarılığı yoksa uyandırma canım onlar istediğinde yaygarayı öyle bir kopartıyorki her türlü doyurursun o yüzden yazık uyandırma
Canım halam doktor cildiyeci arkadaşına attı fotoları ilaçtan olsa tüm vücuda yayılır çok fazla sıcağa maruz kaldığını düşünüyorum demiş kafası ondan diye düşünüyor. Aynı şekilde poposu da öyle. Bebeğimin ilk pişiği limon yediğimde olmuştu arkadaşım görmüştü benimkinde de oldu aynısı portakal mandalina limon gibi şeylere alerjisi var demişti o günden beri ağzıma sürmüyordum kime duysa öyle şey mi olur portakal pişik mi yaparmış canım dedi hastasın portakal Yemen lazım dediler yedim. Acaba poposu da ondan mı oldu diyorum . Yarın bu halamın arkadaşı olan doktora götürücemKullandığın ilaçlarıda yanına al belki sorar canım. Bizede haber ver doktordan sonra
Hadi ya :)) özelden atsana fotoğrafını :))Canım eşime göstermiştim fotoğrafı, bizim kız sanmış :) aynılar diyo ne ara böyle oldu bizim kız dedi :) yok bizimki değil dedim :) gözleri saçı bile çok benziyo :)
Ev 24-25 derece altı da üstü De iki kat ama örtmüyorum canım örttürmüyor üstünüOyy kuzum allahım kolaylık versin. Bende tam sana soracaktım ev kaç derecede ve ne giydiriyosun diye. İsilik gibi şey bizden hiç geciyo, farklı farklı yerlerde cikiyo. Yarın doktora sorucam
Canım ikinci el alsana. Gerçi ikinci elleri bile çok da ucuz sayılmazYa işte pahalı uygun bulsam alcam mübarekler uçuyor
Canım kalabalık ortama mı girdin nasıl hasta oldun böyle sen üşüttün desem bebekler yüzünden sıcacık evdeyiz eve hasta biri falan mı geldiEv 24-25 derece altı da üstü De iki kat ama örtmüyorum canım örttürmüyor üstünü
Nerde satılıyorCanım ikinci el alsana. Gerçi ikinci elleri bile çok da ucuz sayılmaz
Kuşum bizimki de tam o derecelerde. Ben tek kat giydiriyorum örtmüyorum. Sadece uyuyunca örtüyorumEv 24-25 derece altı da üstü De iki kat ama örtmüyorum canım örttürmüyor üstünü
Canım bir temizlik yapmışım ki :) bütün odaları dip köşe yaptım ter su içinde kaldım tam duşa girecektim kızım uyandı emzir altını al derken ter üstümde kurudu gecesine ateş çıktı 40 aCanım kalabalık ortama mı girdin nasıl hasta oldun böyle sen üşüttün desem bebekler yüzünden sıcacık evdeyiz eve hasta biri falan mı geldi
Tek kat da çok az be yavrum üşümez miKuşum bizimki de tam o derecelerde. Ben tek kat giydiriyorum örtmüyorum. Sadece uyuyunca örtüyorum
Yok kuzum alıştı bizimki. Hatta hala isilik var hiç gecmiyoTek kat da çok az be yavrum üşümez mi
İnstagrama #annelersatıyorrdoğumihtiyaçları yaz direk çıkan ekran başlıca oluyo onun yanında en yeniler var ona tıkla 3 4 tane var şu an satılık.en uygunu 150 lira.Nerde satılıyor
Bende canım saat tutuyorum genellikle 3 saati geçirmiyorum 5-6 saat banada çok geliyorSarılık tehlikesini atlattık cok sukur de genede 5-6 saat açlığa dayanamaz diye uyandırıyorum iyi mi yapıyorum bilmesemde :)
Sus sus değildirOzgebalaban11 canm aklıma ne geldi. Sizin köpeğiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam. O allerji yapmış olabilir mi acaba bebeğine. Benim arkadaşımın da köpeği bebeğine allerji yaptı 10 yıllık köpeklerini ağlaya ağlaya evden göndermek zorunda kaldılar.
İnşallah değildir canm :)Sus sus değildir![]()
Baksana kuzuma nasıl veririm.kucağımda kızım var kucağıma gelmek istedi emziriyodum onu kucağıma alamadım. Odadan çıkıp kapının önüne böyle yatmış. Bakışlara bak ne kadar üzgün.Allahım göstermesin öyle bişeyi. Ölüm gibi bişey. Bensiz lokma koymaz ağzına bensiz uyumaz o da bensiz yaşayamaz ben de onsuz. Düşüncesi bile kalbimi çürütüyor allah korusunİnşallah değildir canm :)
Tamam canım teşekkür ederimİnstagrama #annelersatıyorrdoğumihtiyaçları yaz direk çıkan ekran başlıca oluyo onun yanında en yeniler var ona tıkla 3 4 tane var şu an satılık.en uygunu 150 lira.
Bir de tutumluanne.com sayfası var. Orda da vardırTamam canım teşekkür ederim
Evet 2gozde saga sola kayma oluyor.Kızlar bebekleriniz uykuya geçerken gözleri kayıyor gibi oluyor mu