2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar biz 3. Ayda göz muayenesi olmadık. Yaptıran arkadaşlar kendi çocuk doktorunuz mu yapıyor yoksa göz doktoruna mi gidiyorsunuz ayrica? Bi de ne şekilde yapiyorlar?
gecen cuma yaptırdm göz doktoruna..damlalı muayene yapıyor damla damlatıp göz bebeklerini buyutup bakıyorlar aletlerle.yalniz damlayı damlatıp 50 dakika bekletiyolarki iyice büyüsün gözbebekleri diye

Son düzenleme:
gecen cuma yaptırım göz doktoruna damlalı muayene yapıyor damla damlatıp göz bebeklerini buyutup bakıyorlar aletlerle.yalniz damlayı dallandırıp 50 dakika bekletiyolarki iyice büyüsün gözbebekleri diye
Bize hiç öyle birşey yapmadılar. 6. Ayda yine gidicez, o zaman mi yaparlar ki?

Ayyy kuzum çok sevindim. Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar tersine gidiyor. Hem psikolojin alt üst oluyor. Çok sevindim düzelene. Havalarda duzeliyo. Inşallah atar kuzucun. Bi daha gelmez pis mikrop
İnş cnm inş çünkü baktım kendim ne kadar üzülürsem sütüm okadar etkileniyor birde süt allerjisi var her mama olmuyor olanıda yemiyorlar bu nedenle en iyi şey anne sütü bizde onlarla öğreniyoruz çocuk bakmayı elimden geleni yapıyorum bundan sonrasını Allah’a bıraktım ona emanet yavrularımız

Canım kontrol bugün olduk ama bize iki-üç aletle, ışıkla falan baktılar. Göz damlası kullanilmadi. Heralde 6. Ayda bakacaklar
Cnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayeneler :dua:

Cnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayeneler :dua:
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah aminn❤❤

Bizde bir sıkıntı yoktu. Gelen her çocuğa aynı şekilde bakılıyor. Göz damlası da hiç yakmadı.

kizlar ayin 1 inde oglum 2 aylik asisini oldu rotayi ondan sonra 31.gun mu yaptirioz ne zmana kadar yaptirilio rota.yoksa tam 3 aylikken mi yaptirilio.

kizlar ayin 1 inde oglum 2 aylik asisini oldu rotayi ondan sonra 31.gun mu yaptirioz ne zmana kadar yaptirilio rota.yoksa tam 3 aylikken mi yaptirilio.
Biz yarın 3 aylık olucaz canım ama bugün yaptırdık. Tam iki ay sonra aynı gün gelin diye kağıt verdi doktorumuz

Back
X