2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet ayaksız da olur, o zaman çorabın üzerine patik giydirilir. Ayaklari ve başı sıcak tutmak gerekiyor.
Aynen bebekler en çok ayagından ve başından üşürmüş kızım yogun bakımdayken bile doktor sadece şapka eldiven çorap istemişti kıyafet hiç giydirmedik

Canım ben oğlumda patikli altlardan çok kullandım çok kullanışlı bence ben alttan bi patikli alt onun üstüne pijamasini çorabını giydiriyordum ustune citcitli badi kıyafeti bide penye yelek giydiriyordum
Evet öyle çok iyi oluyor çocuğun pijaması yukarı çıksa bacağı açılmıyor zaten inçe pamuklu ayaklı giydiriyorsun yün giydirsen asıl o fazla gelir

Ben evde sadece kısa kollu yada kolsuz çıtçıtlı body ve üzerine tek parça penye tulum giydireceğim. Uyanınca da bir yelek giydiririm sadece. Evimiz merkezi sistem ve güzel ısınıyor. Çok kalın giyinmeye alıştırmak istemiyorum.
Ben de ayni fikirdeyim. Ev cok sicak oluyor biz kisin bile sort tisort gezdigimiz icin kizima da icten citcitli bir zibin ustune corap arti tulum ya da alt ust takim giydirecegim insallah. Uyaninda yelek tabi.

Evet öyle çok iyi oluyor çocuğun pijaması yukarı çıksa bacağı açılmıyor zaten inçe pamuklu ayaklı giydiriyorsun yün giydirsen asıl o fazla gelir
Evet incelikler zaten üstüne de kalın giydirmiyodum ben bundada niyetin öyle hic polarli kalın bir şeyi yoktu oğlumun bundada almadim hic ince ince iki kat birde çorap oğlum çok şükür hiçte hasta olmaz

Bu arada patikli altlarin ustune ne giydireceksiniz? Evde giydirecekler veya disari cikarken vs esofman alti tarzinda pantolonlar mi?
Bizim ev cok sicak oluyor ust uste giydirmem tek alt yeter. Disarisi icin tulum giydirmeyi dusunuyorum. Yada kalin esofman takimi alabilirim.

Reflü yatağı sığmazki bu beşiğe sen nasıl sığdırdın beşik oval gerçi reflü yatağını sadece internette gördüm ama bilemedim şimdi
Canım benimki bundan ve sığmıştı ama zaten çok büyük değil bunlar

Eklentiler

• IMG_3241.webp
    IMG_3241.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 66
Eşofman sevenlere duyurulur. Lcw de hamile alt eşofman var çookk rahat ve 30 tl. Fiyatı da çok uygun tavsiye ederim.
Bir de benim gibi ayakları cayır cayır yanan ve yanmaktan kaşınan ve ve ve bundan dolayı uyuyamayan var mu :(

Eşofman sevenlere duyurulur. Lcw de hamile alt eşofman var çookk rahat ve 30 tl. Fiyatı da çok uygun tavsiye ederim.
Bir de benim gibi ayakları cayır cayır yanan ve yanmaktan kaşınan ve ve ve bundan dolayı uyuyamayan var mu :KK43:
O dediğin eşofmanı lcw den lacivertini 1 ay önce aldım. Evet çok rahat. Benimde geceleri resmen ayaklarımın altı yanıyor. Kalkıp yıkıyorum arada.

Kizlar ya benim cenemin alt kisminda resmen alerji olustu :( sicaktan ve surekli terlemekten de iyice kötüleşti. Kirmizi benek benek isilik tarzinda resmen. Ergenligimde bile yüzümde sivilce ciktigini bilmem canim sikiliyor. Bir arkadasim LR nin 3lu aloe vera setinden hediye etti bana kullanan var mi hic? Icerigi dogal diyor ama zarari olur mu emin olamadim.

Bebeğin hareketlerini benim gibi hala az hisseden varmı ya ben bu hafta sadece dün sabah hissettim gün içinde hiç Yok mesela yatsamda tatlıda yesem farketmiyor öyle belirgin hissetmiyorum

Kizlar ya benim cenemin alt kisminda resmen alerji olustu :KK43: sicaktan ve surekli terlemekten de iyice kötüleşti. Kirmizi benek benek isilik tarzinda resmen. Ergenligimde bile yüzümde sivilce ciktigini bilmem canim sikiliyor. Bir arkadasim LR nin 3lu aloe vera setinden hediye etti bana kullanan var mi hic? Icerigi dogal diyor ama zarari olur mu emin olamadim.
Lr bilmiyorum nasildir ama bebek pudrasi surebilirsin iyi geliyor

O dediğin eşofmanı lcw den lacivertini 1 ay önce aldım. Evet çok rahat. Benimde geceleri resmen ayaklarımın altı yanıyor. Kalkıp yıkıyorum arada.
Siyah ve gri vardı benim gittiğim mağazada. Siyahını aldım lacivert i olsaydı alırdım onu da. Pantolon görünümlü günlükte de giyerim ben. Ben de yatmadan önce mutlaka yıkıyorum tekrar ısınmadan uyuyorum. Uyuyamazsam kalkıp tekrar yıkıyorum. Şimdiye kadar çok şükür fazla sıkıntım olmadı ama yavaştan başlayacak gibi. Ayakta çok durursam akşama şişiyor bide ayaklar. Hemen hemen her gece duvara yaslıyorum ayaklarımı. Gün içinde de yapmak gerekiyormuş aslında

Bebeğin hareketlerini benim gibi hala az hisseden varmı ya ben bu hafta sadece dün sabah hissettim gün içinde hiç Yok mesela yatsamda tatlıda yesem farketmiyor öyle belirgin hissetmiyorum
O haftalarda öyle oluyor canım stres yapma. Şiddetli tekmelere dönmelere az kalmış ;) sertlik olarak hissediyorum ben tekmeleye tekmeleye gidiyor sonra :)

Benim hala altlarda kasıklarımda dolanıyor. Göbek deliğine yakın çok nadir hissediyorum. Sizlerde nerelerde yukarı çıktı mı

Benim hala altlarda kasıklarımda dolanıyor. Göbek deliğine yakın çok nadir hissediyorum. Sizlerde nerelerde yukarı çıktı mı
Eğer hissedersem oda maalesef çok nadir hep aynı yerde hissediyorum sağ boşluğuma doğru göbek deliğimin sağ tarafı bir karış kadar uzağı doktora pozisyonu sorduğumda orda ayakları var solda başı demişti

Back
X