- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.701
Hanımlar özel hastanelerin acilinde hcg tahlili yapılıyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar özel hastanelerin acilinde hcg tahlili yapılıyor mu ?
Cevabı buldum hanımlar bizim buradaki hastanede 7/24 yapılıyormuş , 110 tl de ödemesi olur dedi, 2.5 saate de çıkarmış , sağlık ocağında kaç saatte çıkar sizce
Ton baligi mecburen yiyorum haftada bir balik sevmiyorum kendimi zorluyorumArkadaşlar ton balığı yiyor musunuz hamilelikte?
Yaptırılır ama paralı olur tabi. 70-80civarı bizim burada özeller. Tıp merkezleri daha uygun olur.Hanımlar özel hastanelerin acilinde hcg tahlili yapılıyor mu ?
Afiyet şifa olsun canımTon baligi mecburen yiyorum haftada bir balik sevmiyorum kendimi zorluyorum
Al iste canim cektiArkadaşlar ton balığı yiyor musunuz hamilelikte?
Ay özür dilerim canım yaAl iste canim cekti![]()
Cinsiyeti mi diyorsun canım :)Kızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır![]()
Biliyomusun normalde esim ve ben balik yemeyiz ilk defa canim istedi bide bugun dondurma cekti bu gidis hayra alamet degilAy özür dilerim canım ya
İçinden çıkamadım size sormak istedim ama hata ettim galiba![]()
Öncelikle geçmiş olsun. Bendede ınsulin direnci var ve glukofen kullanıyordum doktor bırakırdı. Kese etrafında kanama alanı olduğunu söyledi bugün. Insulin ilaçlarına devam ediyor musun peki??Merhaba ben de simdi doktordan geldim. Kese gelismis ama henuz kalp atışı yok, bana gore bugün 6. Hafta ama doktor 5 dedi. Sat 26 subat. Ben insulin direnci ve pcos hastasiyim bu hastaliklarda düşük riski digerleirne gore daha yuksek oluyormus. Kesenin etrafında kanama alani gördü rapor verdi 1 hafta. Progestan 1 doz aliyordjm 2 ye çıkardı. 3 tane de igne verdi 3 gün araylla yapilacakmis. Cok moralim bozuldu![]()
Olsun olsun, omega 3 olur canım kuzuna inşallahBiliyomusun normalde esim ve ben balik yemeyiz ilk defa canim istedi bide bugun dondurma cekti bu gidis hayra alamet degil![]()
evet canım merak yani eğlencesineCinsiyeti mi diyorsun canım :)
Yok canim etmuyorum ilaclara devam.Öncelikle geçmiş olsun. Bendede ınsulin direnci var ve glukofen kullanıyordum doktor bırakırdı. Kese etrafında kanama alanı olduğunu söyledi bugün. Insulin ilaçlarına devam ediyor musun peki??
Aminnn insallh sagolunZynpctnr
kafasikarisikogretmen
Kızlar çok geçmiş olsun. Bol bol dinlenin inşallah atlatırsınız, şifa olur ilaçlarınız da...