2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar merhaba bel ağrısı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır bel ağrısıyla uyanıyorum saat 6- 7 gibi sonra uykuma devam edemiyorum ağrıdan. Birde sol tarafıma yatıyorum ve sol tarafım siddetli bir şekilde ağrıyor
tek tarafa yatmaktan oluyor sağına da yatabilirsin bir sıkıntı olmaz rahat ol

Bugun 20.haftaya girdim tam ben de bir kac kez kanat cirpma gibi hissettim ama bazen gunlerce hissetmedigim oluyor. Banu ciftcinin uygulamasini indirdim orda tam bnm haftamda ilk gebelik bile olsa bebek hareketlerini hissetmeye baslamadiysaniz doktorunuza bildirin yaziyordu endiselendim ya :KK43:
sen ona bakma canım doktorlar 22 haftalığa kadar normal diyor sağlıklı sonuçta bebiş

kızlar bu sola yatma işini çok da kafaya takmayın sadece sola yatmaktan çürüyecek sol taraf..bel ağrısı omurga sorunları olur sadece sol tarafa yatınca sırt üstü ve yüz üstü yatmayın yeter..bir de annelerimiz sola mi yatıyordu Allah aşkına hepimiz de sağ salim doğmuşuz..ben de ilk başlarda hep sola yatmaya çalışıyordum fakat o bana daha çok zarar vermeye başladı o yüzden hem sağa hem de sola yatıyorum

Ayyyy hem senin adına hem kendi adıma derin bir ohhhh çektim inşallah canım ya valla bende Pazartesi gidicem doktora ayrıntılı var söylerim dediklerini
senin de guzel haberlerini bekliyoruz cnm
ben benim ayrintili 18.haffada bakildi ama sorun olur mu dedim doktorun o zmni uygun gormusse bi sorun olmaz genelde 20.haftalarda bakilir ama sorun yoksa yoktur dedi sagolsun icimi rahatlatti
iyi ki gitmisim bebisinle ayrintiliyi sag salim atlatin icin cok rahatlicak cnm
biz gec hissedenlerdeniz demekki acaba bizimkiler cok mu uslu olcak :-)

Sagol canim ya bi sag bi sol yaparim artık
Rahat ediyorsan yüz üstü bile yatabilirsin diyordu doktor anne kendine zarar vermeden canini yakmadan bebeginkine birşey olmazmış bana çok mantıklı geldi kendi doktorumda onayladı ben neresi gelirse nerde rahat nefes alıyorsam o tarafa yatiyorum

senin de guzel haberlerini bekliyoruz cnm
ben benim ayrintili 18.haffada bakildi ama sorun olur mu dedim doktorun o zmni uygun gormusse bi sorun olmaz genelde 20.haftalarda bakilir ama sorun yoksa yoktur dedi sagolsun icimi rahatlatti
iyi ki gitmisim bebisinle ayrintiliyi sag salim atlatin icin cok rahatlicak cnm
biz gec hissedenlerdeniz demekki acaba bizimkiler cok mu uslu olcak :-)
Hiç uslu olacak diye heves etme oğlumuda geç hissettim doğana kadar da öyle çok hareketli değildi annem sakin bir bebek olacak dedi bir doğdu fırlamanın teki hala uğraşıyorum :)))))

tek tarafa yatmaktan oluyor sağına da yatabilirsin bir sıkıntı olmaz rahat ol

sen ona bakma canım doktorlar 22 haftalığa kadar normal diyor sağlıklı sonuçta bebiş
Sağlıklıdır insallah...sali gunu detayli ultrasona giricem ins hersey yolundadir yoksa isterse tum gun uyusun hic hareket etmesin napiim ;)

Rahat ediyorsan yüz üstü bile yatabilirsin diyordu doktor anne kendine zarar vermeden canini yakmadan bebeginkine birşey olmazmış bana çok mantıklı geldi kendi doktorumda onayladı ben neresi gelirse nerde rahat nefes alıyorsam o tarafa yatiyorum
Her iki tarafa yatarım artık ama haftaya doktora gittiğimde de bi sorayim tesekkur ediyorum :)

İyi akşamlar kızlar magnezyum olarak ne kullaniyosunuz? bitürlü fırsat bulup kontrole gidemedim komşumda hamileliğimde elimde kalanı vereyim dio doktoruma sormadan onu alıp kullansammı acaba. 2 gündür çok yoğun geçti oğlum hastaydı bitaraftan uykusuzluk derken bugünde annemle babamı Hacca ugurladik haliyle sabah erken saatten Cuma saatine kadar full ayaktaydim çok yoruldum yine kalçam ve bacağım kasılıp karıncalanıp ağrımaya başladı oyüzden kullanmam gerektiğini düşünüyorum ://

İyi akşamlar kızlar magnezyum olarak ne kullaniyosunuz? bitürlü fırsat bulup kontrole gidemedim komşumda hamileliğimde elimde kalanı vereyim dio doktoruma sormadan onu alıp kullansammı acaba. 2 gündür çok yoğun geçti oğlum hastaydı bitaraftan uykusuzluk derken bugünde annemle babamı Hacca ugurladik haliyle sabah erken saatten Cuma saatine kadar full ayaktaydim çok yoruldum yine kalçam ve bacağım kasılıp karıncalanıp ağrımaya başladı oyüzden kullanmam gerektiğini düşünüyorum ://
Ben efermag kullanıyorum canim

Back
X