2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günaydın kızlar eşimin kuzeni hastahane cikisi almış hediye olarak ama nasıl birşey almış onu bilmiyorum diyorum e bebekte indirim varken bir beşli takımda benmi alsam bu takımı beğendim bir yenidoğan birde üç ay diye nedeni var hangisini almak iyi olur acaba aziz bebenin
Ben bu takimin 10 lusunu da cok begenmistim bu da guzel. Hastane cikisi olarak yenidogan almak lazim bence, onun disindakileri 3 ay aliriz insallah.

Merhaba hanımlar, ben 20 li hastane çıkışı almayı düşünüyorum çünkü sezeryan olursa 2 gece hastanede kalınıyor ve en az 3 takım lazım olur gibime geliyor tecrübesizim gerçi :) 20 linin içinde 3 takım var 1-2 tane daha alarak ilk 1 ay atlatılır mı acaba ? beğendiğim takımı da göndereyim :)
Eki Görüntüle 2176913
Bu takim da guzelmis, ama 20 li yerine farkli olsun diye bir 10 lu, iki 5 li de alinabilir. Ama bunu cok begendiyseniz alin tabi kullanisli da gorunuyor:) 1 ay icin yeterli olur bence.

hangi hastanelerde oluyo biliyo musun cnm istanbuldayim ben de
malesef canım , istanbuldan olan arkadaslara sor ıstersen ben bursadayım ve burda sadce tek bir eğitim araştırma hastanesı yapıyor onada kımse sıra bulamıyor 3 -4 ay oncesınden alanlar varmıs dusun. ben mecburen ozellere bakıyorum suan.ama istanbulda eğit.araştırma hastanelerı cok polk.falan bulabılme ihtimali daha fazla tabıkı

Bir tane 10 lu çıkış seti 3 tanede 5 li çıkış seti seti alın ve içlerine badi ve çorap bunlar yetiyor ilk üç ay zaten 3 aydan sonra daha olmuyor küçülüyor ben kıyafete sıkıştıkça makinemin 15 dk yıkama programında yıkatıp peteğe koyup 1 saat içinde kurutuyorum bebeğe alınan hiçbirşey eskimiyor giydirilmiyor paranıza yazık kıyafetle doldurmayın çok çabuk küçülüyor alırken çok beğendiğiniz kıyafetlerin bazılarını 3-6 ay alın zaten 6 aydan sonra yaz bebekleri olacak sizin orayı bilmem ama bizim burda yazın bebekler sadece badi giyer öyle sıcak ve nemliki oğlum haziranda doğmuştu hastane çıkışlarını sadece hastanede giydi ve Eylül'e kadar birdaha kıyafet giymedi badi giyip çorap giydi vakti gelince lazım oldukça boyuna kilosuna göre Almak en iyisi oğlumda çok heves ettim ne gördüysem aldım ve giyinemedi
Yenidogan icin 3 hastane cikisi yeter o zaman, sonrakileri 3-6 ay almak lazim. 3-6 ay icin kac takim alsak yeter peki?

Yenidogan icin 3 hastane cikisi yeter o zaman, sonrakileri 3-6 ay almak lazim. 3-6 ay icin kac takim alsak yeter peki?
İki tane alsan yeter belki iri bir bebek olur 6-9 da rahat eder vakti gelince hemen gidip almak en iyisi bide bebek görmeye gelenlerde hep kıyafet alır nedense oyüzden çok almaya bakma

Kızlar ben dün gitti gidiyor indiriminden avent telsiz 179 tl ye braun kulaktan ölçer (temazszlarn devamlı farklı ölçme problemi varms kulaktanlar daha güvenilir dedi doktor 1 sn de ölçme özelliği var ) avent gögüs kalkanı 57 tl ye dr browns 150 ml cam biberon 36 tl ye aldım salmak isteyenler bakabilir :anneadayı:

Bir tane 10 lu çıkış seti 3 tanede 5 li çıkış seti seti alın ve içlerine badi ve çorap bunlar yetiyor ilk üç ay zaten 3 aydan sonra daha olmuyor küçülüyor ben kıyafete sıkıştıkça makinemin 15 dk yıkama programında yıkatıp peteğe koyup 1 saat içinde kurutuyorum bebeğe alınan hiçbirşey eskimiyor giydirilmiyor paranıza yazık kıyafetle doldurmayın çok çabuk küçülüyor alırken çok beğendiğiniz kıyafetlerin bazılarını 3-6 ay alın zaten 6 aydan sonra yaz bebekleri olacak sizin orayı bilmem ama bizim burda yazın bebekler sadece badi giyer öyle sıcak ve nemliki oğlum haziranda doğmuştu hastane çıkışlarını sadece hastanede giydi ve Eylül'e kadar birdaha kıyafet giymedi badi giyip çorap giydi vakti gelince lazım oldukça boyuna kilosuna göre Almak en iyisi oğlumda çok heves ettim ne gördüysem aldım ve giyinemedi
Çok güzel anlatmışsin çok sağol bugun e bebeğe gideceğim kısmetse peki citcitli badileri nasıl onerirsin beden konusunda kactane almak lazım çoraplar mesela kimisi küçük oluyor

Çok güzel anlatmışsin çok sağol bugun e bebeğe gideceğim kısmetse peki citcitli badileri nasıl onerirsin beden konusunda kactane almak lazım çoraplar mesela kimisi küçük oluyor
Canım 5 li alırsan çıkış seti diye içlerinde badileride oluyor genelde yarım kollu oluyor sadece uzun kollu badi alıp ilave yapılabilir belkide sadece alt üst şapkalı eldivenli beğenirsin içlerinin badilerini de sen alırsın 3-6 ay falan al 0-3 aylar bazı markalarda aşırı küçük oluyor çoraplarda minik minik iyi oluyor ayakları okadar minik oluyorki zaten her tulumu çıkardığında ayağında çorap olmuyor çıkmış oluyor :)))) oyüzden ben kışın 6 lı ayaklı pijama almıştım her kıyafetin içine onu giydirip en üste ne giydirceksem onu giydiriyordum hastane çıkışlarından ayrıca bi 3 tane ayaklı alt almak çok iyi olur çünkü kış bebekleri bunlar altlarında tek altla üşürler içlik şart

Canım 5 li alırsan çıkış seti diye içlerinde badileride oluyor genelde yarım kollu oluyor sadece uzun kollu badi alıp ilave yapılabilir belkide sadece alt üst şapkalı eldivenli beğenirsin içlerinin badilerini de sen alırsın 3-6 ay falan al 0-3 aylar bazı markalarda aşırı küçük oluyor çoraplarda minik minik iyi oluyor ayakları okadar minik oluyorki zaten her tulumu çıkardığında ayağında çorap olmuyor çıkmış oluyor :)))) oyüzden ben kışın 6 lı ayaklı pijama almıştım her kıyafetin içine onu giydirip en üste ne giydirceksem onu giydiriyordum hastane çıkışlarından ayrıca bi 3 tane ayaklı alt almak çok iyi olur çünkü kış bebekleri bunlar altlarında tek altla üşürler içlik şart
Hımmm anladım canım sağol evet ya bezelye ayaklilar:) e bebekte hellobaby markaya iyi dediğiniz için burda ondan almayı dusunuyorum şuan iki tane citcitli var kısa kol bir tanede uzun kol ama bedenleri farklı işte bugün olmazsa bir 5li set bir paket çorap birkaçtanede citcitli badi alsam yeterli olur 3 tane ayaklı pijamasi var iki tanesinin ustleride var hatta

malesef canım , istanbuldan olan arkadaslara sor ıstersen ben bursadayım ve burda sadce tek bir eğitim araştırma hastanesı yapıyor onada kımse sıra bulamıyor 3 -4 ay oncesınden alanlar varmıs dusun. ben mecburen ozellere bakıyorum suan.ama istanbulda eğit.araştırma hastanelerı cok polk.falan bulabılme ihtimali daha fazla tabıkı
Canım bende bursadayım ceylan hastanesin de ayrıntılı yapılıcak 250 tl radyolog yapıcak

Canım bende bursadayım ceylan hastanesin de ayrıntılı yapılıcak 250 tl radyolog yapıcak
evet evet bende bursadakı tum merkezlerı aradım hem burası cd de verıyor hem uygun dıger yerlere gore, doktorum ben yonlendırıcem dedı ama nerenın ısmını verır bılemedım.Ben bide inegöl ilçesindeyim.Uzak oluyor malesef yıne bana ama bakalım.Bana emek te hemen istasyon karsısında dedı yanlıs hatırlamıyorsam kadın yerini

evet evet bende bursadakı tum merkezlerı aradım hem burası cd de verıyor hem uygun dıger yerlere gore, doktorum ben yonlendırıcem dedı ama nerenın ısmını verır bılemedım.Ben bide inegöl ilçesindeyim.Uzak oluyor malesef yıne bana ama bakalım.Bana emek te hemen istasyon karsısında dedı yanlıs hatırlamıyorsam kadın yerini
Evet emek metro istasyonun karşısı canım benim doktorumda orda doç.hem o bakıcak hemde radyolog

nasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dediler
Doktorum çok iyi doç.uludağ üniversitesindeydi daha yeni ceylan hastanesine geçti 4d mi 3 d mi hiçbir bilgim yok canım ben ilk bebegimi akcigeri gelişmedigi için kaybettim dogdu 1 hafta yaşadı o yuzden ayrıntılı ultrason benim için çok önemli doktorum hem kendisi inceliycek hemde radyolog bakıcak inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Kızlar puset örtüsü isimli yastıklar isimli emzik askısı babynest falan böyle şeyleri ne zaman yaptırmak gerekir sizce

Kizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?

Back
X