2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar ben de ayrintiliya girdim. 400 grammis ve hala erkekmis:KK70:
Bacaginda carpiklik var mi, fitik falan var mi diye bile bakildi.
Yuzunu goremedik hic durmadigi icin, doktor da fazla hareketli dedi. Her seyini cok rahat gorebildi, bi bacagini gerdi bi bacaklari kafasina koydu, elini kafasina koydu agzini acip kapatti, surekli hareket halindeydi huzursuz cocuk :KK70:
2.5 kilo almisim gorunuyor onun tartisiyla, cok iyi bu sekilde beslenmeye devam et dedi. Tansiyona bakip kan aldi.
24. Haftada tekrar cagirdi kalpte detayli inceleme yapacakmis, simdilik aorta falan bakti bir incelme yok guzel dedi.
Normalde bebeklerde kafa ve karin haftayla uyumlu cikar ama bacak boyu kisa cikabilir, seninkinin bacak boyu biraz uzun dedi. 1-2 hafta gerilik ilerilik cok bir sey ifade etmez dedi, ultrasona gore 10 gun kadar ileride cikti yine.
hadi gözün aydın.tansiyon kaç çıktı ?bi de kanı neden aldı onlari da sorayım.

Bu arada internette okudum femur uzunlugunu (FL) 7 ile carpark bebegin tahmini boyunu hesaplayabiliyormusuz. Size tamamen boyu soylndi mi? Biz bebegin tamamini tek karede goremiyoruz artik parca parca bakiliuor. Karin, bas ve femur uzunlugu veriliyor

Yuzunu goremedik hic durmadigi icin, doktor da fazla hareketli dedi. Her seyini cok rahat gorebildi, bi bacagini gerdi bi bacaklari kafasina koydu, elini kafasina koydu agzini acip kapatti, surekli hareket halindeydi huzursuz cocuk :KK70:
2.5 kilo almisim gorunuyor onun tartisiyla, cok iyi bu sekilde beslenmeye devam et dedi. Tansiyona bakip kan aldi.
24. Haftada tekrar cagirdi kalpte detayli inceleme yapacakmis, simdilik aorta falan bakti bir incelme yok guzel dedi.
Normalde bebeklerde kafa ve karin haftayla uyumlu cikar ama bacak boyu kisa cikabilir, seninkinin bacak boyu biraz uzun dedi. 1-2 hafta gerilik ilerilik cok bir sey ifade etmez dedi, ultrasona gore 10 gun kadar ileride cikti yine.
Az kilo alanlar cok imreniyorum size. Ne yiyorsunuz? Ben sanki bir sey yemiyormusum gibi ama 6 kilo almisim. 53 kiloydum 59 oldum.

Az kilo alanlar cok imreniyorum size. Ne yiyorsunuz? Ben sanki bir sey yemiyormusum gibi ama 6 kilo almisim. 53 kiloydum 59 oldum.
Ben aslinda daha cok almiaim ama bu doktora 12. Haftada gittigim icin ona gore hesapladi.
Baslarken 53 kiloydum, sonra 50ye dustum ilk ay, simdi 53.7yim. Bi 4 kilo almisim yani.
Tatildeyken kilo alimim artti benim cunku cok fazla disaridan ve sagliksiz beslendim.

Pronata artik alisti sanirim artik fayda etmiyo ve asiri migde yanmam basladi ne yesem agzima geliyo cok rahatsiz edici hap kullanmak benim icin iskence napicam bilmiyorum
Ben hiç ilaç kullanmıyorum canım hiç de sıkıntım yok çok şükür. İki ay önce Demir ilacı verecekti doktor alerjim olduğunu söyleyince vermedi. Geçen hafta baktık değerler de normal. Hiç kasmaya gerek yok ilaç konusunda. Geçen Gece Doğum yapan arkadaşım da hiç ilaç kullanmadı ne kendisinde ne bebekte bir sıkıntısı da olmadı çok şükür.

Pronata artik alisti sanirim artik fayda etmiyo ve asiri migde yanmam basladi ne yesem agzima geliyo cok rahatsiz edici hap kullanmak benim icin iskence napicam bilmiyorum
Ramazan ayında biraz ağır grip atlattığımda multivitamin ilacına başlamıştım. Hem gribine iyi gelir demişti doktor. On onbeş gün anca kullandım. Bulantım fazlaydı o zamanlar yuttuğum an çıkarıyordum ilacı. O ara bir bıraktım ilaç kullanmayı daha da içmedim

Bu arada internette okudum femur uzunlugunu (FL) 7 ile carpark bebegin tahmini boyunu hesaplayabiliyormusuz. Size tamamen boyu soylndi mi? Biz bebegin tamamini tek karede goremiyoruz artik parca parca bakiliuor. Karin, bas ve femur uzunlugu veriliyor
Bende sordum boyunu bunu ölçen bir cihaz yok komple olarak dedi ayrıntılıda ama dedim bacağındaki iki kemiği bile gördük boyunumu ölçmüyor bu dedim maalesef mişş

Kizlar ilk defa ebebek magazasina denk geldim. Yenidogan pek bir sey kalmamis ama 3 aylik falan duz bodyler, patikli patiksiz altlar coktu. Aldim ben de bir kac tane

maşallah size hep böyle sağlıklı olsun inşallah

evet artık parça parça bakılıp ölçülüyor ve doktorlar da bu formülü kullanarak tahmini boyunu söylüyor bebeğin ilk bebekte benim doktorum söylerdi uzun olacak bu bebek derdi ki öyle oldu

ateş ölçer baktım tüm gün, hiç karar da veremedim yardım edin kızlar :(
bebek bakım çantası da aggu diye bir marka var hoşuma gitti, çok pahalı bir şey almayacağım.

ateş ölçer baktım tüm gün, hiç karar da veremedim yardım edin kızlar :KK43:
bebek bakım çantası da aggu diye bir marka var hoşuma gitti, çok pahalı bir şey almayacağım.
Bende aynı durumda ve çok kararsızım bebek mağazalarının internet sitesinde goremiyorum nerden alacağım bilmiyorum

Bende aynı durumda ve çok kararsızım bebek mağazalarının internet sitesinde goremiyorum nerden alacağım bilmiyorum
Braun çok pahalı ucuzlardan korkuyorum önemli olan işlevi hem bebeği hem odayı hem suyu Hepsini olcsun istiyorum medisana ile ilgili gusel yorumlar var bilmiyorum

Back
X