- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #56.441
Bizimkide ayni sekilde aglio insallah yarina gecmis olur bu huysuzluklariCanm aynen bizde de ateş olmadı ama çok huysuz. Kucağımıza aldığımız anda ağlıyor. Galiba aşı yeri acıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide ayni sekilde aglio insallah yarina gecmis olur bu huysuzluklariCanm aynen bizde de ateş olmadı ama çok huysuz. Kucağımıza aldığımız anda ağlıyor. Galiba aşı yeri acıyor.
Gerçekten tam yemelik bunlarmaşaAllah kuzuya yaaa bal bunlar balll❤❤
gecen cuma yaptırdm göz doktoruna..damlalı muayene yapıyor damla damlatıp göz bebeklerini buyutup bakıyorlar aletlerle.yalniz damlayı damlatıp 50 dakika bekletiyolarki iyice büyüsün gözbebekleri diyeArkadaşlar biz 3. Ayda göz muayenesi olmadık. Yaptıran arkadaşlar kendi çocuk doktorunuz mu yapıyor yoksa göz doktoruna mi gidiyorsunuz ayrica? Bi de ne şekilde yapiyorlar?
Bize hiç öyle birşey yapmadılar. 6. Ayda yine gidicez, o zaman mi yaparlar ki?gecen cuma yaptırım göz doktoruna damlalı muayene yapıyor damla damlatıp göz bebeklerini buyutup bakıyorlar aletlerle.yalniz damlayı dallandırıp 50 dakika bekletiyolarki iyice büyüsün gözbebekleri diye
Bizimkini de aynen böyle yaptılargecen cuma yaptırım göz doktoruna damlalı muayene yapıyor damla damlatıp göz bebeklerini buyutup bakıyorlar aletlerle.yalniz damlayı dallandırıp 50 dakika bekletiyolarki iyice büyüsün gözbebekleri diye
bize aile hekimi mutlaka 3. ayda yapılmalı dedi.bilemiyorumki 6 da yaparlar miBize hiç öyle birşey yapmadılar. 6. Ayda yine gidicez, o zaman mi yaparlar ki?
Ben daha uyutmaya gecmedim denemem lazim aslinda bu aralar kisa uyumaya basladi.Ben 3 gündür gündüzleri yüzüstü uyutuyorum acayip rahat ettik. Normalde yarım saat uyur hemen uyanırdı. Şimdi 3-3,5 saat uyuyor.
Anladım cnm çok teşekkür ederim:)Aynen canım 24 26 derece çok yüksek çünkü nemde 40lardaymis. Bizim evimiz şuan 22 derece nemde 47 iyi yanı. Evet nemin yüksek olduğu yerde rutubet olur. Sicakligida düşürünce eviniz tam olucak :)
Canım kontrol bugün olduk ama bize iki-üç aletle, ışıkla falan baktılar. Göz damlası kullanilmadi. Heralde 6. Ayda bakacaklarbize aile hekimi mutlaka 3. ayda yapılmalı dedi.bilemiyorumki 6 da yaparlar mi
İnş cnm inş çünkü baktım kendim ne kadar üzülürsem sütüm okadar etkileniyor birde süt allerjisi var her mama olmuyor olanıda yemiyorlar bu nedenle en iyi şey anne sütü bizde onlarla öğreniyoruz çocuk bakmayı elimden geleni yapıyorum bundan sonrasını Allah’a bıraktım ona emanet yavrularımızAyyy kuzum çok sevindim. Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar tersine gidiyor. Hem psikolojin alt üst oluyor. Çok sevindim düzelene. Havalarda duzeliyo. Inşallah atar kuzucun. Bi daha gelmez pis mikrop
Oyyy maşallah kuzuya"Anne, lütfen benimle konuş"
Eki Görüntüle 2247185
"Bak sen konuşunca ne kadar mutlu oluyorum"
Eki Görüntüle 2247188
"Keyfim yerine geldi, seninle sohbet etmeye bayılıyorum. Seni çok seviyorum anne."
Eki Görüntüle 2247191
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Cnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayenelerCanım kontrol bugün olduk ama bize iki-üç aletle, ışıkla falan baktılar. Göz damlası kullanilmadi. Heralde 6. Ayda bakacaklar
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah aminn❤❤Cnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayeneler![]()
Bizde bir sıkıntı yoktu. Gelen her çocuğa aynı şekilde bakılıyor. Göz damlası da hiç yakmadı.Cnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayeneler![]()
Evet canım çok iyi geldi. Kullanmayınca kusuyo yine. Gün-de iki defa aynı saatlerde veriyoruz maflor+ du.
5 damla canım 5+5Kac damla veriyorsun canım
Biz yarın 3 aylık olucaz canım ama bugün yaptırdık. Tam iki ay sonra aynı gün gelin diye kağıt verdi doktorumuzkizlar ayin 1 inde oglum 2 aylik asisini oldu rotayi ondan sonra 31.gun mu yaptirioz ne zmana kadar yaptirilio rota.yoksa tam 3 aylikken mi yaptirilio.
Kaşıkla içiriyorum tükürüyor yaCanım kasikla da mı yemiyor? Materni kaşık biberon var. Kaşık alıyorsa onu denesen bi