2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebiş bu ara emmiyo 5 dk emiyo emmiyo bırakıyo . Emziğini emiyo beni istemiyo resmen .
1 hafta annemlerde kaldık kucağa öyle alışmış ki sırtı yer görmesin memeyi bile gezerek emmek istiyo oturdugum anda basıyo cıglıgı napocam ben ://
Cnmm benim de öyle yaklaşık 15 gündür böyleyiz tutmak istemiyor zorla veriyorum bazen ayağı kalkıyorum ama alışmasın diye pek kalkmak istemiyorum burda kimsem yok zaten kucağa alıştı birde meme emerken alılırsa yanarım ben merak etme bir çok kişi böyle senin gibi üzülme

Kızlar ben artık bebeğin gazını çıkarmıyorum. Gündüz zaten kaldırdığımda yada birkaç dakika sonra kendisi çıkarıyor. Geceleri de uykusu açılmasın diye hiç dokunmuyorum. Emerken uyuyakalıyor öylece koyuyorum yatağına. Zaten başından beri hiç gaz sıkıntısı çekmedik şükür. Artık gaz çıkarma işkencesinden kurtuldum :)
ne kadarlık bebeğin cnm

Gaz damlasi ne kullaniosnz.sabah 6 da uyandigi oglumun su saat oldu uyumadi
Ben zinco kullanıyorum, nurse harveysden iyi geldi bize.
Kızlar bebiş bu ara emmiyo 5 dk emiyo emmiyo bırakıyo . Emziğini emiyo beni istemiyo resmen .
1 hafta annemlerde kaldık kucağa öyle alışmış ki sırtı yer görmesin memeyi bile gezerek emmek istiyo oturdugum anda basıyo cıglıgı napocam ben ://
Benimki de öyle ama kucağa alışmadı pek. Etrafı yeni keşfediyor, dikkati mi dağılıyor ne oluyorsa emmiyor beyefendi. Biraz konuşuyorum, emzik veriyorum skinleşince emziği alıp meme veriyorum.

Cnm gelmedi diye stres yapma bak benim de gitti şuan hala tamamen gelmiş değil azar azar var mama da veriyorum doymuyor bebeğim ama stres olmaktan vazgeçtim gayet rahatım hep şunu dedim oğlum sağlıklı olsun da süt mü mama mı fark etmez lütfen önce rahat ol bak ben neler atlattım bebeğimi kaybedecek dereceye geldim sütüm tamamen gitti ama İnan umrumda olmadı yap şimdi bir kahve kendine önce bir rahatla beynine güzel msj yolla ve hep şunu de sütüm otlanmaya gitti gelecek
Evet canım sen de hiç kolay şeyler yaşamadın zaten sağlığımız yerindeyse neyi sorun edip de kafaya takıyoruz anlamıyorum kendime kızıyorum ne vardı da üzdüm bu kadar kendimi

kizlar bebegimin yüzü cok kotu oldu pütür pütür ssivilcemsi şeyler vardi şimdide kızardı.ablasi çok öpüyor ondan mi acaba.küçükken yani bebekken ablasininda aynen boyle olmustu

Bana aşıdan önce ateş düşürücü içir gel dedi
Öylemi yaptın sen
Hayır canım çocuk doktorum. Aşılarda çok yükselmedikçe ateş düşürücü önermiyorum dedi. Kontrol ediyorum sık sık 38 di bi ara şimdi 37.4. Bol bol emzir demişti aşılardan sonra. Ağrı kesici özelliği vardır sütün dedi

Kızlar bugün ikinci ay aşılarımızı olmaya gittik. Bize iki aşı yaptılar. Verem aşısını çarşamba günü yapacakmış. Bu arada bebişinin ağzında pamukçuk çıkan var mı? Bizim bebişin ağzından hafif beyazlık vardı doktora gösterdim bana karbonat önerdi ama internette karbonatı önermiyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?İnternette bir damla Önermışlar doktora ondan bahsettim mantar için damla dedi.Ben karbonat öneriyorum dedi ama damlayı da yazdı. Eczaneden almak için gittim ama bulamadım ilacı. Pamukçuğu Karbonatla geçiren var mı?
Bizimde dilinin üzerinde hafif beyazlık vardı aynen karbonatlı su dedi. Bende emzirmeden göğsümün ucuna sürüyorum. Hep yapıyordum doğduğundan itibaren. Bi kaç haftadır yapmamıştım. hemşire bir komşumuz önermişti bana

Kızlar nasilsiniz? 2 ay aşımızı olduk bugun. 2 bacak bir omuzdan. Rota virusuni önümüzdeki ay olacak. Menenjit çıkış şimdi bir de doktor söyledi. Araştırıcam. Yapılırken çok ağladı kuzum. Fitil ve calpol yazdı doktor. Fitili yaparken de çok ağladı geri itti veremedik zaten. Sürüp veriyorum 6 saat arayla. Ama aşırı huzursuz huysuz ve ağlıyor hala. Uyumadı da. Bakalım sabah olacak mi bize bugün.
Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 com sevindim canim sütünün gelmesine. Inaniyordum zaten senin güçlü olduğuna kendini hem3n bırakmayacağını da. Boru mu, anayiz biz. Güçlü lucas, kimsleere diyemediklerimizi burda haykıricaz birbirimize destek olucaz.

Aynı ben
IMG_0990.webp

Benim cadım da uyumuyor, gündüz uykusu yok gibi bir şey gece de 1 i 2 yi buluyor uyumasi tabi gündüz uyumadığı için gece uykusuna geçene kadar kök söktürüyor. Böyle gidecek galiba hep :(

Cnmm benim de öyle yaklaşık 15 gündür böyleyiz tutmak istemiyor zorla veriyorum bazen ayağı kalkıyorum ama alışmasın diye pek kalkmak istemiyorum burda kimsem yok zaten kucağa alıştı birde meme emerken alılırsa yanarım ben merak etme bir çok kişi böyle senin gibi üzülme

1 hafta kaldık kucaktan yer görmedi sırtı olcağı bu işte . Burda bwnde tekim gerçekten çok zor

Hayır canım çocuk doktorum. Aşılarda çok yükselmedikçe ateş düşürücü önermiyorum dedi. Kontrol ediyorum sık sık 38 di bi ara şimdi 37.4. Bol bol emzir demişti aşılardan sonra. Ağrı kesici özelliği vardır sütün dedi
Ya buradaki hemşire öyle demiş eşime bende size sormak istedim..

• Beğen
Reactions: 114
Ben zinco kullanıyorum, nurse harveysden iyi geldi bize.

Benimki de öyle ama kucağa alışmadı pek. Etrafı yeni keşfediyor, dikkati mi dağılıyor ne oluyorsa emmiyor beyefendi. Biraz konuşuyorum, emzik veriyorum skinleşince emziği alıp meme veriyorum.

Isıklara cok bakıyo emerken manzarZı bozuluyo heralde kucuk hanımın. Bende emzikle sakinleştirip meme vermeyi denedim ama süt gwlince sinirleniyo sanırım basıyo cıglıgı kendini geriyo

Back
X