2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya benimkide aynısı ben bağlayınca sırtımdaki kilidi açamıyorum kolum yetişmiyo sen nasıl yapıyosun o kadar videosunu izledim ne kolay açıyolar bende olmuyo elim yetişmiyo
Walla çok rahat yapıyorum canım. Kolların mi kısa senin acaba yaaa. Geçende konuşmuştuk yukarıdan yapmiyon mu ?

Walla çok rahat yapıyorum canım. Kolların mi kısa senin acaba yaaa. Geçende konuşmuştuk yukarıdan yapmiyon mu ?
Ay sen miydin konuştuğumuz vallahi bilmiyorumki kısa mı nedir ya.Evet yukardan kafamın üstünden arkaya doğru uzatmaya çalışıyorum ellerimi yetişmiyo esnemiyo kolum o kadar

Evet çok gürültülü yapıyo.Boynunda bişey yok ama egzaması var
olabilir bizimki de asiri gurultulu yapiyor ins degildir valla ne bileyim.deneme yanilma yontemi zaten alerji konusu diyet yapinca düzeliyorsa alerjidir bizde de olabilir egzema yok ama kaka normal gelmio bana

Evet çok gürültülü yapıyo.Boynunda bişey yok ama egzaması var
olabilir bizimki de asiri gurultulu yapiyor ins degildir valla ne bileyim.deneme yanilma yontemi zaten alerji konusu diyet yapinca düzeliyorsa alerjidir bizde de olabilir egzema yok ama kaka normal gelmio bana

Ay sen miydin konuştuğumuz vallahi bilmiyorumki kısa mı nedir ya.Evet yukardan kafamın üstünden arkaya doğru uzatmaya çalışıyorum ellerimi yetişmiyo esnemiyo kolum o kadar
Senin kolların kısa o zaman canım yaa ben çok rahat yetisiyorum kaburgalarıma çünkü:/

KIZLAr bugun doktora kakada mukus olayını sordum ara ara oluyor bizimde emzik biberon vs bunlardan bakteri alırsa olabılıyomus . Biogaiga yazdı ama almadım yeterince kullndık onu. :)
genzi akıyorsa aşırı olmamak kaydıyla olabilir demişti doktorumuz.burun akıntısını yuttukları ıcun buraz kakada biraz kusmugunda olabilir diye.
Aynı biz banyo yapıyoruz pış pış diyoruz eeee diyoruz nenni diyoruz ali babanın çiftliği diyoruz tonton dedenin çitliği diyoruz hadi iii be oğlum diyoruz yeter garı diyoruz ayyy çiş yaptı diyoruz şimdi de kustu diyoruz bari biraz gezdireyim diyoruz aman durmuyor uyumuyor hamakta sallayalım diyoruz ayyy artık hamakta da durmuyor çabuk çabuk kundağı getir sallayalım az uyusun diyoruz saat de 3olmuş diyoruz oleyyyy uyudu diyoruz eee be yavrum saat daha 3.05 birazcık uyusaydın diyoruz ........ Bitmez....:skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad::mad::mad:
ehehehhee 😂😂😂 bazı günler aynen bizzz😂😂
ohhh iyi gezmelerrr yaptınız
Evin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık
bırak bı günde yapma.iş hiç bıtmezkı.çok ıyı geliyor temız hava.
Evet canim zor ama ne yapalim katlanicaz daha bir tatile cikamadik kac senedir ama saglik olsun buna dacok sukur sonucta bir isi var
ite kaka tatil bıxımkıde yazın 😂 zormor ayar çekiyoruz . Allah tan deniz kıyısında oturuyoruz 😁
Canım hep ishal gibi çok sıvı yapıyo huzursuzluğu oluyo cildinde egzama var fazlaca kusuyo (doktor reflü olduğunu söylesede) bunlar bana süt alerjisini düşündürüyo
Anne sütü alan bebek sıvı kaka yaparkı zaten. Cıltlerıde çok hassas oluyor bizim çok fenaydı atopık dermattıt olabilir demişti doktor.şükğr azaldı artık.fazlaca kusmada refluyle alakalı.inşallah alerjik olmazlar zor durum. İnek sütü aleejısınde kakada kan oluyormuş.sindiremedıkleeri için sanırım🤔

Frei öl doğum sonrası yağ ve kremi nasil acaba? Kullanan memnun kalan var mı

Valla 1 saat falan değil her çıkışımda 4-5 saat kalıyorum😂 inşallah bi an önce havalarınız ısınır da çıkarsın muhteşem dışarı çıkmak yüzümde güller açıyo
kesinlikle evde boğuluyorum 🤷🏽 hava soğuksa arkadaşa kahvaltıya çaya, , anneme, ablama veya kardeşime 😂 mutlaka gidecek bıryer buluyorum 2-3 gün evde kaldıysam🤭
Bizde baya gezdik bugün hazır hava güzel islerimi hallettim bıdıkta hava almış oldu 🤗
maşallah ne güzel kurulmus😊ya ben korkuyorum hala kanguru ya koyamıyorum.sanki bacakları çok açılacak gibi geliyor hatta açamıyorum bacaklarını sankı☺
İzmir’de yaşamayı çok isterdim😞
sen nerde oturuyorsun cnm
Ya benimkide aynısı ben bağlayınca sırtımdaki kilidi açamıyorum kolum yetişmiyo sen nasıl yapıyosun o kadar videosunu izledim ne kolay açıyolar bende olmuyo elim yetişmiyo
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler ama 😂 bebekle açmak daha zor olurmu bılemedım

Yarından itibaren anneannedeyiz bugün alıştırma yaptık. Burası baya kalabalık. Annem babam yeğenim kuzenim dayım yengem anneannem hep aynk binadalar. çok mutlu benim kız:)
Peki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mı 😞
Her gün aynı uykuya hazırlık rutiniyle ve gece uyuyacağı yatağında uyutmalısın canım.

kesinlikle evde boğuluyorum 🤷🏽 hava soğuksa arkadaşa kahvaltıya çaya, , anneme, ablama veya kardeşime 😂 mutlaka gidecek bıryer buluyorum 2-3 gün evde kaldıysam🤭
maşallah ne güzel kurulmus😊ya ben korkuyorum hala kanguru ya koyamıyorum.sanki bacakları çok açılacak gibi geliyor hatta açamıyorum bacaklarını sankı☺
sen nerde oturuyorsun cnm
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler ama 😂 bebekle açmak daha zor olurmu bılemedım
Yok korkma canım çok rahat ediyor kanguruya koyar koymaz uyuyo walla. Bacaklari agrisa durmaz aglar.Arada uyaniyo etrafı izliyo arada uyuyo tekrar. Bebek arabası oturduğum yerde zor oluyor benim kurtaricim oldu walla.

Back
X