2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebege emzik alistirmanizin bir sebebi var mi?
Ben oğlumda emziğe çok karşıydım asla vermem diyordum sonra çok bunaldım devamlı emiyor ama süt çekmiyor yalancı meme yaptı beni beni emmeden uyumuyor uykuda memem ağzında olsun istiyordu heryerinden süt akıyordu artık bunaldım 1 aylıktı işte gittim emzik aldım zorla alıştırdım 3 gün uğraştım ben verdim o öğürdü çıkardı tükürdü 3. Gün emziğe alıştı ve beni sadece acıkınca 3 saatte bir emmeye falan başladı yoksa yatağın içinden çıkamıyordum elimde bebek heryer akan süt ama ben oğluma memeyi sadece uyutmak amaçlı verdim ve uykuya dalınca yavaşça aldım ağzından bazıları her dk veriyor gezmede orda burda ben öyle yapmadım emzik benim kurtarıcım oldu çok araştırdım emzik konusunu doktorlar verilmesinde sakınca Yok tek sıkıntı hijyen diyorlar düşünce falan temizlenecek kaynatılacak bebekler 3 şey için emermiş biri açlık biri susuzluk diğeride emme hazzı için emmek onları rahatlatan uykuya geçişlerini kolaylaştıran bir durum haz duyuyorlarmış oyüzden doktorlar bebeğin annesini emmede kilosunda bir anormallik yoksa herşey yolundaysa sakınca Yok diyorlar

Kizlar benim 1. Dogumum sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak aranizda sezeryanla dogum yapacak olanlar var mi genel anestezi mi epidural mi dusunuyorsunuz ya da epidural anesteziyle doguran varsa memnun kaldi mi acaba

Kizlar benim 1. Dogumum sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak aranizda sezeryanla dogum yapacak olanlar var mi genel anestezi mi epidural mi dusunuyorsunuz ya da epidural anesteziyle doguran varsa memnun kaldi mi acaba
Ben canim epidural sezeryan oldum. Bi sikintim olmadi bundada oyle yaptiricam insallah

Ben canim epidural sezeryan oldum. Bi sikintim olmadi bundada oyle yaptiricam insallah
Himm benim ilk dogum da genel olmustu simdi epidural dusunuyorum ben de o yuzden merak ettim. Kahve icmek gerekiyormus dogumdan sonra diye duymustum bas agrisi olmamasi icin bi de genele gore daha cabuk toparlaniliyomus ameliyat sonrasi sizin nasildi. Heyecan verici:)

Benim oğlum kolikliydi çok çektim. Emzik rahatlatıyordu. Emme refleksini karşılıyordu bir anlamda, zaten genelde uyurken verirdim. Uyanıkken pek almıyordu. Bu yüzden kızıma da alıştırmayı düşünüyorum.
Benim kızımın kolık durumu 1 yıl sürdü ve hiç emzik veremedik emzik olarak beni kullandı sürekli.. inşallah bu kızımda gaz sorunumuz olmaz:((((

ben zorlamicam emzik icin
zaten gun icinde vermemek daha iyiymis emzige bagimli olmamasi acisindan
bebeklerde emme refleksi varya onun icin ve uyukiya gecisi kolaylastirsin diye gece vermek istiyorum cnm ben
tam uykuya daliyoken de agzindan alicam emzigi ki gece emzik agzindan cikinca basmasin yaygarayi :-)
simdi boyle diyorum da bakalim belki hic istemicek emzigi o zmn da israr etmicem kendi bilir minik hanim :-)
İşte öyle bişey yok gündüz vermiyim gece veriyim:KK70: bebek alıştımı hep ağzında istiyo

Himm benim ilk dogum da genel olmustu simdi epidural dusunuyorum ben de o yuzden merak ettim. Kahve icmek gerekiyormus dogumdan sonra diye duymustum bas agrisi olmamasi icin bi de genele gore daha cabuk toparlaniliyomus ameliyat sonrasi sizin nasildi. Heyecan verici:)
Evet normal dogum gibi bebegin dogumunu gormek hemen yaninda olmak herseye deger. Zaten hemen odaya gidip emziriyosunuz hic basim ağrımadı kahveye gerek duymadim. Sezeryan kesiginin yeri acimisti haliyle.

Back
X