2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende
Bugün sağlık ocağında tetanoz aşısı olacaktım. Ama herkes izne çıkmış. Bayramdan sonra gel dediler. O zaman da 22+4 oluyorum. İlk doz için geç mi olur acaba ya.
canım benim orası nasıl bir sağlık ocağıymış daha bayrama kaç hafta var bebeklerin aşılarını takiplerini kim yapıyor iğneye gelenlerin iğnesini kim yapıyor ben olsam şikayet ederim yani iki tane ebeyi nöbetçi koysalardı seni nasıl yollarlar çok sinir oldum ha

Bende
canım benim orası nasıl bir sağlık ocağıymış daha bayrama kaç hafta var bebeklerin aşılarını takiplerini kim yapıyor iğneye gelenlerin iğnesini kim yapıyor ben olsam şikayet ederim yani iki tane ebeyi nöbetçi koysalardı seni nasıl yollarlar çok sinir oldum ha
Sorma ya sinir oldum. Doktoruma sordum bişey olmaz dedi.

Benimde aşılama bebeği, bir de kalça kemiğimin yaşıtlarıma göre gelişmediği söylendi ara ara ağrılarım oluyor.acaba bende mi hiç normal düşünmesem :KK43: çok kararsızım.
Canm buna en iyi doktorun karar verir sanırım. Bir de sonlara doğru karar vermek gerekir. Belki bebek ters olur ve zaten sezeryan yapmak zorunda kalırsın.

Canm buna en iyi doktorun karar verir sanırım. Bir de sonlara doğru karar vermek gerekir. Belki bebek ters olur ve zaten sezeryan yapmak zorunda kalırsın.
doktorum normalci bir doktor ama ortopedik durumu bilemem dedi, ortopediye gidip emar çektirmem falan lazım.
hakkımızda hayırlısı.

Ben normal doğumu çok istiyorum adı üstünde normal Allah ın bir bildiği vardır diyorum ama cesaret edemiyorum
Bende kısmet olursa normal doğum istiyorum beynimi ve vücudumu vücudumu herseyin çok kolay olacağına inandıriyorum çok çabucak doğuracağım diyorum kendi kendime inşallah gönlümüzce güzelce hayırlı şekilde doğumlarımiz olur kucagimiza alırız yavrularimizi

Bende kısmet olursa normal doğum istiyorum beynimi ve vücudumu vücudumu herseyin çok kolay olacağına inandıriyorum çok çabucak doğuracağım diyorum kendi kendime inşallah gönlümüzce güzelce hayırlı şekilde doğumlarımiz olur kucagimiza alırız yavrularimizi
Aynen ben de normal istiyordum cok sukur hic dogum korkum da olmadi olumsuz hic dusunmedim hep olumlu dogum hikayelerini okuyordum sonucta dogumu normal bi olay olarak gormek gerekiyor hatta sezeryan bana daha korkutucu geliyordu sonunda normal olmadi sezeryan oldum ama onda da korkulcak bisey bayildim narkozla uyandim bebis dogdu :)hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogsunlarda onemli olan o ins.

Kızlar sizde idrara çıkma durumlari nasıl? Ben çok sık çıkıyorum bir kaç gündür, gece de bir kac sefer kalkiyorum. Özellikle bebek hareketlerini kasiklarimda hissettiğimde saat başı gidiyorum. Son aylar napicam ben :KK64:
Dışarı çıkmak eziyet hele araba yolculuğu araba sallandıkça wc ihtiyacım geliyo evde kaç defa gidiyorum haddi hesabı yok:KK12:

Amin canım inşallah

Aynen ben de normal istiyordum cok sukur hic dogum korkum da olmadi olumsuz hic dusunmedim hep olumlu dogum hikayelerini okuyordum sonucta dogumu normal bi olay olarak gormek gerekiyor hatta sezeryan bana daha korkutucu geliyordu sonunda normal olmadi sezeryan oldum ama onda da korkulcak bisey bayildim narkozla uyandim bebis dogdu :)hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogsunlarda onemli olan o ins.
Evet biz nasıl istesekte bebişin durumuna göre kismete göre değişiyor herşey en önemlisi bebislerimiz sağlıkla kucaklarimiza gelmesi normal sezeryanla hiç farketmez Dr la görüştüm aksi bir durum olmadıkça normal doğum düşüncesinde

Veriliyor canım ama hastaneden hastaneye değişiyordur
Himm anladım canım benim randevum ayın 25 deydi Dr o gün poliklinik yapmayacakmis 20 ne çektiler benide sardı bir heyecan :) öğrenirim artık gittiğimde şeker yüklemesinide atlatirsak hayırlısıyla geriye doğumu beklemek kalıyor galiba dimi arada başka birşey yok

Back
X