2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben baş dağıtıcıyı aradım ben pahalı şeyler arıyorum lütfen gelince zile basın ya da gelmeden arayın dedim. Ya arıyorlar ya zile basıyolar ama yine de en sağlıklısı bir iş adresine teslim edilmesi
Ben de bebek kamerası aldığımda ürün yurda girer girmez tüm posta teşkilatını ayağa kaldırmıştım 😂

Aslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle iste
Bizimde aynen böyle oldu

Evet bırakıp çıktığım oluyor ama içimdeki huzursuzluk hissi geçmiyor hiç. Annem zaten beni anlamadığı ve durumu garipsediği için destek olamıyor duygusal anlamda.
Aslında kendime vakit ayırmıyor değilim. Eskiden yaptığım hemen her şeyi yapabiliyorum, kuaföre gidebiliyorum, çay-kahve içebiliyorum. Ama bunları yaparken de içimdeki huzursuzluğu, istediğim zaman değil bebeğe uyan zamanda eve dönmeliyim hissini, ağır bir sorumluluk altında olduğum düşüncesini atamıyorum. Bu da beni oldukça mutsuz ediyor.
Aslinda icten ice yavrunu seviosun,nasil bakiyolar iyimi acaba die merak ediosun galiba :) bende simdi annemdeyim 3 ay sonra ilk defa gecen hacta kuafore gittim hem kendimi cok ozgur we iyi hissettim hemde bensiz ne yapiyodur hissi beni cok huzursuz etti. Bebekli hayat boyle bisey galiba. Ben cok mutluyum durundan. Ben konuyu ilk hamule kaldigimdan beri takip ediorum sen hamile kaldiginda beklenmedik bi hamilelikti. Allah bilioya garipsemistim seni biraz. Gecen gece de kardesimle bahsettik senden. Normal ama bu durumu yasayan cok anne var. Yaz geliyo simdi bebisler buyuyo biraz daha kolaylasicak. Ben mesela disari cikmaya korkuyodum bebisle. Bu hafta full ciktim en azindan bi cay ictik disarda iyi geldi. Dun de dedimki ben senin deil sen benim hayatima ayak uydurucaksin minnos annene alis o da boyle dedim :) artik biseyler daha yoluna giriyo. InsAllah seninde oyle olur. Motora binmeyi ozlemisim semissin. Benin annende motor kullaniyor. Biz bekliyoruz biraz buyusunde annem sepetine atip gezdirsin onu diye. Sende oyle yaparsin belki :)

Zeyno kızla bugün ki rotamız organik pazar. Hiç birsey almadik geziyoruz. Çocuklu ailelerin baya ilgisi var bide bikac oyuncu falan gördük ama isimlerini bilmiyorum 🤔
Dünde nisantasinda beren saati gördük kızımla ekrandakinden daha güzel valla😊🤣

Hahaha 😂😂😂 Minik bebis Minik bebis den öğrendim ocağa incir ağacı dikmeyi😂😂
Şundan da aldın mı battı balık yan gider 110 oluversin😂
Canım AliExpress ten alışveriş yaparken her satıcıdan alma en çok yıldız almış satışı en çok olandan al ve müşterilerin yolladığı resimli yorumları mutlaka oku

Back
X