- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.801
Amin hepimizin insallah sizin ilk miHadi hayırla sağlıkla gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizin insallah sizin ilk miHadi hayırla sağlıkla gelir
İkinci gebelik anan Doğum yok inş ilk doğumu bununla yaşarım ilk kürtajla sonuçlandı şuan öyle korkuyorum ki dr gitmek bile istemiyorumAmin hepimizin insallah sizin ilk mi
Cok gecmis olsun insallah tabbim sag salim dogurmayi nasip etsinİkinci gebelik anan Doğum yok inş ilk doğumu bununla yaşarım ilk kürtajla sonuçlandı şuan öyle korkuyorum ki dr gitmek bile istemiyorum
Goguslerim çatladı resmen çok acıyor. Benim ilk gebeligim belki ondandır mide bulantim yok diye üzülmüyorum ama korkuyorum . Evet doktor için topik açmıştım buldum çok şükür biraz pahalı olsa da en iyisi olacağı için icim rahat .. senin ne zaman başladı bulantıların canımBenim de aç karnına mide bulantılarım başladı senin de öyle mi göğüs ağrısı hiç yok hatta büyümedi bile ilk gebelikte okadar büyümüştü ki dokunamıyordum sanırım sen topik açmıştın dr için dimi
Aminnn hepimizin bebeklerini korusun sıkıntılı bir süreçti yani kabus gibi şimdi İnan çok heyacan yapamıyorum ne bileyim çok mutlu bile olamıyorum korkularım yüzünden ya bir daha diyeCok gecmis olsun insallah tabbim sag salim dogurmayi nasip etsin
İyi yoksa tavsiyem olacaktı bulmuşsun:) benim bulantılarım bir hafta oldu başlayalı her sabah ve akşam yemekten önce oluyor yanı açken daha önce hiç böyle olmamıştım zaten zayıf değişim balık etli başladım bu yola umarım daha fazla almam senin ilk gebelik mi?Goguslerim çatladı resmen çok acıyor. Benim ilk gebeligim belki ondandır mide bulantim yok diye üzülmüyorum ama korkuyorum . Evet doktor için topik açmıştım buldum çok şükür biraz pahalı olsa da en iyisi olacağı için icim rahat .. senin ne zaman başladı bulantıların canım
Oyle dusunme insallah hic sorun cikmaz tabi daha cok yeni hepimiz ayni seyleri yasiyoruz cunku daha bebisimizi tam hissedemiyoruz ondanAminnn hepimizin bebeklerini korusun sıkıntılı bir süreçti yani kabus gibi şimdi İnan çok heyacan yapamıyorum ne bileyim çok mutlu bile olamıyorum korkularım yüzünden ya bir daha diye
Belki de kese kalp atışı derken uzun bir serüven bizi bekliyor sen tebrubelisin bu konuda çok iyi en azından kendini biliyorsun ben Sudan çıkmış balık gibiyim :))) allahım bşr daha yaşatmasın ne bana ne de başka birilerineOyle dusunme insallah hic sorun cikmaz tabi daha cok yeni hepimiz ayni seyleri yasiyoruz cunku daha bebisimizi tam hissedemiyoruz ondan
Evet ilk gebeligim sen yine de tavsiyede bulun canım belki de bahsettikleri gibi değil-dir yarın gideceğim aklımda bulunsun en azından ben de kiloluyum malesef ve iştahım acayip açık sürekli acimİyi yoksa tavsiyem olacaktı bulmuşsun:) benim bulantılarım bir hafta oldu başlayalı her sabah ve akşam yemekten önce oluyor yanı açken daha önce hiç böyle olmamıştım zaten zayıf değişim balık etli başladım bu yola umarım daha fazla almam senin ilk gebelik mi?
Yani öyle katılım durumlar ki bunlar sağlıkçıyım ben ben bile çözemiyorum sanırım 5 haftalık olmalısın yahut daha az hesaplarla bthcg ile pek belirli olamıyor be yazıkki haftaya kalp atışını duyarsın diye tahmin ediyorum sağlıkla büyüsün de gerisi pek önemli değil İnan :)Kızlar sat 2 mart . Bugün betam 1500 çıktı. Doktor ultrason da göremedi. Vajinal baktı keseyi gördü binlerce kez şükür. İki hafta sonradan çağırdı.süzce kaç haftalığım da göremedi ultrason ile
İnşallah evet amin canım . Sağlıkla gelsin deYani öyle katılım durumlar ki bunlar sağlıkçıyım ben ben bile çözemiyorum sanırım 5 haftalık olmalısın yahut daha az hesaplarla bthcg ile pek belirli olamıyor be yazıkki haftaya kalp atışını duyarsın diye tahmin ediyorum sağlıkla büyüsün de gerisi pek önemli değil İnan :)
Al benden de okadar deli gibi yiyiyorum kilo 74 boy 1.70 ama fazla kilo 60 olmam gerekirdi ah inş çok kilo almayız benim yiyecek tavsiyelerim olur arada bakarsın:) dr içinde biz Doğu görevini yaptığımız da d.bakırda Ömer yalınkaya ya gidiyordum hemşireyim ben de çok hekim tanıdım çok iyi dediğim sayılı hekimler var onlardan biri de Ömer bey özel dünyadoğum has çalışıyor çok nazik ve işinde çok başarılı bir araştır sen kimi buldunEvet ilk gebeligim sen yine de tavsiyede bulun canım belki de bahsettikleri gibi değil-dir yarın gideceğim aklımda bulunsun en azından ben de kiloluyum malesef ve iştahım acayip açık sürekli acim![]()
Benim de bi 15 kilo fazlam vardır tam kilo vermeye başlamıştım 5 kilo gitmusti rejimdeydim gebe olduğumu öğrendim simdi iştah açık bakalım neler olacak .. ben adem özden diye bir doktor buldum mardin merkez de .. diyarbakır 1 saat uzak diye mardin de gidip geleceğim şimdilik ama verdiğin isimleri not aldım canım çok teşekkür ederim:)Al benden de okadar deli gibi yiyiyorum kilo 74 boy 1.70 ama fazla kilo 60 olmam gerekirdi ah inş çok kilo almayız benim yiyecek tavsiyelerim olur arada bakarsın:) dr içinde biz Doğu görevini yaptığımız da d.bakırda Ömer yalınkaya ya gidiyordum hemşireyim ben de çok hekim tanıdım çok iyi dediğim sayılı hekimler var onlardan biri de Ömer bey özel dünyadoğum has çalışıyor çok nazik ve işinde çok başarılı bir araştır sen kimi buldun
Rica ederim işine yarar inş :) yemeklere gelince sık sık ye az yemeye çalış sebze tüket tok tutmaya yardımcı ben hergün sabah aç karnına 2 bardak su ve protein beslenerek kahvaktı yapıyorum çok ekmek yemiyorum günlük 3 lt su içiyorum ve aralarda acıkınca ceviz badem yiyiyorum yanında bulundur aklına gelince yersin mutlaka şekerden uzak dur tuzlu çok tüketme bunlara dikkat edersen az bi kiloyla Doğum yapabilirsinBenim de bi 15 kilo fazlam vardır tam kilo vermeye başlamıştım 5 kilo gitmusti rejimdeydim gebe olduğumu öğrendim simdi iştah açık bakalım neler olacak .. ben adem özden diye bir doktor buldum mardin merkez de .. diyarbakır 1 saat uzak diye mardin de gidip geleceğim şimdilik ama verdiğin isimleri not aldım canım çok teşekkür ederim:)
Nazmiye şentürk cnm benimde geçen hafta pazartesiden beri geliyor leke doktor baktı kese gayet iyi bebekte oluşmuş defi rahimde herhangi bir kanama alanı yok dedi her ihtimale karşı protestan verdiDiğer doktorun ismi ne canm? Ben pazar günü hayat hastanesini arayıp beta hcg bakılıyor mu diye sordum hafta sonu bakılmıyor hafta içi 8-5 gelin dedi. O yüzden o hastaneyi düşünmedim hiç:) medikal parkta baktırdım. Çarşamba şevket yılmaz Engin Korkmazer de aldım randevu şimdilk keseyi görsem lekelenmeyi konuşsam yeter.3 gündür leke devam ediyor. İnşAllah herşey yolundadır. Çalışıyorum fırsat buldukça dinleniyorum ama yetmiyor sanırım..
hepsine dikkat etmeye çalışacağım canım teşekkür ederim:)Rica ederim işine yarar inş :) yemeklere gelince sık sık ye az yemeye çalış sebze tüket tok tutmaya yardımcı ben hergün sabah aç karnına 2 bardak su ve protein beslenerek kahvaktı yapıyorum çok ekmek yemiyorum günlük 3 lt su içiyorum ve aralarda acıkınca ceviz badem yiyiyorum yanında bulundur aklına gelince yersin mutlaka şekerden uzak dur tuzlu çok tüketme bunlara dikkat edersen az bi kiloyla Doğum yapabilirsin
Gozunaydin canim :) Karindan mi vajinal ultrasondan mi gordunuz canim.[/QUOTEteşekkür teşekkür ederim canım :) Karından canım
Tüm annelereözellikle bu süreçte bol bol Meryem suresini okumanızı tavsiye ederim. Sağlıklı gebelik doğum ve hayırlı evlat için de hatim e başlamak gerek diye düşünüyorum. Ben kalp atışlarını bekliyorum sonrasında başlayacağım İnşaAllah