2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ortalama 6 haftadir hareket etmedigi gun olmadi.Ilk baslar pit pit sonra daha kuvvetli simdi ise yer degistirirken bile disaridan gorunuyor.Ozellikle ceviz findik yeyip oturduktan sonra daha da hareketli cikolataya hic tepki vermiyor.
Siz maşallah bizden biraz ilerdesiniz zaten:)

Canim 12.haftamda normal kuaforume organik olmayan boyayla boyattim. O zamanki doktorum izin veriyodu. Doktor degistirdim gecen hafta boyaticaktim yeni doktorum kesinlikle izin vermiyo aslinda ben yine dinlemez boyatirdim ama annem cok baski yapti boyatmicam 36. Dan sonra boyatabilirsin dedi doktor. Yani doktoruna sor istersen
Teşekkür ederim canım bazen bir değişiklik iyi gelecek gibi oluyor sonra kendimi frenliyorum beklemek en iyisi galiba..

Bebek bakim cantasi alacak kizlar e bebekte okiedog cesitlerinin birkacinda cok guzel indirim var 100tl bence kacmaz. Benimde cantam bu marka cok kaliteli ve kullanisli.

Bende kısmet olursa normal doğum istiyorum beynimi ve vücudumu vücudumu herseyin çok kolay olacağına inandıriyorum çok çabucak doğuracağım diyorum kendi kendime inşallah gönlümüzce güzelce hayırlı şekilde doğumlarımiz olur kucagimiza alırız yavrularimizi
Ben de bir iskonto olmazsa İnşaAllah normal doğum istiyorum ama epidural olsun istiyorum. Arkadaş yeni Doğum yaptı mahvoldu son anlarda. Dün doktora gittim epidural in sakıncası var mı diye. Hiçbir sakıncası yok dedi. Eşim de sezeryan la karıştırıyor ben istemiyorum diyor. Doktor da ben seni eşinin o sancıları çekerken görürüm :KK15: dedi

Bu arada kahverengi çizgi muhabbeti olmuştu bir ara. Dün baktım alt kısımda belirginleşmeye başlamış. Yeni yeni oluşacak demek ki

Teşekkür ederim canım bazen bir değişiklik iyi gelecek gibi oluyor sonra kendimi frenliyorum beklemek en iyisi galiba..
Ben de 2 ya da 3 kere organik boyayla boyattım.
Kanıtlanmış bir zararı olmadığını söyledi 3 doktor da, beyazlarım var boyatmak zorundayım ama renk değişikliği yapacak olsam doğumu beklerdim.

Benim ortalama 6 haftadir hareket etmedigi gun olmadi.Ilk baslar pit pit sonra daha kuvvetli simdi ise yer degistirirken bile disaridan gorunuyor.Ozellikle ceviz findik yeyip oturduktan sonra daha da hareketli cikolataya hic tepki vermiyor.
Dün internet te denk geldi. Anne karnındaki bebek doğduktan sonraki gibi sallandıkça hareketsizleşir uyur yazıyor. Anne gün içinde çok hareketliyse bebek sallandığı için sakindir. Anne sakin gün geçiriyorsa bebek daha hareketli olur yazıyor.

Benimki bazen gun icinde oluyor bazen yatma zamani gece bazen de sabaha karsi lavaboya kalkiyorum ozaman :)) bizim kizin kafasi cok karisik :))
Bizim oğlan da gece ve sabah (namaza kalktığımda) çok hareketli :emir_bebek:bir de uzun süre ayakta kaldıktan sonra kan akışı olsun diye ayaklarımı duvara yasladığım zaman mutlaka hareket hissediyorum. Hissetmeyen annelere duyurulur:-) sakıncası varsa diye çok beklemiyorum tabi

cok guzelmis cnm rengi de cok guzel
ben eskiden ikeanin 5 6 li falan set seklinde satilan sepetlerinden almistim alti fermuarli katlayip kaldirabiliyosun 20 tl falandi hala var ikeada cok kullanisli oluyo ama cekmece icine olur boyle süslü degil cnm ama tavsiye ederim kullanisli
bunlara da bayildim
ben de almayi dusundum boylr bisey ama hamilelik de zor geciyo benim reflü midemi bulandiriyo kafa dagitiyim diye oriyim dedim örgü bana cok iyi geliyo terapi gibi
Eve
cok guzelmis cnm rengi de cok guzel
ben eskiden ikeanin 5 6 li falan set seklinde satilan sepetlerinden almistim alti fermuarli katlayip kaldirabiliyosun 20 tl falandi hala var ikeada cok kullanisli oluyo ama cekmece icine olur boyle süslü degil cnm ama tavsiye ederim kullanisli
bunlara da bayildim
ben de almayi dusundum boylr bisey ama hamilelik de zor geciyo benim reflü midemi bulandiriyo kafa dagitiyim diye oriyim dedim örgü bana cok iyi geliyo terapi gibi
evet evet onları da biliyorum daha sade oluyor onlar dolap ici daha uygun ama bunlar çok şeker geldi sade ama kumaşı fln , bende örgütü seviyorum canım ama çalıştığım için şuan hiçbişey yapamıyorum artık kasımdan sonra :D

Allah kolaylik versin cnm hamile hamile is yapmak da zor oluyo ben hemen yoruluyorum oturuyorum
sağol canım iş başa düştümü mecbur yapıyorsun canım bende çok yoruldum şuan ev çok pis süpürmem lazım ama yapamıyorum yemeği ancak yaptım bide mutfağı topladım uzandım artık

Dün internet te denk geldi. Anne karnındaki bebek doğduktan sonraki gibi sallandıkça hareketsizleşir uyur yazıyor. Anne gün içinde çok hareketliyse bebek sallandığı için sakindir. Anne sakin gün geçiriyorsa bebek daha hareketli olur yazıyor.
Genelde sakin gecirmeye calisiyorum gunleri ama is yaparken de hareketli bazen hareketlerinden irkiyorum.Ozellikle sese cok cabuk tepki veriyor

Back
X