2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bilmiyorum ki canm neden belirtmedi. Ben ona mesaj attım aile hekimliğinden aradılar aşı için ne diyim dedim. O da bana “yaptırmayacağınızı söyleyin” dedi :)
Anladim canm saol:)
Beni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.
Benimkiler sıkı takipteo_O asi icin gitmeyince aradilar hemen. Bana da tarih verdiler gebelik boyunca 4 kez gormeleri gerekiyormus. Bu randevularda kan aliyorlar. Sen kendin gidip yaptirabilirsin asini 20. Haftada:KK51:

Hastane çıkışları konuşulmuş, ben onları son zamanlarda boyuna göre almayı düşünüyorum kendimi tutabilirsem:KK70: Arkadaşımın bebeği uzunmuş mesela o yenidoğan patiklileri, tulumları falan hiç giydirememiş.
aynen benim kızım da uzun doğmuştu 52cm doğmuştu kız bebeğe göre uzun demişti doktorumuz ki o beğenerek andığım hastane çıkışını 1 ay bile giyemedi çünkü hastane çıkışları 54 ya da 56 cm'e kadar oluyor. bunda da 3-6 ay arası almayı düşünüyorum kıyafetleri
Arkadaslar aranizda esenler medipole giden dogumu orda yapmayi dusunen var mi acaba
esenlerde avicennada doğum yapmıştım 2013te o zaman orda metal arısal vardı çok iyi bir doktordu şimdi ordan ayrılmış ama ben hastaneyi çok beğenmiştim çok güzel ilgilendiler kadın doğum servisinde hiç erkek çalışan bulundurmuyorlardı o yönden de rahattı ve her şeyi hemşireler yapıyordu yanında revakcı olmasa bile olurdu yani o derece ilgiliydi ler..ama medipolu de iyi diye duydum

Kızlar 3 4 gündür gögüslerim çok agrıyo ya özellikle de uçları:KK43:benim gibi olan varmı normal mi bu durum sizce

İdrarda eritrosit canım yani idrarda kan görülebılıyormuş hamilelikte genelde böbrek taşı vajinal siğil yara vs. Oldugunda gorulur demişti aile hekimim ama doktorumla görustugum de hamilelikte olabılıyo demişti 1 ayada düzeldi şükür
Herkesde oluyor mu cnm dr mu diyor herkesin yapmasi gerekiyor mu bu tahlili?

aynen benim kızım da uzun doğmuştu 52cm doğmuştu kız bebeğe göre uzun demişti doktorumuz ki o beğenerek andığım hastane çıkışını 1 ay bile giyemedi çünkü hastane çıkışları 54 ya da 56 cm'e kadar oluyor. bunda da 3-6 ay arası almayı düşünüyorum kıyafetleri
esenlerde avicennada doğum yapmıştım 2013te o zaman orda metal arısal vardı çok iyi bir doktordu şimdi ordan ayrılmış ama ben hastaneyi çok beğenmiştim çok güzel ilgilendiler kadın doğum servisinde hiç erkek çalışan bulundurmuyorlardı o yönden de rahattı ve her şeyi hemşireler yapıyordu yanında revakcı olmasa bile olurdu yani o derece ilgiliydi ler..ama medipolu de iyi diye duydum

genelde bi ay sonra yapiyolar galiba acaba niye 24 eylül dediler.belki yanliş biliyo da olabilirim.
Evet öyle biliyorum bende aslında bayramdan sonra giderim bakalım kendi hemşirem izinliydi başka hemşire yaptı gelince sorarım aşıdan sonra banyo yapılıyor mu acaba ya Pazara gittim geldim okadar sıcakki terden öldüm

Himm teşekkür ederim ben de suan medipol vatana gidiyorum kontorollere de dogum icin esenler medipolu dusunuyorum o yuzden merak ettim.
esenlerde avicennada doğum yapmıştım 2013te o zaman orda metal arısal vardı çok iyi bir doktordu şimdi ordan ayrılmış ama ben hastaneyi çok beğenmiştim çok güzel ilgilendiler kadın doğum servisinde hiç erkek çalışan bulundurmuyorlardı o yönden de rahattı ve her şeyi hemşireler yapıyordu yanında revakcı olmasa bile olurdu yani o derece ilgiliydi ler..ama medipolu de iyi diye duydum[/QUOTE]

Anex Türkiye’nin bebek arabalarını inceleyen var mı kızlar? Ben çok beğendim hatta tamam dedim bundan alırım ama fiyatta uçmuşlar çok sinir oldum :kızgın:

Anex Türkiye’nin bebek arabalarını inceleyen var mı kızlar? Ben çok beğendim hatta tamam dedim bundan alırım ama fiyatta uçmuşlar çok sinir oldum :kızgın:
Benim de aklimdaki araba o cok begendim ben de ama dedigin gibi fiyati yuksek. Gecen indirim vardi ama donem donem indirim oluyor demek. Bir de istanbulda tek satis noktasi var sanirim.

Back
X