- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.101
Canm ben Ankara’dayım. Dr serdar fırat’a gidiyorum. Çukurambarda muaynehanesi. 60-65 yaşlarında bilgili tecrübeli bir doktor. Hiç ilaççı bir doktor değil. Daha doğal yöntemleri öneriyor. Mesela serum fizyolojik yerine tuzlu su kullanın diyor:) hiç markacı bir doktor da değil. Asla nemlendirici, şampuan, deterjan markası vermiyor. D vitamini ismi bile söylemiyor. Benim doktor olan kuzenim de bebeğini bu doktora götürüyor. Biz güveniyoruz kendisine:) Ama buradaki arkadaşların doktorlarıyla çoğu zaman görüş ayrılıkları var:) gidip denemek istersen kendin karar verebilirsin.Kızlar selamBen ocak 2019 annesiyim. Aranızda Ankara’dan olan var mı? Tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru?
Ya boy 68 cm yazıyor 4-6 da.acaba kilo dan mi olmazki Bi ay sonra. Ben o zaman 6-9 alayım.Evet canm biz 5750 falanız. Biz yeni giymeye başladığımız için bir tık büyük oluyor. Size şuan olur ama 1 ay falan anca giyebilirsiniz galiba.
Cnm bizde 7yi geckiniz 4 6 aliyorum sen bilirsinBizimki 7 kg olmayabilir o zaman siz yeni giyiyosaniz.çünkü bizim kg biraz fazla ya
Biz 60 cm’iz dediğim gibi biraz büyük oluyor. Sizin boy kaç? Genelde boya göre belirleniyor bedenler. Kiloyu her türlü kaldırıyor çünkü kıyafetler. Çok dar kesim birşey almadığın sürece.Ya boy 68 cm yazıyor 4-6 da.acaba kilo dan mi olmazki Bi ay sonra. Ben o zaman 6-9 alayım.
Çok sağol kuzumCanm ben Ankara’dayım. Dr serdar fırat’a gidiyorum. Çukurambarda muaynehanesi. 60-65 yaşlarında bilgili tecrübeli bir doktor. Hiç ilaççı bir doktor değil. Daha doğal yöntemleri öneriyor. Mesela serum fizyolojik yerine tuzlu su kullanın diyor:) hiç markacı bir doktor da değil. Asla nemlendirici, şampuan, deterjan markası vermiyor. D vitamini ismi bile söylemiyor. Benim doktor olan kuzenim de bebeğini bu doktora götürüyor. Biz güveniyoruz kendisine:) Ama buradaki arkadaşların doktorlarıyla çoğu zaman görüş ayrılıkları var:) gidip denemek istersen kendin karar verebilirsin.
Bize ilk gittiğimizde özel sağlık sigortanız var mı diye sormuşlardı. Ama hangileriyle anlaşması var bilmiyorum.Çok sağol kuzumAraştırayım bi. Biz Memorial’e gidiyoruz ancak özel sağlık sigortamızla anlaşma bozulmuş farklı seçenek arıyorum o yüzden de biraz. Bazı muayenehanelerde de özel sigorta geçiyor belki geçiyordur önerdiğin doktorda da :))
Sağol kuzum tekrardanBize ilk gittiğimizde özel sağlık sigortanız var mı diye sormuşlardı. Ama hangileriyle anlaşması var bilmiyorum.
Amin canm aminSağol kuzum tekrardanRabbim miniklerimize sağlık sıhhat versin
ah canim yaaa inslh bisey cikmaz ne diyecegimi bilemedimdualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
gec isteCanım 7 ay geç değil ben ilkinde 6 aylıkken yaptım daha iyi olur hem biraz büyümüş oluyor
Walla canım tedbir alicam yoksa Her ay acaba demek kötü oluyo. Çocuk erken uyuduğu için kacicak yerin olmuyo malesefHamilelik şüphesi çeken dostalar (etiketliyemedim) hemen tedirgin olmayın benim doktorum düzene girmesi 1Yili bulur demişti. Ama onleminizi alin korunun mutlaka. Birde ayıp olmazsa maşallah demek istiyorum iyi fırsat buluyorsunuzbiz walla resmen bitik durumdayız 10gunde bir anca
İkeanın masa sandalyesi var mı gerçi biraz büyüyünce iyi ama çok iyi bence artı yürüyüş arkadaşı da faydalı yürüme aşamasında şuan için resim koydum bu güzel şarkı falan söylüyor zeka kartları varmı bence çok faydası oluyor konuşmadaKızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?
Ay tüylerim diken diken oldu rabbim şifa versin çok üzüldüm rabbim çocuklarımızı korusun gerçekten çok dikkatli olmak gerekkizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim
Canım Türker dondurmacıoğlu var klinik A da ümit köyde biz memnunuz adam baya yaşlı amaKızlar selam ❤ Ben ocak 2019 annesiyim. Aranızda Ankara’dan olan var mı? Tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru?
Kızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?
Çok sağol kuzum araştırayım önerileriniziCanım Türker dondurmacıoğlu var klinik A da ümit köyde biz memnunuz adam baya yaşlı amailk bebeğim dede ona götürmüştüm hep
Eğitici köpekcik mi bu? Zeka kartları filan var canım.İkeanın masa sandalyesi var mı gerçi biraz büyüyünce iyi ama çok iyi bence artı yürüyüş arkadaşı da faydalı yürüme aşamasında şuan için resim koydum bu güzel şarkı falan söylüyor zeka kartları varmı bence çok faydası oluyor konuşmada
ah sorma hic akla gelmeyecek bisey savlari var baya toka takiyordum kizima toka falan takmam ben daha daAy tüylerim diken diken oldu rabbim şifa versin çok üzüldüm rabbim çocuklarımızı korusun gerçekten çok dikkatli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?