2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yani ucundan kıyısından yakalasam moral bulup devam edicem ama bayağı bambaşka bir hayattayım ve açıkçası hiç zevkli değil. Bir gülüşüne değer diyenler mi anormal ben mi diyorum bazen:KK70: zamanla gelecekmiş o duygu ama sanırım 1-2 sene çok bir rahatlık beklememek lazımmış.

Ben de aynıyım tek fark eşimgel çıkalım demiyo.
Ben yavaş yavaş çıkmayı düşğnüyorum, önce bi sokakta 15 dakika tur sonr yarım saat derken yavaştan gezmeye başlarız. Ağlarsa en başta brnim sinirim bozulur çünkü.
Benim de öyle canım..dolaşmaya diye çıkıp kendimizi şehrin öbür ucundaki kuzenlerde bulup hadi kalkın kız kulesine karşı sahur yapalım deyip bi anda İstanbul’a giden, gece yatağa yatınca karnımızın aynı anda guruldamasıyla kahkahalara boğulup pijamalarla kokoreççide soluğu alan bir çifttik. Hadi çık bakalım şimdi gecenin bi saati aklın esince:))) emzireyim de çıkayım dışarda acıkmasın ay bi De çıkmadan altını değiştireyim çantasını aldık mı eksik bişey var mı evden çıkması zaten 1 saat :))) he hamileyken böyle olacağını bilmiyo muydum biliyodum bebek beklerken uzaylı vermediler kucağıma. Ama bebeğim doğduğunda yapamadıklarımın hiç biri umrumda olmucak önemli olan anne olmuş olmam sanıyodum. Amaaaaan çıkmayıvereyim gitmeyiveririm ben bebekle daha mutluyum derim sanıyodum. Ama hayır öyle değilim. Aklım hala yapamadıklarımda:)

Benim de öyle canım..dolaşmaya diye çıkıp kendimizi şehrin öbür ucundaki kuzenlerde bulup hadi kalkın kız kulesine karşı sahur yapalım deyip bi anda İstanbul’a giden, gece yatağa yatınca karnımızın aynı anda guruldamasıyla kahkahalara boğulup pijamalarla kokoreççide soluğu alan bir çifttik. Hadi çık bakalım şimdi gecenin bi saati aklın esince:))) emzireyim de çıkayım dışarda acıkmasın ay bi De çıkmadan altını değiştireyim çantasını aldık mı eksik bişey var mı evden çıkması zaten 1 saat :))) he hamileyken böyle olacağını bilmiyo muydum biliyodum bebek beklerken uzaylı vermediler kucağıma. Ama bebeğim doğduğunda yapamadıklarımın hiç biri umrumda olmucak önemli olan anne olmuş olmam sanıyodum. Amaaaaan çıkmayıvereyim gitmeyiveririm ben bebekle daha mutluyum derim sanıyodum. Ama hayır öyle değilim. Aklım hala yapamadıklarımda:)
Biz mesela üşengeç bir çiftiz hiç gece yarısı çıkmadık ama günübirlik gezilere giderdik. Akşam bir tur atalım derdik. Şimdi gidemiyoruz ama bebekler az büyüyünce onu da yapıcaz diye içimi rahatlatıyorum.
Vakt zamanında yapmadıklarım şimdi kıymetli oluyor mesela hiç tv izlemezdim şimdi izleyesim geliyor :) spora gitmezdim şimdi istesem de gidemiyorum diye kendimi kısıtlanmış hissediyorum :) geçecek bugünler de ciddi bir değişim yaşadık sonuçta, önümğz yaz parklar bahçeler bizi bekler :)

Deneme yapıyorum bebek arabası kullanabilcek miyim diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 98
Fırtına öncesi sessizlikmiş:))) alıştı sere serpe yatmaya puseti sevmedi. Büyüğe geçirdim bakalım napcak
Bizimki de sabit durunca nefret edyor ama gezdirirken daha sakin titreşimden falan herhalde.
Bir gün hastaneye gittik o zamanlar daha emzik tutmuyordu. Morarana kadar ağladı, susturamadık. En son emzirme önlüğüyle bir köşede emzrdim de susup uyudu ama sırtımdan terler aktıı. 2 hafta önce de ailemin yanına gelirken dedim ben arabayla falan götüremem. Kanguruyla geldim, saat 1den 5e kadar uyudu, emzrdim bakındı flan. Daha ağır oldu ama daha bi rahat etti sanki. Yatın dönüyorum bakalım bu sefer ne yapacak

Deneme yapıyorum bebek arabası kullanabilcek miyim diye
Canım bizd3 evin içinde aynen böyleyiz arabayla geziyoruz çünkü durmuyor uyumuyor sipa. Arabaya binince sarsilinca hemen uyuyor ama. Dışarıya da ciktim 2 kez annemle korktuğum gibi zorlanmadım hazırlanıp evden çıkma faslı daha zor geliyor bana.

Ayy pişik olmasın bebişlerimiz ben yemem gerekirse paranoyak biri oldum bende o gaz yapar bu gaz yapar diye deli gibiyim
Yaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?

Almadım ben yapcak birşey yok
Canım dün arkadaşımla konuşuyorduk o da yeni anne o da göğüs yarası için kantaron yağı kullanmış. Çok memnun bana o kadar para verip gümüş kapak alacağına keşke kantaron yağı alsaydın çok çabuk geçirdi benim yaralarımı dedi istersen bunu dene

İşk ay 850 gr almıştı. Dün tam 2 aylık olduk yine öyle almış belki 50 gr aşağı yukarı oynar evdekiyle doktordaki farkediyor çünkü. Perşembe aşıya gittiğimizde ölçecekler
Bizim de kilo alimi ayni asi günlerimiz de canim. Evd3 ölçeyim diyorum boyunu mesela, ama bir rahat durmuyor ki. Pets3mbe bakalım be çıkacak?

• Beğen
Reactions: 114
Aynen canım Allah korusun ya bende perşembe gidicem doktora çatlaklar için bakalım nolcak. 6 hafta sonra gel dedi ama hiç fırsatım olmadi. Perşembeye randevu aldım artık. Neler dicek yazarım sanada fiyatını falan :)
Super olur cnm banada sole kremi bende alrm cnm

Dün bizimkisine de olmuştu:KK43: ön saniye falan sürdü hiç öyle ağlamamıştı:KK43: odun koptu benim de. Hiç duymamıştım valla çok şaşırdım. Gülerken onlara güldüklerini biliyorum ama öyle biseyi hiçç dememislerdi
Oleymis cnm hem dovuyorlar hem kiziyorlar hem guldruryorlar iki gundr aglyr ole icim gidiyor ya cnku birsyde yok karni tok alti temiz iste biliyorsa eskiler biliyor

Back
X