2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Pişik kremini ben yanlış mı kullanıyorum acaba 🙄ben her altını açışımda sürüyorum
Yani bence o kadar sık sürmeye gerek yok. Sonuçta ilaç sayılır bi yerde. Gün-de 1 kere bilemedin sabah akşam sür. Tabi bi bilene sormak daha iyi olur. Ben banyodan sonra birgün sürüyorum birgün sürmüyorum. Surmedigim gün yağla masaj yapıyoruz falan işte. Kendimizce böyle bir düzen oturttuk.

Kızlar günaydın saat başı uyandık ağlama yok ama sürekli bir homurdanma ıkınma elleri yeme ile kıyamadım emzirdim alıp alıp size bir sey sorcam benimki üç aylık olcak haftaya dizleri bükük hareket yaptırınca gelişsin kasları diye tam acılmadığını farkettim dizlerin normal mi?

Cnm allah razı olsun çok saol İnan elimden geleni yapıyorum temizliyorum sürekli değişiyorum havalandırıyorum günde belki 7 kez parfüm sigara yok yumuşatıcı bıraktım hatta kimyasal ne varsa kullanmamaya çalışıyorum perdeleri yıkadım benim de Bahar aylarında hapşırmam olur allerji mi bilmiyorum oğlum kesin alerjik buna artık inanıyorum üstüne soğukta alınca tamamen tıkanıyor yoksa bir sürü bebek grip soğuk algınlığı geçiriyor neden onların da ciğere inmiyor demekki tamamen allerjik bir durum bi kere kaptı o pis virüsü gitmek bilmedi yavrumdan en iyisi bir allerji dr götürmek ama dr hep çok erken yaptıran da çıkmaz diyorlar nasıl olacak 2 yaş öncesi yanıltıcı diyorlar sen kaç yaşındayken yaptırdın o testi ?
Doktor bize asla kalabalık ortama girmeyeceksin demişti grip olan insan asla gelmiycek evine derdi normal bebekler grip olarak geçirir gribi ama senin bebeğin bronşit olarak geçirir demişti. Eminim yapiyosun dur ama buhar verdikten sonra sırtına yukarı doğru pat pat vur ihmal etme onu terletme bu ilet hastalık terleyince mahvediyor polen zamanı dışarı çıkarmazdi bizim doktor mesela kontrol u varsa iyileşmediyse getir yoksa getirme buradaki bebeklerin mikrobu seninkinide geçer getirirsenizde yüzünü ince belekle kapat derdi. Burnunun açık olması çok önemli biz soğanı dörde böler tülbentin içine koyar baş ucuna koyardık oda kötü kokardı ama burnu açılırdı. Nacizane tavsiyem bi dene istersen. Tekrar çok geçmiş olsun inşallah defolup gider meleginden hastalık :(

Ben ayırdım canım.sadece kendi odasında deliksiz uyuyor huzurla. Bı sepet besigimiz var salonla yatak odası arasi mekik dokuyan onda hep kımıl kımıl bi de anakucagi var.oglen uykularini onda uyuyor kısa süreli olduğu için ama gece ona yatiramam çünkü gece uykusu bazen 6-7 saati buluyo o kadar saat onda uyursan beli falan agriyabilir hafif eğimli olduğu için.dumduz yatmasını daha doğru bulduğum için ayırdık odaları mecbur

Hala pamuk kullanıyoruz canım. Unibaby yenidoğan stok yapmıştık pişik oldu pamuğa geçtim. Çok nadir çok fazla kaka yapmışsa ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum kabasini alıyorum sonra pamukla tekrar siliyorum

Senin de iç kısmında beyazlıklar var mı. Sanki böyle pişik kreminin kalıntısı gibi akıntı gibi ne olduğunu da anlamıyorum.silmeye çalıştım ama canı yandı gibi yaptı korktum bıraktım
Evet canım var ellemiyorum acaba ellemek mi iyi haftada 1 temizliyorum sadece araları

Bugün bizimki de uyumadı ya kuzum normalde öğlen uyurdu en az 1 saat bugün maalesef uyumadı akşam erken uyur dedim o da yok ama dişi kaşınıyor sanırım bez ile ağzına tuttum ısırdı baya ☹ en son 11de uyudu şimdi yine uyandı emziriyorum
Bizimkisi de memeyi ısırıp duruyor, keyfî de yerinde. Hep bizi dinlemek istiyor. En son gece 12 de uyudu artık ama 7 olmadan kalktı. Ben bile uykumu alamadım, nasıl uyandı

Canım benim de düzenli kasılma olmuştu ama 29. Haftada 90 a geliyordu değerler. İğne serumla durdurduk. Acaba bebeğinin gelişimi iyi diye mi aldılar
3 kilo 49 cm di burda gördüm hep sancı kesen ilaçlar içildi en azından 15 gün dururdu belki şeker yüzünden Allah tan bir gün önce akciğer geliştirici iğne yapmışlardı küveze girmedi

Kucağında emerken falan da mı uyuklamadı canım hiç?
Hiicc canım. Normalde saati gelince uyurdu. Bi turlu uyumadı. Ses ışık hicbir şey yoktu da hem. Pes ettim sonra. Çay içerken bizi izledi dinledi falan, biz yatmadan da emzirdim saçını okşadım uyudu 😍 sonrada 7 olmadan kalktı 😂😂 nasıl uykusunu aliyo anlayamiyorum

Dün çok mı uuudu diyeceğim ama Yinede gün için de uyuması lazım .. bebişlerdeki enerji biz de yok ya
Yok canım, bir gün öncede çok uyumamıştı. Bende anlamıyorum yaa. Normalde gündüz memede azıcık uyursa yatağında uyumazsa saat 9 olmadan uyurdu. Yatağında uyursa gündüz biraz uzun, o zamanda 9 da uyurdu. Hiç gram uyumadigi halde gece 12 yi buldu. Tuhaf yaa 😍 ilgi manyaa😍 hep konuşalım gülelim istiyo 🤗 çenem yoruldu dün konusmaktan

Teşekkürler canım .benim 3 aylık olacak ama 5.300 falan muhtemel bakalım cuma günü gideceğiz kontrole.. farklı markalardan aldım bende kalıbına göre karar vereyim ozaman canım
6-9 aylık bedenler nedense hiç uymuyor kiminin iyi kiminin mini oluyor. Hele tulumları bezsiz hesaplıyorlar sanırım sadece ilk bir buçuk ay giydirdim. Sende gelince bak olmazsa değişim yaparsın canım

Ya kızlar bebem 4 aylık olacak ama aklımda birşey kaldı benim Doğumum acil oldu plansız şeker yüzünden hastanede yatıyordum biraz yüksekti taburcu oldum tam odadan çıkıyorduk diyetisyen geldi eve gitmeden sana kahvaltı yollatıcam gitme dedi neyse kahvaltım geldi yiyorum devamlı toplanmalar olmaya başladı tam yiyorum tekrar yine nefesim kesiliyor ama sancı değil kasılma yani konuşurduk ya hep hamilelikte ondan 15 dk önce doktorum taburcu etmeden nst istedi bişey yoktu hepsi yarım saat içinde oldu hemşireyi çağırdım nst istedim sonuç böyleydi çok düzenliydi o hissettiğim ama sancı değildi yani bu ilaçla falan gitmezmiydi daha Doğuma nerdeyse 3 hafta vardı erken aldılar doktorum düzenli sancı dedi nst bu Doğumdan hemen önce çekilen sancı 60 a kadar çıktı sizin Doğumda sancınız kAçtı Eki Görüntüle 2245416
Kuzum inanma onlara. Ben doğuma girerken hiç sancim çıkmıyordu ama acikligim fulldu. Belli zaman sonra ölcemiyo.

Kizlar, kızım sabah 8 de kalktı. O zamandan beri 5 dakika bile uyumadı. Hâlâ ayakta, hep ilgi istiyo. Konuşalım beraber gülelim istiyo. Keyfî yerinde, niye uyumaz ki bu kadar saat? Ben bile dayanamaz oldum😔
Atak döneminiz hayırlı olsun :D bu günlerde ani değişimler olabilir canım Allah korusun hasta huzursuz değilse sıkıntı yapma 😘

Kızı olan anneler özel bölgenin aralarını her gün siliyormusunuz doktor bişey dedimi hiç sormak aklıma gelmedi ben çok silmek oranın doğal dengesini ph nı bozuyor diye duydum enfeksiyon riski artıyormuş doğrumu bildiğim bilmiyorum

Kızı olan anneler özel bölgenin aralarını her gün siliyormusunuz doktor bişey dedimi hiç sormak aklıma gelmedi ben çok silmek oranın doğal dengesini ph nı bozuyor diye duydum enfeksiyon riski artıyormuş doğrumu bildiğim bilmiyorum
Benim kizimda da beyazlar olurdu doktora sormüstüm akıntı demişti ben hep siliyodum ama poposunu sildiğin bezi özel bölgeye degdirme derdi. Ph ı bozulurmu diye o zamanlar hiç aklıma gelip sormamıştim. Bide sen kaka yapmıyor uzun süre demiştin ya acaba poposunda makat çatlağı falan varmiydi çatlak varsada kaka yapmıyor bebekler bide her doktor ona bakmıyor bi gittiniz de bide onu mu sorsan acaba.

Kizlar ya sitenin duzeni degisti eskisi tat alamiyorum ya whatsap gurubumuz olsa daha iyi nolmus bu siteye her an giren ben giresim gelmiyo artik
whatsapp grubu kurmak yasak canım. Üyeliğinizin dondurulma sebebi
Kızlar ıslak mendil ne kullanıyosunuz memnunmusunuz?
canım kullanmıyorum. unibaby yenidoğan stoklamıştım ama pişik yaptı. Doktor su ve pamuk kullanmalısın dedi. 6 aya kadar böyle devam ederim. zaten her kaka yaptığında yıkıyorum altını.
Islak mendilin saf su olandan değilmi neden yıkıyosun çok soru sordum ama eksik bişey yapıyosam düzeltmek için soruyorım
canm doktorumuz üzerinde yazana inanma saf su ve pamuk kadar masum değil içerikleri dedi. gerçekten de ben bir gün makyaj temizlemek için yüzüme sürdüm. bildiğin yaktı yüzümü.
Pişik kremini ben yanlış mı kullanıyorum acaba 🙄ben her altını açışımda sürüyorum
ben hiç kullanmıyorum pişik kremi. Doktor sadece kızarıklık görürsen sür. Pişik kremine alıştırma dedi.
canım doğru ph ını bozuyor. Ben çiş yaptığı zamanlarda her zaman silmiyorum. Günde 2-3 defa siliyorum. Kaka yaptığında da yıkayıp kuruluyorum zaten.

Atak döneminiz hayırlı olsun :KK70: bu günlerde ani değişimler olabilir canım Allah korusun hasta huzursuz değilse sıkıntı yapma 😘
Ahhh ahhh, yine mi atak 😔 buna çok şükür tabii. Hastalığı, meme reddi olmasında uyumasın varsın.
Teşekkür ederim canım benim çok sağol ❤

Back
X