2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kullandığın ilaçlarıda yanına al belki sorar canım. Bizede haber ver doktordan sonra
Canım halam doktor cildiyeci arkadaşına attı fotoları ilaçtan olsa tüm vücuda yayılır çok fazla sıcağa maruz kaldığını düşünüyorum demiş kafası ondan diye düşünüyor. Aynı şekilde poposu da öyle. Bebeğimin ilk pişiği limon yediğimde olmuştu arkadaşım görmüştü benimkinde de oldu aynısı portakal mandalina limon gibi şeylere alerjisi var demişti o günden beri ağzıma sürmüyordum kime duysa öyle şey mi olur portakal pişik mi yaparmış canım dedi hastasın portakal Yemen lazım dediler yedim. Acaba poposu da ondan mı oldu diyorum . Yarın bu halamın arkadaşı olan doktora götürücem

Oyy kuzum allahım kolaylık versin. Bende tam sana soracaktım ev kaç derecede ve ne giydiriyosun diye. İsilik gibi şey bizden hiç geciyo, farklı farklı yerlerde cikiyo. Yarın doktora sorucam
Ev 24-25 derece altı da üstü De iki kat ama örtmüyorum canım örttürmüyor üstünü

Canım kalabalık ortama mı girdin nasıl hasta oldun böyle sen üşüttün desem bebekler yüzünden sıcacık evdeyiz eve hasta biri falan mı geldi
Canım bir temizlik yapmışım ki :) bütün odaları dip köşe yaptım ter su içinde kaldım tam duşa girecektim kızım uyandı emzir altını al derken ter üstümde kurudu gecesine ateş çıktı 40 a

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canm aklıma ne geldi. Sizin köpeğiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam. O allerji yapmış olabilir mi acaba bebeğine. Benim arkadaşımın da köpeği bebeğine allerji yaptı 10 yıllık köpeklerini ağlaya ağlaya evden göndermek zorunda kaldılar.

İnşallah değildir canm :)
Baksana kuzuma nasıl veririm.kucağımda kızım var kucağıma gelmek istedi emziriyodum onu kucağıma alamadım. Odadan çıkıp kapının önüne böyle yatmış. Bakışlara bak ne kadar üzgün.Allahım göstermesin öyle bişeyi. Ölüm gibi bişey. Bensiz lokma koymaz ağzına bensiz uyumaz o da bensiz yaşayamaz ben de onsuz. Düşüncesi bile kalbimi çürütüyor allah korusun :KK43:

Eklentiler

• D834B7F4-0A08-4420-A507-D7C3F0FD5801.webp
    D834B7F4-0A08-4420-A507-D7C3F0FD5801.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 82
Back
X