2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktor bir şey dedi mi canım ?kesenin görüntüsünü kafana takma herkesde farklı oluyor.bu ilk üç aylarda kahverengi leke yerleşme kanaması olarak görülebiliyormuş doktora söledin mi bunu ?

Doktor baya korunaklı yere yerleşmiş dedi.Akıntı içinde sabah akşam progestan kullanıyorm. Hatta ben sordum bu haftaya göre kese küçük mü diye.Doktor da 5haftalıkla uyumlu içinde bebeği de gördüm dedi.

Hayırlısı olsun canım benim de kontrolüm 16’sın da inşallah bizde mutlu mesut görürüz dinleriz kalp atışlarını... :anneadayı:
Doktorumuz bize de ikinci kontrolünde ultrason boyutuna göre tahmini doğum tarihini söyleriz demişti heyecanlıyım.Senin şimdi bu beş haftalık değerin ultrason a göre değil mi

Hayırlısı olsun canım benim de kontrolüm 16’sın da inşallah bizde mutlu mesut görürüz dinleriz kalp atışlarını... :anneadayı:
Doktorumuz bize de ikinci kontrolünde ultrason boyutuna göre tahmini doğum tarihini söyleriz demişti heyecanlıyım.Senin şimdi bu beş haftalık değerin ultrason a göre değil mi canım?
Son adet tarihim bilinmediği için tam hesaplayamıyoruz canım ama şubatın 26 sında negatifti kan tahlilim ordan da hesaplandığımda beş haftalık çıkıyor ultrasona göre de beş hAftalık gözüküyor.on günde inanılmz çok değişmiş ki herşey kese beş küsürken 17 m e çıkmış.sen bu gitdiğinde netleşir canım çoğu şey hatta bebişi görebilirsin inşallah ❤️

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.sat 24 şubat,şu an 5+4 haftalık hamileyim.Dün keseyi görmeye gittim,kese tamamen sol kasığıma yakın yerleşmiş gördüm ama içim rahat değil.Birde açık kahve akıntım oluyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Hayirli olsun canim. Bende 5+4 deyim. Henuz doktora gitmedim. Ne guzel gormussun bebegini. Lekelenmeler kanamaya dönmedigi surece normal diye biliyorum canim. Doktorunla da paylastin mi bu durumu?

Ben de 5+3 teyim de henüz ben de gidemedim çalıştığım için. Cumartesi gideceğim kalp ayisi duyulur mu diye heyecanlandım bı an tabii sağlıkla kese olustuysa görünürse

Hayirli olsun canim. Bende 5+4 deyim. Henuz doktora gitmedim. Ne guzel gormussun bebegini. Lekelenmeler kanamaya dönmedigi surece normal diye biliyorum canim. Doktorunla da paylastin mi bu durumu?

Evet doktorum da biliyor.Bol bol dinlen ve sabah akşam progestan kullan dedi.Ben keseyi gördüm ama bebeği göremedim .Doktor ben gördüm dedi.2hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.

Evet doktorum da biliyor.Bol bol dinlen ve sabah akşam progestan kullan dedi.Ben keseyi gördüm ama bebeği göremedim .Doktor ben gördüm dedi.2hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
İçin rahat olsun o zaman canim. Stres yapma ki bebegin de etkilenmesin ;)

Kızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.
ay ilk bebeği goren sen oldun.cok sevindim canim.hayirli olsun.tarihlerimiz ayniymis.bende gitsem gorurum o zamanda doktor degisikligi yapicam.memnun degilim.o yuzden bu hafta doktor randevusuna gitmicem.kafam karma karisik.iyi doktor bulmak ne zor.

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.sat 24 şubat,şu an 5+4 haftalık hamileyim.Dün keseyi görmeye gittim,kese tamamen sol kasığıma yakın yerleşmiş gördüm ama içim rahat değil.Birde açık kahve akıntım oluyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim oğlumda 5-7 haftalarda oldu kahverengi lekelenme hatta bordo bile oldu bir pedi doldurarak oğlum 10 yaşında Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin evladın benim bu gebeligimde yok lekelenme Dr progesteran verdimi

Benim oğlumda 5-7 haftalarda oldu kahverengi lekelenme hatta bordo bile oldu bir pedi doldurarak oğlum 10 yaşında Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin evladın benim bu gebeligimde yok lekelenme Dr progesteran verdimi

Evet canım sabah akşam vajinadan kullan ve bolbol dinlen dedi.Benim akıntım açık kahve ve sarımsı geliyor ama bir pedi dolduracak kadar da çok değil.

Back
X