- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.941
Bizimkide öyleydi canım 15. Gün düştü. Kökü kaldi. Onu da doktor yaktıKızlar bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. Bebeğinin göbeği düşmemiş üstüne koyduğu bezde hafif kanama görüyor sizce normal mi doktoruna yazmış daha cevap gelmemiş oda merak ediyor size sorayım dedim
ne zaman başlamayı düşünüyosn canimKızlar, ek gıda için alışverişe başladınız mı? Neler aldınız?
Kereviz, havuç, balkabağı, pırasa, brokoli alıp atacağım ben. Havuç ve pırasayı aldım temizledim soydum paketledim attımKızlar, ek gıda için alışverişe başladınız mı? Neler aldınız?
memurmusun canım.eger memursan ise başladığında 1 maaş peşin alacaksın.Kız bebişler e çok aksesuar varben de oğluma güzel şeyler almak istiyorum. Şimdilik pek fırsat olmadı biraz da maddi olarak çekiniyorum ama gelecek ay işe başlama dan sonra maaş alınca rahat rahat alışveriş yapacağım oğlum için
Ben de böyle yapıyorum. Doktor her gittiğimizde hatırlatıyor güneşe çıkar diye :)Kafayı açtık ki bıngıldak kapansın
D vitamini alsın oğluş
Annem yoğurt falan verdi bile canım bir kaç kaşık ama 5 ay civarı başlarım.ne zaman başlamayı düşünüyosn canim
Oo süper ben de yapayım ama önlük, kaşık ne bileyim şu filelerden, mama sandalyesi falan neler lazım onları hiç bilmiyorumKereviz, havuç, balkabağı, pırasa, brokoli alıp atacağım ben. Havuç ve pırasayı aldım temizledim soydum paketledim attım
Aynen canım. Rüzgâr çıkınca şapka takıyorum güneşte çıkartıyorum. Hiç sevmiyo ama güneşi yaaa sizinde öyle mi :))Ben de böyle yapıyorum. Doktor her gittiğimizde hatırlatıyor güneşe çıkar diye :)
Canım mama sandalyesi alabilirsin evet. Onun dışında geçen ay e bebek’in indirimlerinden önlük ve mama kaşığı aldım ben. Aşağıda atıyorum fotoğraflarını. Dün aliexpressten de kumaş önlüklerden aldım bolca. File için daha erken olabilir. 9-10.ayda falan anca onu emerek meyve yemeye başlıyorlar sanırım.Annem yoğurt falan verdi bile canım bir kaç kaşık ama 5 ay civarı başlarım.
Oo süper ben de yapayım ama önlük, kaşık ne bileyim şu filelerden, mama sandalyesi falan neler lazım onları hiç bilmiyorum
Bizimki seviyor galiba. Gözlerini kapatıyor güneşi görünce. Bir süre sonra uykuya dalıyor :)Aynen canım. Rüzgâr çıkınca şapka takıyorum güneşte çıkartıyorum. Hiç sevmiyo ama güneşi yaaa sizinde öyle mi :))
Cc olarak bilmiyorum ama totale vurursak yüzde 80 mama yüzde 20 anne sütüSelam annişler.uzun zamandır giremiyordum.aramızda hala adet olmayan varmı.ben hala adet olmadım.bide ben ilk doğduğundan beri mama destekli gidiyorum gündüzleri 200 cc civarı göğsümü sağıp veriyorum geceleride sadece emziriyorum onun harici hep mama destekli gidiyoruz.sağan arkadaşlar emzirme destekli kaç cc sağıyorlar.merak ettim.şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Canım ilk öyle gelir anne der gibi sonra ilk baba derler
Ben değildim :/Bugun hepimiz disardaydik galiba :)))
Hava cok guzeldi ciksaydiniz keske. Bana baya moral olduBen değildim :/
Ailemin yanındayım çıkamadık:/Hava cok guzeldi ciksaydiniz keske. Bana baya moral oldu
Bende bakmıştım bunlara çok tatlıKız bebeği olanlara yine aliexpressten bir önerim olacak ☺ Ben daha serra doğmadan bir ayakkabı almıştım. Çok da beğendim. kargo dahil 10 tl’ye almıştım şuan 15 olmuş ama bence yine aşırı ucuz. Siyahını almıştım şimdi de beyazını sipariş edeceğim. Linki buraya bırakıyorum ben yandım siz de yanın banane
Beden olarak ben 0-6 ay almıştım ama şuan daha olmuyor. Kalıbı büyük. Yaza anca olur. Siz de 0-6 alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?