2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğin hareketlerini benim gibi hala az hisseden varmı ya ben bu hafta sadece dün sabah hissettim gün içinde hiç Yok mesela yatsamda tatlıda yesem farketmiyor öyle belirgin hissetmiyorum
Ben. Gunde bir veya iki kez hissediyorum o da cok hafif. Hareketli bi gun gecirmissem dışarıdaysam hic hissetmedigim de oluyor. Bir de ben vajinama dogru titresim gibi seyler de hissediyorum bazen bebek asagida mi nedir anlamadim. Bebek idrar torbasına vuruyor olabilir fln demisler forumda ama bilemedim.

Benim hala altlarda kasıklarımda dolanıyor. Göbek deliğine yakın çok nadir hissediyorum. Sizlerde nerelerde yukarı çıktı mı
Bazen gobek deligimin hemen altinda sag tarafa dogru ama genelde kasikta hissediyorum. Bir de vajinamin icinde atan bir sey oluyoe sanki bazen titresim gibi seyler hissediyorum bebek hareketi mi baska bsy mi anlayamıyorum

Benim hala altlarda kasıklarımda dolanıyor. Göbek deliğine yakın çok nadir hissediyorum. Sizlerde nerelerde yukarı çıktı mı
Benim yukarı çıktı dün akşam mesela belki yarım saat göbek deliğin oralarda tekmeledi sonra aşağı indi kafasına göre takılıyor hatta üzerimdeki elbise dardı dışardan tekmeler belli oluyordu

Ben göbek deliğinin altında hissediyorum genelde tekmeleri. Dışarda hareketli bir gündeyken o da hareketli oluyor ama akşam gelince yorgun hissediyorum ve ertesi gün tüm gün evde olsam da pek hareket etmiyor. Ben de telaşlanıyorum maalesef. Sanırım o da yoruluyor. Bir sonraki gün normale dönüyor ama tekmelerin zamanı düzenli olmuyor. Bazen çok sessiz, sonra bi vakit başlıyor vuruyor biraz. son 2 gündür ayakları içe dönük olarak vuruyor.

Benim bebegim de aşagıdaydı ama göbek deliginin yanlarında da hissediyorum dışarıdan çok net belli oluyo baya yaramaz oldu oglum maşallah hareketleri iyi şimdilik içim rahat sabaha da sırt üstü uzanmışm baktm tekmeliyo hemen yan döndüm durdu :)
Bacaklarımı yukarı çekince karnım sıkışıyo tekmeliyo baya rahatsz oluyo hmeen pozisyon degiştiriyorum paşanın keyfine göre hareket ediyorum :anneadayı:

Selam anne ve anne adayları epeydir yazmıyordum.inşallah sağ salim kucağımıza bebeklerimizi alırız.en son 2 ağustosta doktora gittim kontrolüm 15 eylülde şeker yüklemesi yapılacak ve yaptırmak zorundayım çünkü tüm ailem şeker hastası inşallah bende çıkmaz.benim asıl sorunum şu yaklaşık bir aydır idrarımı ufak ufak kaçırıyorum genelde hapşırınca ve öksürünce.bazende kendiliğinden kaçıyor bunun için tavsiyesi olan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim .herkese şimdiden teşekkürler

Selam anne ve anne adayları epeydir yazmıyordum.inşallah sağ salim kucağımıza bebeklerimizi alırız.en son 2 ağustosta doktora gittim kontrolüm 15 eylülde şeker yüklemesi yapılacak ve yaptırmak zorundayım çünkü tüm ailem şeker hastası inşallah bende çıkmaz.benim asıl sorunum şu yaklaşık bir aydır idrarımı ufak ufak kaçırıyorum genelde hapşırınca ve öksürünce.bazende kendiliğinden kaçıyor bunun için tavsiyesi olan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim .herkese şimdiden teşekkürler
Canım geçmiş olsun, ben ayaklarım ne kadar yansa da evde çorap giyiyorum mutlaka, banyodan da hemen sonra giyiyorum yine, acaba üşütüyor olabilir misin, bir de tuvalete gitmeyi unutma derim. Bir kez bende de oldu ama geciktirdiğim için oldu sanrım, sonra yarım bardak su da içsem evden çıkmadan mesela mutlaka tuvalete gidiyorum ben.

Canım geçmiş olsun, ben ayaklarım ne kadar yansa da evde çorap giyiyorum mutlaka, banyodan da hemen sonra giyiyorum yine, acaba üşütüyor olabilir misin, bir de tuvalete gitmeyi unutma derim. Bir kez bende de oldu ama geciktirdiğim için oldu sanrım, sonra yarım bardak su da içsem evden çıkmadan mesela mutlaka tuvalete gidiyorum ben.
Akşama kadar 50 kere tuvalete gidiyorum desem inanırmısın.çok sık gidiyorum geceleride keza öyleyim.sık sık kaçırıyorum.bazen yürüyüşe çıktığıma bile pişman oluyorum hemen çişim geliyor.yani çok rezil bi durum oluyor açıkçası çünkü hemen lavoba bulamıyorum.artık en son çare yetişkin kilodu almayı planlıyorum çünkü daha 4 ay var şimdiden böyleysem ilerki ayları düşünemiyorum bile.bu hamileliğim çok zor geçiyor.

İyi günler arkadaslar benimle ayni olan haftalarda arkadaslar lütfen cvp verin. Ben çok sık tuvalete çıkıyorum aşırı şekilde neredeyse gece 5,6 defa gündüz u saymıyorum enfeksiyon diye düşünmüyorum öyle yanma akıntı vs yok neden sizce normal mi .

Bebeğin hareketlerini benim gibi hala az hisseden varmı ya ben bu hafta sadece dün sabah hissettim gün içinde hiç Yok mesela yatsamda tatlıda yesem farketmiyor öyle belirgin hissetmiyorum
Canm ben ilk defa arefe günü hissetmiştim. Ondan sonra her gün hissettim ama günde 1 yada 2 defa ve çok hafif pıt pıt şeklinde. Kuvvetli ve sık hissedeceğimiz zamanlar da gelecek inşallah. Endişe etme:)

Akşama kadar 50 kere tuvalete gidiyorum desem inanırmısın.çok sık gidiyorum geceleride keza öyleyim.sık sık kaçırıyorum.bazen yürüyüşe çıktığıma bile pişman oluyorum hemen çişim geliyor.yani çok rezil bi durum oluyor açıkçası çünkü hemen lavoba bulamıyorum.artık en son çare yetişkin kilodu almayı planlıyorum çünkü daha 4 ay var şimdiden böyleysem ilerki ayları düşünemiyorum bile.bu hamileliğim çok zor geçiyor.
Acaba enfeksiyon mu var canım bi idrar tahlili yaptırsan. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu süreçte..

İyi günler arkadaslar benimle ayni olan haftalarda arkadaslar lütfen cvp verin. Ben çok sık tuvalete çıkıyorum aşırı şekilde neredeyse gece 5,6 defa gündüz u saymıyorum enfeksiyon diye düşünmüyorum öyle yanma akıntı vs yok neden sizce normal mi .
İyi günler canım gece bende 3 defa falan kalkıyorum du gündüz daha sik gidiyorum bebek asagidaysa o yüzdende sık gidilir bebislerde yerleri geniş dolaşıyorlar ben normal olduğunu dusunuyorum dr ahic sormadım zaten günde 3 litre su iciyorum sende suyu çok iciyorsan normal bence

Ben de çok sık çıkıyorum maalesef, hafif sarı akıntım var ama bu normal diye düşünüyorum, koku veya kaşıntı yok. Yine de tahlil yaptıracağım ama inşallah.

Ben. Gunde bir veya iki kez hissediyorum o da cok hafif. Hareketli bi gun gecirmissem dışarıdaysam hic hissetmedigim de oluyor. Bir de ben vajinama dogru titresim gibi seyler de hissediyorum bazen bebek asagida mi nedir anlamadim. Bebek idrar torbasına vuruyor olabilir fln demisler forumda ama bilemedim.
bazen o bende de oluyo cnm idrar torbasina vurdugu icin tuvaletim geldi gibi oluyor sonra duzeliyor :-)

Kizlar ya benim cenemin alt kisminda resmen alerji olustu :KK43: sicaktan ve surekli terlemekten de iyice kötüleşti. Kirmizi benek benek isilik tarzinda resmen. Ergenligimde bile yüzümde sivilce ciktigini bilmem canim sikiliyor. Bir arkadasim LR nin 3lu aloe vera setinden hediye etti bana kullanan var mi hic? Icerigi dogal diyor ama zarari olur mu emin olamadim.
ben hamileligimi ogrendigim gunden beri sivilceden kurtulamadim cnm
kremi doktoruna danismadan kullanma
benim bi fitik kremim vardi doktor kullanma demisti mesela krem sonucta bisey olmaz diye dusunmuatum oyle degilmis meger

Ben göbek deliğinin altında hissediyorum genelde tekmeleri. Dışarda hareketli bir gündeyken o da hareketli oluyor ama akşam gelince yorgun hissediyorum ve ertesi gün tüm gün evde olsam da pek hareket etmiyor. Ben de telaşlanıyorum maalesef. Sanırım o da yoruluyor. Bir sonraki gün normale dönüyor ama tekmelerin zamanı düzenli olmuyor. Bazen çok sessiz, sonra bi vakit başlıyor vuruyor biraz. son 2 gündür ayakları içe dönük olarak vuruyor.
ayaklari ice donuk olarak vurdugunu masil anlayabiliyorsun ?
benim de tam tersi ben hareketli bi gun gecirmissem hareket halindeyken hic tekme atmiyo ama eve gelip oturuyum bi kac tekme atiyo bi daha atmiyo ama oturur oturmaz oluyo tekme.sonra hic yok o gun.
ertesi gun yorgunlugum gecmis oluyo ve basliyo gunduz gece fark etmiyo
henuz disardan belli olmuyo tekmeleri

Back
X