- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.161
Canım bortlenin antibiyotik özelliği var kurutur egzamada kuru yapıyo nasıl şifa umduysan artık Rabbim vermiş şifayıAynen öyle rezil oluyoruz benimde kanadığını bilirim korkudan başka bir şey kullanamıyorum valla birde böğürtlen eline sürün ben kendim uydurma denedim düzeldi mevsimi gelsin diye bekliyorum
Ya canm cildiyeye de götürdüm hemen dayadı kortizonlu kremi. Ben kullanmam kortizon falan.Canım geçmiş olsun sana tecrübeli bir anne olarak bir tavsiye vericem hiçbir zaman tek doktora bağlı kalma ben o hatayı yaptım Ankara gibi bir yerdesin çok şanslısın ikinci bir doktorun görüşünü al derim
Sağol kuzum ablam annem yapıyorlar sağolsunlar.Canım aslında benim de sabrım olmuyo ama takıntı işteBen aslında sobalı ev çok severim iliklerime kadar ısınırım.. sobayı boşaltma yakma görevi senin üstünde değildir herhalde. Canım alllah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun. Ona daha güzel bir gelecek sunmak için yapıyorsun gözünde büyütme daha zor geliriz işten bi gelceksin çocuğuna bakılmış yemeği yedirilmiş hatta belki senin bile yemeğin yapılmış. Durumu avantaja çevirmeye çalış kuzum
Evet Sling harika bi icatya kizlar varya şu slingi icat edenden allah razi olsunarabadan daha cok kullandim resmen
Pixy love da çok güzel özel gün elbise leri var canım ama sadece bebekler içinKızlar eşimin kardeşinin sözü var . Kızın ilk ve tek torun.. kızıma elbise almak istiyorum . Daha önce aldıklarım büyük ve bir buçuk taşlardı .. beğendiğiniz gördüğünüz bir model var mı acaba .. analı kızlı kombin yapmak istiyorum ☺
Gliserinli bogurtlenmis cnm benimki. Butun sabunlari gliserinlide kokulari farkliCanım narlısınıda kullandım onuda beğenmedim kuru yapıyo.Hobby gliserinli nilüfer çiçekli olanımıydı acaba eminmisin ne bilim yıkadıktan sonra ellerde ipeksi bir his bırakıyor çok beğendim ben.
Bayağı da varmış yaaKollarındakini gördü canm. Kontrolümüz 22 nisanda. Normalde 16’sında 5 aylık oluyoruz ama doktorumuz yurtdışında olacağı için 22’sinde gideceğiz.
aminnn canm...gercekten çok fazla ara verince zor oluyormuş ikinciyi dusunenlere tavsiye çok fazla ara vermemelerien iyisini yapmışsınız canım. bizde aynı =) ileride isteyip duracak kendimden biliyorum o yüzden fazla ara vermeden ikincisini yapalım dedik çünkü yaş ilerledikçe kaldırmaz benim kafaama iyiki ikinci kuzum oldu Allah tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat huzur mutluluk versin iyi insanlar ile karşılaştırsın inşaAllah
Bizim lökosit eritrosit ve gizli kan bakıldı gizli kan pozitifti lökosit ve eritrosit değeri de yüksekti. Ama doktor açıklana yapmadı hiç sizde hangi değer pozitiftiCnm bizim doktor bugun amip kistinin tek basina bakilmasi allerjiyle karistirilir ama bir degerimiz daha var bakilan onunla bakilinca suphe kalmiyor dedi iste o deger bizde pozitifdi. Bizim nedeni belli cnm zemzem suyu verdigim icin oldu evet sadece anne sutuyle olmaz ama ben disardan bisey verdim demekki sagliksizmis. Sizinde baska pozitif olan degeriniz yok mu
Normal diyor canm. Bolca nemlendireceksiniz diyor.Bayağı da varmış yaanormalmiymis peki kuzum, ne dedi?
Evet kaşıntıyı alıyor kızarıklık geçiyor bizde işe yaramıştı. Küvetine biraz mısır nişastası koyup içinde bekletiyorum son durulama suyuna da zeytinyağı koyuyorum ekstradan..geçti sayılır bizimkisi..Süt alerjisi yok canm. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum ben de. Mısır nişastasını hiç duymamıştım. İyi mi geliyor gerçekten? Deneyeceğim mutlaka sağol canm.
Iyikuzum öylesi normalse. Bizde hiç olmamıştı ondan korktum. Hemen geciyo bizimki, vücuduna pek dagilmiyor ❤Normal diyor canm. Bolca nemlendireceksiniz diyor.
İnan hergün krem sürüyorum her el yıkadığımda günde kaç kez yıkıyorum sayısını bilmyorum kimyasal yapıyor sanki öyle geldi bana acıyor canım ya dediğin gibi yaşlı eli gibiBende de egzama yok normalde ama çok sık yıkamaktan ve kremli tutamamaktan ellerim mahvoldu egzamaya doğru gidiyo.Tek çaresi sık sık nemlendirmek.Biraz toparlar gibi oldu ama resmen acıyo hava geldikçe
Hadi neden kullanmıyorsun cnm sonuçta organik deniliyor onun için hatta unıbayby ben de kullanıyorum ama içinde yine kimyasal var oğlumun da dermatiti var bu aralar baya çoğaldı cnm kimyasal diye mi kullanmıyorsun yoksa alıştığın için miCanm amway ürünlerini bebeğe kullanmıyorum ben. Serra da atopik dermatit. Şimdi yine sırtında çıkmış. Kollarında da varŞampuan ve nemlendirici olarak mustela kullanıyorum deterjan olarak da unibaby sensitive kullanıyorum şuan.
Tamam cnm çok saolBence memnun olursun çok güzel çünkü.
O paylaştığım yeşil olanı al birde madem kullsnıyormuşsun belki sanada farklı gelirGliserinli bogurtlenmis cnm benimki. Butun sabunlari gliserinlide kokulari farkli
Hep kizlar icin guzel seyler var. Ben ariyorum ariyorum bulamiyorum. Erkek anneleri nerden aliyosunuz kiyafetleriPixy love da çok güzel özel gün elbise leri var canım ama sadece bebekler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?