2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
goturun okadar radyasyon almasi olacak rislerden daha hafif bisey olmaz inslh benim kizima damardan bile verdielr kar zarar ilsikisi. okadar uzuldum ki canim ya sabahtan beri sirf senden bi haber varmi diye bakiyorum ortanca kizda bu aylarda dusmustu abisinin kucagindan onda da oyle uyuma uyanamama vardi bide ustine susunca goturdum cok sukur bisey yoktu sende icini ferah tut ama mutlaka gitur yinede 😔
Gittik kuzum. Biz gidince bensunun coşası geldi. Etrafa gülücükler saciyo oynuyo falan. Beyin cerrahi gördü. Genel durumu ve dünki sonuçlar iyi dedi. Kusunca getirin dediler ama dedim. Genel durumu gayet iyi, isterseniz bir defa daha cekelim ama bence gerek yok. Boşa küçücük çocuk radyasyona maruz kalmasın dedi. Bizde istemedik öyle geri geldik.

Olacağı varmış istese isabet edemezdi belkide sakinligini koru canim ben bebegini de bence doktora tekrardan gotur derim ailesiolayi duyunca ozur dilerler bnce onlarda bilmiyorlardir okuduğumdanberi uzuluyorum dualarim minik yavru ile rabbim korusun
Gittik kuzum. Biseyi yok dedi geri geldik

Siz daha iyi bilirsiniz canım dune bakarsan haklisiniz tabikide. Siz götürün kendi doktoruna o yönlendirir. Şimdi çalışma saati ya herkes orda daha sağlıklı bakarlar. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah. 🙏
Canım durumu iyi kusmaya bakma dedi, halbuki dün kusma olursa getirin demişlerdi. Rahat etmezseniz tomografiyi tekrarlayalim ama Gerek yok dedi, bizde istemedik. Bilinci hareketleri değişirse getirin dedi.
Bilinci değişse götürsek, bu sefer neyi degisince getirin diyecekler merak ediyorum

Canım çok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş ama işte önüne geçemiyorsun maalesef şikayetçi olmasanız bile ailesinin bilmesini sağlayın belki söylememiştir çocuk en azından hatasını anlasın özrünü dilesin yoksa aynı şeyi yine yapacak ya da farklı bişey bebişin inşallah birşeyi yoktur çok geçmiş olsun tekrar
Çok teşekkür ederim kuzum benim. Tam vazgeçmiştik ama kusunca yine delirdim. Hatasını anlamasını saglicam. Sonra geri çekeriz şikayeti.

Şuanda kızımla taksimde istiklal de geziyoruz.
Eskiden her fırsatta arkadaşlarla gelirdik artık hicbiryer eskisi gibi değil. Ama yinede kızımla gezmek çok güzel ❤

Çok güzel yerde yaşıyorsun hep yakınsın oralara, istiklale gitmeyeli kac sene oldu 😔 tadını çıkar...

Canım durumu iyi kusmaya bakma dedi, halbuki dün kusma olursa getirin demişlerdi. Rahat etmezseniz tomografiyi tekrarlayalim ama Gerek yok dedi, bizde istemedik. Bilinci hareketleri değişirse getirin dedi.
Bilinci değişse götürsek, bu sefer neyi degisince getirin diyecekler merak ediyorum
Bazen çok sinir oluyorum doktorlara yaa keşke tüm meslekleri bilsemde doktorlara ihtiyacımız kalmasa. Bazıları çok iyi hakkını yemek istemem. Her meslekte kötüler var işte. Inşallah bensu böyle güzel güzel gider de ihtiyacınız kalmaz canım. Çok şükür iyiymiş. 🙏

Bazen çok sinir oluyorum doktorlara yaa keşke tüm meslekleri bilsemde doktorlara ihtiyacımız kalmasa. Bazıları çok iyi hakkını yemek istemem. Her meslekte kötüler var işte. Inşallah bensu böyle güzel güzel gider de ihtiyacınız kalmaz canım. Çok şükür iyiymiş. 🙏
Çok şükür kuzum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤ kimseye göstermesin.

Eklentiler

• IMG-20190324-WA0015.webp
    IMG-20190324-WA0015.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20190324-WA0014.webp
    IMG-20190324-WA0014.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20190324-WA0016.webp
    IMG-20190324-WA0016.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20190324-WA0013.webp
    IMG-20190324-WA0013.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 56
kizlar solomombaby kanguru alanlar oglum 3 aylik yenidogan aparatlimi almm gerek helpp mee😉
canım hala alamadın mı kanguru bebiş büyüdü :KK70: yenidoğan aparatına gerek yok bence. Biz sling, kanguru kullanmıyoruz artık. Çok hafif bir bebek arabası aldık ve hepsinden kurtulduk :-) kanguruyu belki yazın kullanırım ama şuan montlarla işkenceeeee

prima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
1 hafta önce 6.5 kiloydu 3 numara kullanıyorum bayadır pampers prima kullanıyorum beyaz olan yeşilin 3 numarası sürekli kakayı dışına taşırıyordu o yüzden yeşil alcaksan bence 4 mantıklı ama beyazın 3 ü daha büyük

Demir hapı kullananlar kaç ay kullanacaksınız? Benim doktor 6 ay dedi.

Back
X