2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim gittim bugun 6 haftalik ol.masi laazim doktor 5+2 dedi karindan gordu keseyi iyimi kotumu birsey demedi cuma belli olcak dedi sen naptin canim.
Ilaç falan vermedi mi size ? Inşallah büyümesini tamamlar ya bebiş. Ben bugün tekrar gittim lekelenmeden kalp atışını cuma duymuştum bugün daha net duydum. Ama kese etrafında kanama oluşmuş. Aktif kanama değilmiş ama iğneye başladım yatıyorum kötü bişey olmasin diye.
Sende bebek geriden geliyo olabilir ama bu çok tuhaf bişey değil. Cumaya yetişmiş olur inşallah

Ilaç falan vermedi mi size ? Inşallah büyümesini tamamlar ya bebiş. Ben bugün tekrar gittim lekelenmeden kalp atışını cuma duymuştum bugün daha net duydum. Ama kese etrafında kanama oluşmuş. Aktif kanama değilmiş ama iğneye başladım yatıyorum kötü bişey olmasin diye.
Sende bebek geriden geliyo olabilir ama bu çok tuhaf bişey değil. Cumaya yetişmiş olur inşallah
Progestron aliyorum alttan bende hic lekelenme filan olmadi ama igne cok ıyi geliyor hemen toparlarsin canim.

sıkıntı olacagını sanmıyorum benım oglum da da oleydı gec dollenme demıstı doktor sonradan normale donmustu bırde adet tarıhını baz aldıgımızda 2 hafta fark cıkıyor adet tarıhıne gore 7+13cıkıyor ama benım hesabıma gore de 6+2 cıkıyor ve benım hesabım dogru gozukuyor
Gec dollenme olmasi cok zor adete 6 gun kala ogrendim ama belli de olmaz cnm kapatır insallah arayi beslenmeme dikkt edicem biraz.

lekelenmen hala devam edıyormu cnm ne kadr boyutta oluyor lekelenmen

26 subatta adet oldum cnm. Ayin 15 de yumurtam catladi. 26 martta adet olmam geriokudu olmadim hamileymişim.
senınle aramızd 10 gun var cnm bende 16 subatta adet oldum ben kese yı 28 martta gordum kese ıcınde bebegıde 6 nısanda gordum kısmet olursa da 11 nısan da kalp atısı ıcın gıdecegım

cnm senın son adet tarıhın neydı

hosgeldiniz arkadaslar.hayirli olsun gebeliginiz.Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin.zor bi maraton basladi.Allah kismet ederse bahari yazi ve sonbahari hamile geciricez.en sicak zamanlarda biraz zor olacak hamile olmak ama Allah kolayligini verir insallah.Bu arada benim oglum da 2013 mayis dogumlu
Bahar ,yaz ve sonbahar üç
Mutlulu810 saol canm. Bakalım şuan için lekr şeklinde devam ediyor. Kese için kaçıncı hafta gitmeliyim kalp atışı için 7. Hafta falandı sanırım. Ayy gerçekten unutmuşum gebelik süreçlerini.2013 annelerine de katılmıştım burda ama geçmiş zaman Baksana alıntılama bile yapamadım doğru dürüst :))))
Rica ederim canım :KK54:
Ben kendim 3. Haftada gebe olduğumu öğrendim ve doktoruma haber verdim yaptırdıgım kan degerini ve o da bana referans degerime göre muayeneye 4 gün sonra gelmemi söyledi bu da tam 4. Haftaya tekabül ediyor degerlere göre...:KK3:
Kesemide gördü hatta bakarken 4. Haftaya mı girdim yani şimdi dedim evet dedi...
Bende adet düzensizliği olduğu için ve bunu o da bildiği için hatta haftaya ultrason boyutuna göre ortalama doğum tarıhıni söyleriz demişti...
Yani kan değerlerine göre 4. Haftada kesemizi gördük biz canım vesselam bazıları 5 falan diyorda sat a göremi 5 ,yoksa kana göre mi diyorlar bilmiyorum:KK25:

senınle aramızd 10 gun var cnm bende 16 subatta adet oldum ben kese yı 28 martta gordum kese ıcınde bebegıde 6 nısanda gordum kısmet olursa da 11 nısan da kalp atısı ıcın gıdecegım
Ne guzel canim hep boyle saglikla ilerler insallah canim darisi bana olsun. Kalp atislarini telefona cekmeyi unutma eger cd varmezse tabi.

Kızlar evde temizlik felan yaptm ağrı çok girdi şimdi uzanyrm birşey olmaz deme:(

Canm benmde kasklarma agrı gryr bel ağrımıyorda şükür bende uzanyrm bu hamilelik basl geçcek merk edyrm hep korku olcak galiba içimde :)
Hafif kasık ağrısı bende de oluyor ama çok kısa süreli gelip geçiyor kanama eşlik ederse o kötü olur. İlk gebelik benim de herşeyden korkuyorum :KK17:hareketsiz yaşıyorum nerdeyse :KK3:

Back
X