- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #19.801
İnşallah:)Yok inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah:)Yok inşallah :)
Canım senin haftalarında olan çok az kişiyiz daha yaptıran olmadı burda benim birinci hamileliğimde şekerim çıktı Doğuma kadar ünsülin kullandım büyük olasılıkla yine çıkacakmış senin nasıl çıktıSeker yuklemesi yaptiran var mi sonuclariniz nasil cikti bende hic seker yok cikmaz diyordum ama ne yazikki umdugum gibi olmadi
yok canım geç olmuyor 24. haftaya kadar yapılıyorBayanlar birşey sorucam eşim devlette hastanesinde çalışıyor ayrıntılı için doktorla görüştü 23.haftada gelsin demiş geç değilmi
tabıkıde veriliyordur oda bir işlem sonucta , ama ne kadardır bılememKızlar ozel hastahanede gidenler şeker yüklemesi ne para veriliyor mu biliyormusunuz
Bende öyle bir kaç gündür çok sık çıkıyorumKızlar sizde idrara çıkma durumlari nasıl? Ben çok sık çıkıyorum bir kaç gündür, gece de bir kac sefer kalkiyorum. Özellikle bebek hareketlerini kasiklarimda hissettiğimde saat başı gidiyorum. Son aylar napicam ben![]()
Sağınada yat canım hep aynı tarafa yatmaktan oluyor ben artık sağımda da uyuyorum solum çürüdüArkadaşlar merhaba bel ağrısı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır bel ağrısıyla uyanıyorum saat 6- 7 gibi sonra uykuma devam edemiyorum ağrıdan. Birde sol tarafıma yatıyorum ve sol tarafım siddetli bir şekilde ağrıyor
Zaten 26. Haftadan sonra bir düzene girer canım bu haftalarda belli belirsiz bazı günler olurda benim hiç Yok artık çok canım sıkkın yarım saattir sessizce kendimi dinledim oturdum soluma yattım sırt üstü gözlerimi kapattım Yok ya valla korkuyorumMinik bebis ben sanki dün bebek hareketlerini hissetmeye başladım. Ama bugün hiçbişey yok bu seferde. 20+2 yim.
Bende aynıyım ama çok su içiyorum ondan hiçbiryere gitmeye cesaret edemiyorum çiş yüzünden evi bekliyorum bide çok gaz çıkarıyorum :))Kızlar sizde idrara çıkma durumlari nasıl? Ben çok sık çıkıyorum bir kaç gündür, gece de bir kac sefer kalkiyorum. Özellikle bebek hareketlerini kasiklarimda hissettiğimde saat başı gidiyorum. Son aylar napicam ben![]()
Öyle yapiyim ozaman ya sağ taraf kan basıncını etkiliyor diye okuduğumdan beri hep sola yattımSağınada yat canım hep aynı tarafa yatmaktan oluyor ben artık sağımda da uyuyorum solum çürüdü
Sıkma canını normalmiş işte:) pazartesi detaylıya girecektin değil mi az kalmış zaten onada.Zaten 26. Haftadan sonra bir düzene girer canım bu haftalarda belli belirsiz bazı günler olurda benim hiç Yok artık çok canım sıkkın yarım saattir sessizce kendimi dinledim oturdum soluma yattım sırt üstü gözlerimi kapattım Yok ya valla korkuyorum
Evet canım PazartesiSıkma canını normalmiş işte:) pazartesi detaylıya girecektin değil mi az kalmış zaten onada.
Surekli sola yatmaktan sol kalcam ve bacağım curudu resmen. Saga da donuyorum bazen artik. Belime de vuruyor agri yururken ozellikle. Daha simdiden bu agrilari çekiyorum ilerde nolcak cok merak ediyorumArkadaşlar merhaba bel ağrısı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır bel ağrısıyla uyanıyorum saat 6- 7 gibi sonra uykuma devam edemiyorum ağrıdan. Birde sol tarafıma yatıyorum ve sol tarafım siddetli bir şekilde ağrıyor
Çok mersiyok canım geç olmuyor 24. haftaya kadar yapılıyor
Bugun 20.haftaya girdim tam ben de bir kac kez kanat cirpma gibi hissettim ama bazen gunlerce hissetmedigim oluyor. Banu ciftcinin uygulamasini indirdim orda tam bnm haftamda ilk gebelik bile olsa bebek hareketlerini hissetmeye baslamadiysaniz doktorunuza bildirin yaziyordu endiselendim yaZaten 26. Haftadan sonra bir düzene girer canım bu haftalarda belli belirsiz bazı günler olurda benim hiç Yok artık çok canım sıkkın yarım saattir sessizce kendimi dinledim oturdum soluma yattım sırt üstü gözlerimi kapattım Yok ya valla korkuyorum
2 gündür topallayarak yürüyorum sol tarafıma yatmaktan kasıklarım o kadar ağrıyokı artık sola yatmıyorum napıyımSurekli sola yatmaktan sol kalcam ve bacağım curudu resmen. Saga da donuyorum bazen artik. Belime de vuruyor agri yururken ozellikle. Daha simdiden bu agrilari çekiyorum ilerde nolcak cok merak ediyorum![]()
Canım bi doktordan dinlemiştim bi anomali olmadığı surece sadece sol tarafa yatilmasada oluyormuş bebek rahat değilse zaten belli ediyor diyordu doktorÖyle yapiyim ozaman ya sağ taraf kan basıncını etkiliyor diye okuduğumdan beri hep sola yattım