2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bunlar kiraz uçlumu canim ya benim ilk kizim bitek chicco emzik tutmustu bunada oyle aldum ilk baslarda tutmadi avent in kocaman emzigi varya onu aldim hep dusuruyodu simdi chicco yu tutuyor ama onun aralarina cok kir birikiyo yaaa aventi tutdun istoyorum o butun ya kir tutmuyor ama kizimin agzindan dusuyo emmek istedikce emzik olunca uykuya tek dalabiliyor cok istiyorum tutsun
bilmiyorum canım benim kız da hiç emzik tutmuyor ama yıldız için bakmıştım bu fisher price ve Philips'in leri emzikleri çıkıyor oioi ler çıkmıyor

almanyada canım var tabiki hipp var berbat naylonlu bisey bez olarak liliydo kullaniyorum onun var mendili aldim evet kumasi biraz kalin ama pamuk gibi oda pisik yapti bide baya pahali ya 60 tanesi 3 euro
ben almanyada rossmann'in sensitive ıslak mendillerini kullanmıştım birde hipp'in sensitive olanı. indirime girdiklerinde alıyoruz evet almanyada malesef ıslak mendiller bezler çok pahalı

Kızlar bizde hergün 3 5 kez kaka yapardık ama simdi günde 1 i zor yapıyor ıkınıyor ama yapamıyor kimi zaman 2 gune bile cıkıyo . Kakanın rengide epey koyulaştı sadece anne sütü alıyo neden böyle acaba
normal canım 1 hafta boyunca yapmayanlar var grupta sadece anne sütü alan bebeklerde oluyor

Evet canım biraz depresif ve inatçı bir yapım var sanırım. Olduğu kdarla da yetinemiyorum, bebekle dağ taş geziyoruz çok da uslu henüz yormadı beni ama ben zevk almak yerine çoğu zaman "eskiden ne güzel elimi kolumu sallayarak gezerdim, istediğim saatte eve giderdim" diye düşünüyorum. Biraz daha iyi gibiyim ama 3 ayda bunca desteğe rağmen daha iyi olmayı umuyordum.
Sanırım şu kafada bitirmek olayını yapmam lazım, artık hayatım bu, bunu kabullenip nasıl adapte oluruma geçmem lazım ama mutsuz hissettiğim için bebek bakımı hariç hiç bir şey yapamıyorum. Böyle bir kısır döngü işte...
Canım işe başlasan kafan dağılmaz mi biraz. Hem bebişten birkaç saat ayrı kafan sadece orda olur ama eve gelince onu daha çok özlersin biraz eski hayatına dönmüş olursun.

Canım işe başlasan kafan dağılmaz mi biraz. Hem bebişten birkaç saat ayrı kafan sadece orda olur ama eve gelince onu daha çok özlersin biraz eski hayatına dönmüş olursun.
Nisanin ilk haftası başlıyorum zaten canım ama bebeğe kim bakacak orası hala muamma...

TRY 17.77 | Bebek Sıkma Besleme Kaşık Silikon Eğitim Scoop Pirinç Tahıl Gıda Takviyesi Besleyici Güvenli Sofra Ilaç Ekstrüzyon Araçları

Ek gıda da bu biberonlar güzel olmazmi ? Kullanan varmi daha önce:)

TRY 17.77 | Bebek Sıkma Besleme Kaşık Silikon Eğitim Scoop Pirinç Tahıl Gıda Takviyesi Besleyici Güvenli Sofra Ilaç Ekstrüzyon Araçları

Ek Gıda sürecinde nasıl olur bilmiyorum da ben kızım biberon almıyor diye denemek istemiştim. Sıkmana bile gerek kalmadan kaşık doluyor fazla geliyor o yüzden onu da kullanamadık 🤷‍♀️

Kızlar biz de 3-5 günde kaka yapıyorduk, doktor fitil vermişti. Bebelac gold baya iyi geldi, 2. Kutudayız her gün veya gün aşırı zorlanmadan yapıyor.

Ben bunlardan türkiyede baktım da çok pahalı. Burdan alınabilir bence de kullanışlı olur:)

Kızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık
Bende dusunuyorum kanguru isini. Kullanip memenun kalanlar marka onerisi atsaniz keske

Kızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık
Bende tam alacaktım vazgeçtim alanlarda hemen satıyor sırt bel ağrısı yapıyor diyorlar eşim için istiyordum havalar ısınmaya başladı içinde pişer çocuk bir tarafı bize yapışık bir tarafı kangurunun kumaşı şurda bir ay sonra oturacak bebek arabasıyla rahat edersin gerek kalmaz o sıcakta kendin bile katkanamazsın kanguru takmaya

Ben solomombaby kullanıyorum, bir de cgicco var ama onu daha kullanmadım. Bebeğim henüz 5.5 kilo ama ancak market, bakkal veya kısa yüryüşte kullanabiliyorum sırtım ağrıyor hemen. Sling çok daha rahat ama o da yarım saat sonra aşağı doğru sarkmaya başlıyor ve kanguru kadar güvenli değil. Bir de şu sıra havalar serin olmasına rağmen biz pişiyoruz kanguruyla

Ek Gıda sürecinde nasıl olur bilmiyorum da ben kızım biberon almıyor diye denemek istemiştim. Sıkmana bile gerek kalmadan kaşık doluyor fazla geliyor o yüzden onu da kullanamadık 🤷‍♀️
Çorba süte nazaran biraz daha katı ya öyle olur mu acaba

Back
X