2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Satış yapan kız bana kaynamış suda bekletin dedi ama hava borusunu yıkama dedi sende öyle yap istersen
cnm 2.el aldimya süt geçişi oluyor o hortumdan yikicam valla insallah bisey olmaz.ilk soguk suyla siringayla sonra sicak suyla deterjanla.sonra tekrar sicak suyla durulama.bakalim nette izledim ama o yikadiklari beslenme hortumuydu bisey fark etmez sanirim.

Bana yardımcı olun lütfen. 10 gun sonra gorumcemin düğünü var. Kiyafet almam lazım. Nereye baksam bilemedim. Cok abiye giyen seven biri degilim. Istanbul Sislideyim buarada ama cokta uzaklara gidip bakacak halim yok. Mağaza falan önerisi olan var mi?
Bu sayfayı gördüm geçen hiç alışveriş yapmadım ama bi bakın isterseniz belki yardımcı olur

Eklentiler

• 679AD51E-D2D7-4B8C-BA1F-2826C5F08579.webp
    679AD51E-D2D7-4B8C-BA1F-2826C5F08579.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 89
Bana yardımcı olun lütfen. 10 gun sonra gorumcemin düğünü var. Kiyafet almam lazım. Nereye baksam bilemedim. Cok abiye giyen seven biri degilim. Istanbul Sislideyim buarada ama cokta uzaklara gidip bakacak halim yok. Mağaza falan önerisi olan var mi?
Birde deniz butik var yine instagramda orayada bakabilirsiniz

cnm icinde nokta nokta süt vardi ya bana mi oyle geldi acaba.
en azindan birini yikayip bakicam cnm midrm bukanir benim oyle tobe kullanamam :-)
Canım o belki kullanıcı hatasıdır pompalar da direk ağızdan biberona gidiyor sut çünkü kullanma zaten insanin midesi kaldırmaz

Bozulmamasi lazım. Once bulasik deterjani ile yika sonra kaynat. Kaynar suda bir kac dakika kaynatıyorsun dakikalarca değil, o şekilde steril etmiş olursun. Benim sut pompam medela doğuma yakin kaynar su da steril edeceğim, yeni aldığım emzik ve biberonu da aynı şekilde.
eylul annelerine sordum bozulmuyormus zaten yaziyormus onceden deterjanla yikayin kaynatin diye cnm ben de simdi yikicam doguma yakin bi daha yikicam

kızlar port bebe aldınız mı?
puset port bebe görevini görüyor mu?
çok gerekli mi?
Bizim arabada puset var, oto koltuğu gibi de kullanılabildiği için daha avantajlı. Port bebelerde bu yok. Bir de artık bebek arabaları zaten dümdüz olarak doğumdan itibaren kullanılabiliyor, ha port bebeye yatırmışız ha arabayı dümdüz yapıp yatırmışız bir fark yok bence.

Travel sistem arabanin ana kucagi varsa portbebeye gerek yok cnm.
puset yeterli canım artık portbebe pek kullanılmıyor. Ama puset almayacaksan daha ekonomik olarak portbebe düşünülebilir.
bebek arabasını üst kısmı tamamen çıkanlardan değilde üzerine puset takılanlardan almak istiyorum.chicco liteway, chicco kwik, joie gibi arabalardan.
puset çok ağır oluyor diye port bebe alanlar var yine kafam karıştı :)

bebek arabasını üst kısmı tamamen çıkanlardan değilde üzerine puset takılanlardan almak istiyorum.chicco liteway, chicco kwik, joie gibi arabalardan.
puset çok ağır oluyor diye port bebe alanlar var yine kafam karıştı :)
sen bilirsin canm ama portbebe puset kadar kullanışlı değil. ilk 3 ay falan anca taşırsın portbebede. Biraz büyüdüğünde portbebeyi kullanamazsın onun içinde kapalı ortamda durmaz zaten çocuk. Portbebeyi taşımak da zor olur. Ama puseti dışardayken arabasına yerleştirirsin ayrıca evde de pusete koyabilirsin. Ben mutfakta falan pusetle yanıma almayı düşünüyorum.

Back
X