- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.241
Bende çok duskunum kendimi zor tutuyorum gerçektenhiç duymamıştım canım. ben tatlıya çok düşkün olduğumdan çikolatanın yerine bir şey koymam gerekiyordu, hurmayı koydum. en kolay o kesiyor krizlerimi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok duskunum kendimi zor tutuyorum gerçektenhiç duymamıştım canım. ben tatlıya çok düşkün olduğumdan çikolatanın yerine bir şey koymam gerekiyordu, hurmayı koydum. en kolay o kesiyor krizlerimi.
Inşallah umduğun gibi olmaz canım Allah yardımcın olsunmerhaba hanımlar hayırlı cumalar
rabia16 hayırlı haberler ile gel arkadaşım
benim kahverengi lekelenmeler canımı sıkıyor geçen sefer 2017 ekim sayfasından veda etmek zorunda kaldım sanırım burdan veda etmek zorunda kalacağım test verdim çarşambadan bu yana yükselişi takip etmek için sanırım birşeyler yolunda gitmiyor içimden böyle geçiyor
hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz
Gozunuz aydın. Saglikla kucaginiza almanizi dilerim.Dogum tarihimiz 27 aralikmis :) 6+3 olmusuz kalbimizde atiyo Allaha sukur Allah kimseye aci yasatmasin amin hayirli cumalar
Hayırlı olsun ultrason resmi var mı :) birde 27 aralık değilde kasım olmasın çok geç bi tarih söylemiş dr yanlışlık var benceDogum tarihimiz 27 aralikmis :) 6+3 olmusuz kalbimizde atiyo Allaha sukur Allah kimseye aci yasatmasin amin hayirli cumalar
Cok tesekkur ederim canim :)Gozunuz aydın. Saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
Canim Allah korusun. Niye karamsar oldun. Lekelenmeler normal deniyor hep. Iyi dusun lutfen. Kan sonucun ne zaman belli olacak ?merhaba hanımlar hayırlı cumalar
benim kahverengi lekelenmeler canımı sıkıyor geçen sefer 2017 ekim sayfasından veda etmek zorunda kaldım sanırım burdan veda etmek zorunda kalacağım test verdim çarşambadan bu yana yükselişi takip etmek için sanırım birşeyler yolunda gitmiyor içimden böyle geçiyor
İnşallah yükselmiş olarak çıkar değerin kötü düşünme sakınmerhaba hanımlar hayırlı cumalar
Evet kasim da olucak insallah resim var ama eve donunce atarim azcik islerim de varda :)Hayırlı olsun ultrason resmi var mı :) birde 27 aralık değilde kasım olmasın çok geç bi tarih söylemiş dr yanlışlık var bence
Canım bak bende de oluyor du 1 haftadır doktor herhangi bir sıkıntı yok dedi kese gayet iyi dedi kanama alanida yok dedi onlar yerleşme lekesidir dedimerhaba hanımlar hayırlı cumalar
27 kasim sanırım maşallah canimDogum tarihimiz 27 aralikmis :) 6+3 olmusuz kalbimizde atiyo Allaha sukur Allah kimseye aci yasatmasin amin hayirli cumalar
Evet bebiş görünüyor gözün aydın bu arada içimden erkek gibi geçti cinsiyet zmnını merakla bekliyorum :)Buda minnakim
Yorum yaparken altta dosya yükle yazıyor oradan yükleniyor cnmResim nerden yukleniyor bilmiyorumda
Maşallah canim iyi bari kanama alanı olmaması süperMasallahiniz alırız teyzeleri gittik bebiş oluşmaya baslamis ama kalp atışını göremedim onu çarşamba görürüz desi gelen lekeleri sordum baktı kese gayet düzgün bir problem yok desi herhangi bir kana ma da gözükmüyor desi onlar yerleşme lekesidir desi ben her ihtimale karşı protestan verim dedi çarşamba tekrar gidicez bu arafa 5 buçuk haftamınmışız
Hata verip duruyor yaYorum yaparken altta dosya yükle yazıyor oradan yükleniyor cnm
aynen cnm herhangı sıkın yok dedı gayet ıyı dedıMaşallah canim iyi bari kanama alanı olmaması süper
Canım ekran görüntüsü yapıp yükle benimde öyle hata vermistiHata verip duruyor ya
Ne kadar kötü düşünme deseler insanın aklına hep olumsuz deneyimler geliyor ama bir şeyi 40 lere söylersen olur deyimi bilim VE astro alanda kanıtlanmış bişi.vücudunla bebeğine sık sık tersini konuş canim hem daha üzülmeye sebep delil yok elimizde allah gücünü artirsinmerhaba hanımlar hayırlı cumalar