2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar size bir öneriyle geldim şu aralar zayıflama takımında daha çok vakit geçiriyorum 4 gündür falan 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu. Benim sütle ilgili bi problemim yoktu ama şu an dahada arttı. Isterseniz deneyin bi.

doğum tarihiniz ne kuzum sizin ve ilk aylarda kaçar gram aldi benim kızımda bu ay çok az kilo aldi
İlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır. Doğum tarihi 14 aralık. Kaç kg oldu sizin kızınız?
acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil b
benimki ilk ay hastalıktan dolayı yarim kilo aldı ikinci ay 1200 aldı bu ay sizin gibi maksimum 600 alır diye düşünüyorum.21 aralik doğumlu bizimkide 2 ay kontrolünde 5400 du
maşallah canım zayıf değil ki bebeğin dert etme bence 3. Ay kontrolünde benimki 5400 olsa keşke

acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil buyutuyormuslar bebeklerini bilmiyorum.bizim kadar ozenmiyorlardir tabiki.senin hangi aylarda kaçar gram aldi bebegin

1. Ay 100 gr idrar yolu enfeksiyonu da gecirdi, 2. Ay doktor mamaya başlattı 1200gr, 3. Ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yine iştahı azaldı uykuda besleyerek anne sütü+mama 520 gr aldı canim. Doktor kafama takmamami söyledi ama 3 ay 11 günlük sadece 5020 gr. Canim eskiler bebeklerinin kilosunu tarttirmiyordu bu kadar, hasta olunca doktora gidiyorlardi, ayrica sadece emziriyorlardir sivi alimina dikkat eden de etmiştir bu kadar sut arttirici yontem yokmuş kafaya takmaya bile firsatlari olmazmis bez yikamaktan. Bence stres yapiyoruz.

1. Ay 100 gr idrar yolu enfeksiyonu da gecirdi, 2. Ay doktor mamaya başlattı 1200gr, 3. Ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yine iştahı azaldı uykuda besleyerek anne sütü+mama 520 gr aldı canim. Doktor kafama takmamami söyledi. Canim eskiler bebeklerinin kilosunu tarttirmiyordu bu kadar, hasta olunca doktora gidiyorlardi, ayrica sadece emziriyorlardir sivi alimina dikkat eden de etmiştir bu kadar sut arttirici yontem yokmuş kafaya takmaya bile firsatlari olmazmis bez yikamaktan. Bence stres yapiyoruz.
Kesinlikle öyle ben çok takıyorum bu sefer sütüm de etkilenecek Allah korusun.. Allah sağlıklarını korusun, acılı tedavisi zor ya da imkansız hastalık vermesin.. Bize bakıp mutlu mutlu gülsünler daha ne istiyoruz ki 💜

Kesinlikle öyle ben çok takıyorum bu sefer sütüm de etkilenecek Allah korusun.. Allah sağlıklarını korusun, acılı tedavisi zor ya da imkansız hastalık vermesin.. Bize bakıp mutlu mutlu gülsünler daha ne istiyoruz ki 💜

Aynen öyle sağlıkları yerinde olsun Allah hastane köşelerine düşürmesin de...

1. Ay 100 gr idrar yolu enfeksiyonu da gecirdi, 2. Ay doktor mamaya başlattı 1200gr, 3. Ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yine iştahı azaldı uykuda besleyerek anne sütü+mama 520 gr aldı canim. Doktor kafama takmamami söyledi ama 3 ay 11 günlük sadece 5020 gr. Canim eskiler bebeklerinin kilosunu tarttirmiyordu bu kadar, hasta olunca doktora gidiyorlardi, ayrica sadece emziriyorlardir sivi alimina dikkat eden de etmiştir bu kadar sut arttirici yontem yokmuş kafaya takmaya bile firsatlari olmazmis bez yikamaktan. Bence stres yapiyoruz.
haklisin icin içimi yiyo inşallah bir gün bizde bugünleri gülerek hatırlarız.saglikli olsunlarda.bu benim ikinci çocuğum 2009 eylül annesiyim ve 2009 eylül anneleri grubunda geçmişe dönük yazdıklarıma bakıyorum şimdi gülümseyerek hatırlıyorum umarım bu günleride gülümseyerek hatırlarız hayırlısıyla

Nasil temizlediler doktor mu temizledi
Doktor söyledi hemşire temizledi canım serum fizyolojik ile temizlediler burnuna baya sıktı diger delikten çıktı burun aspiratörü gibi ince bir boruyla aspire etti baya agladı ama sonra kucagıma alınca sustu uyudu hemen rahatladı yavrum

Doktor söyledi hemşire temizledi canım serum fizyolojik ile temizlediler burnuna baya sıktı diger delikten çıktı burun aspiratörü gibi ince bir boruyla aspire etti baya agladı ama sonra kucagıma alınca sustu uyudu hemen rahatladı yavrum
Ne güzel Valla. Ben Bi türlü beceremiyorum temizlemeyi. Anca kendi çıkıyor Bi süre sonra.

İnstagram sedacelikatac takip edin kızlar hem ek gıda hakkında çok pratik fikirler var hem güzel tarifler hem de kilo vermek için çokça motivasyon

Herkesin bebegi sorunsuz uyuyor sanirim😔 masallah hepsine de bana da sirrini verseniz hayrina🙊 gunduz uykusu hic yok neredeyse, ayakta salla emzir salla emzir gun sonu bitmis durumda oluyorum. Gece uykusu zaten malum:( ruh gibi oluyorum uykusuz..

Bir de esleriniz yardim ediyor mu sizlere? Gece kalkarlar mi mesela, ne biliyim ev islerini nasil yapiyorsunuz? Ya da anneleriniz? Tamamen yalniz bakan var mi bebegine?

Cok sukur kizim emiyor masallah ama ben surekli emzir uyutmaya calis emzir uyutmaya calis modundayim biri gelip kizimi oyalamadan is yapamiyorum ve ev daginik olunca moralim bozuluyor, yemek bile yiyemiyorum cogu zaman😔 yalniz biz mi boyleyiz acaba:( 3 ay sonra depresyona giriyorum sanirim..

Herkesin bebegi sorunsuz uyuyor sanirim😔 masallah hepsine de bana da sirrini verseniz hayrina🙊 gunduz uykusu hic yok neredeyse, ayakta salla emzir salla emzir gun sonu bitmis durumda oluyorum. Gece uykusu zaten malum:KK43: ruh gibi oluyorum uykusuz..

Bir de esleriniz yardim ediyor mu sizlere? Gece kalkarlar mi mesela, ne biliyim ev islerini nasil yapiyorsunuz? Ya da anneleriniz? Tamamen yalniz bakan var mi bebegine?

Cok sukur kizim emiyor masallah ama ben surekli emzir uyutmaya calis emzir uyutmaya calis modundayim biri gelip kizimi oyalamadan is yapamiyorum ve ev daginik olunca moralim bozuluyor, yemek bile yiyemiyorum cogu zaman😔 yalniz biz mi boyleyiz acaba:KK43: 3 ay sonra depresyona giriyorum sanirim..
2.haftamızdan beri yalnız bakıyorum kızıma. Gece uykumuz güzel ama gündüz yok gibi bisey. Eşimde evdeyse verip yemek bulaşık azıcık halledebiliyorum. Bugün sabah gitti eşim, hâlâ gelmedi. Işleri uzadı. Bizde sabahtan beri kucaktayiz. Anca kucağımda uyuyo.
Haftasonları eşime veriyorum, kızımla dışarı çıkıyorlar bende temizlik yapıyorum. Arada çağırıp emziriyorum. Genelde pazarları yapıyorum temizliği.
Oyun halısında yarim saat duruyo ama sonra sıkılıyo

Mer
Herkesin bebegi sorunsuz uyuyor sanirim😔 masallah hepsine de bana da sirrini verseniz hayrina🙊 gunduz uykusu hic yok neredeyse, ayakta salla emzir salla emzir gun sonu bitmis durumda oluyorum. Gece uykusu zaten malum:KK43: ruh gibi oluyorum uykusuz..

Cok sukur kizim emiyor masallah ama ben surekli emzir uyutmaya calis emzir uyutmaya calis modundayim biri gelip kizimi oyalamadan is yapamiyorum ve ev daginik olunca moralim bozuluyor, yemek bile yiyemiyorum cogu zaman😔 yalniz biz mi boyleyiz acaba:KK43: 3 ay sonra depresyona giriyorum sanirim..

Merhaba ben iki çocuguma da kendim bakıyorum biri 2 yasında diğeri 2.5 aylık.Bebegim geceleri çok uyumuyo zor oluyo benim için ama gündüz uykusu iyi o uyurken büyük kızımla ilgileniyorum sabah kızımın kahvaltısını hazırlıyorum sonra ben biseyler atıstırıyorum küçüğü emzirip uyutuyorum hemen yemek yapmaya baslıyorum vakit kalırsa evi süpürüyorum detaylı temizlik yapamıyorum iki çocukla zor oluyor 15 günde bir evimi temizlettiriyorum.Akşamları da kızımı esim uyutuyor bazen yemegini yediriyor sagolsun evde durdugu müddetce yardımcı oluyor.Yakınımda bana yardımcı olacak kimsem yok birileri olsa hersey daha rahat olurdu.

kizlar isitme testini gectik cok sukur.yalniz oglum hergun ayni saatte aglama krizine giriyor meme de emmiyor aksam 8 10 arasi cocuk cosuyor resmen kolik heralde diyorum sab simpleks kullaniyorjm ama i da etksiini yitirdi ya da uyku sıkıştırdiğında her gun ayni o saatte

Back
X