- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.821
Gunlerimizin yakinligindan sordum canim. cuma gunu bende gorurum insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kalp atışını duymadım ama başladım annem de demişti meryem suresini inşallah herkesin doğum rahat ve güzel geçer hayirlici kavusuruz bebeklerimizeTüm annelereözellikle bu süreçte bol bol Meryem suresini okumanızı tavsiye ederim. Sağlıklı gebelik doğum ve hayırlı evlat için de hatim e başlamak gerek diye düşünüyorum. Ben kalp atışlarını bekliyorum sonrasında başlayacağım İnşaAllah
Protestan ???Nazmiye şentürk cnm benimde geçen hafta pazartesiden beri geliyor leke doktor baktı kese gayet iyi bebekte oluşmuş defi rahimde herhangi bir kanama alanı yok dedi her ihtimale karşı protestan verdi
Evet karından ultrason. Çin takviminde de kız görünüyor. İlk çocuğum da kız. Hayırlısı olsun.gayet net sağdaki bebiş bu teoriye göre usg. karındansa bebiiş kız olma ihtimali yüksek
İnşallah görürsün canım :)Gunlerimizin yakinligindan sordum canim. cuma gunu bende gorurum insallah![]()
progestan cnm dusuk onleyıcıProtestan ???
GOZUN AYDIN CANIM DARISI DA BEBEGI VE KALP ATISLARINI GORMEYE INS NASIL GECTI MUAYENEDoktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum![]()
merhaba acıbadem e gitmişsinzi ,Doktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
Aminnn, darısı tüm isteyenlerin başına canım :)GOZUN AYDIN CANIM DARISI DA BEBEGI VE KALP ATISLARINI GORMEYE INS NASIL GECTI MUAYENE
Canım eşimin işinden dolayı özel sigortası var, biz 20lira gibi çok cüzi bir muayene ücreti ödüyoruz o yüzden. Normalde ne kadar bilmiyorum malesef.merhaba acıbadem e gitmişsinzi ,
muayene ücreti ne kadar acaba
gebeliği kapsıyor mu o sigorta ,Aminnn, darısı tüm isteyenlerin başına canım :)
Çok güzel geçti, birazcıcık ağladım da görünce keseyi... Çok duygusaldı...
Canım eşimin işinden dolayı özel sigortası var, biz 20lira gibi çok cüzi bir muayene ücreti ödüyoruz o yüzden. Normalde ne kadar bilmiyorum malesef.
18 MART 83 cıktı canım 21 martta 466 cıktı benım ondan sonra daha bakmadık 28 mastta da keseyı gorduk cnm 6 nısan da da bebegı gorduk kısmetse 11 nısan yanı yarın kalp atısını duymaya gıdecegımhanımlar:
düşük hcg ile başlayan hanımlar:
hcg lerniz kaç kaç yükseldi yazabilir misinz?
ben geçen perşembe yaptrdım,27 çıkmıştı bugün yaptrsam 200 e yakın çıkması gerekiyor değil mi?
ohhh maşallah size,18 MART 83 cıktı canım 21 martta 466 cıktı benım ondan sonra daha bakmadık 28 mastta da keseyı gorduk cnm 6 nısan da da bebegı gorduk kısmetse 11 nısan yanı yarın kalp atısını duymaya gıdecegım
Hastanelerle görüş canım, hangisi uygunsa senin için onu seçersin. Özelde doğum düşünüyorsan bi gebelik paketi alınabilir bence.gebeliği kapsıyor mu o sigorta ,
bende tamamlayıcı var,
gebelik olursa karşılamıyormuş muayeneyi,
nasıl yapacam bilemedim ben nereye gitsem doğum paketi mi alsam vs kafam çok karışık
Benimde karından görünmüştü 4+4 haftalıkken :) sağlıklı olsun tabi ama kız olsun çok istiyoruzgayet net sağdaki bebiş bu teoriye göre usg. karındansa bebiiş kız olma ihtimali yüksek
Doktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
hanımlar:
düşük hcg ile başlayan hanımlar:
hcg lerniz kaç kaç yükseldi yazabilir misinz?
ben geçen perşembe yaptrdım,27 çıkmıştı bugün yaptrsam 200 e yakın çıkması gerekiyor değil mi?
amın cnm sagol darısı senın basınaohhh maşallah size,
rabbim sağlıkla tamamını nasip etsin
iki günde bir iki katı artış olmuyormuydu ben mi yanlış biliyorumBenimde karından görünmüştü 4+4 haftalıkken :) sağlıklı olsun tabi ama kız olsun çok istiyoruz
Çok güzel görünüyor keseye bakınca bana oğlun olacak gibi geldi :)
Benim ilk 56 çıktı değer 2 gün sonra 405 çıktı cnm %60 artış olmuş