2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım maalesef bu ay bile cihazı düzelmemiş. Bu kontrolde çok ilgi alakasız davrandı. Moralim bozuldu. Enfeksiyondan doğumevinde yattım yatarken tahlilleri gönderdim mesaj yazdım. Açıp okumadı bile. Dönüş de yapmadı. Çok canım sıkkın. Bu saatten sonra kime gidebilirim. O kadar paraya bu alakasızlık da insana kendini aptal gibi hissettiriyor. Hakan Çelik yıllardır biliyorum ama hiç tercihim olmadı. Biz de düşünüyoruz kara kara.
canım son iki ayda bizede çok ilgisiz davrandı, tam ayrıntılı izleyeceği aylarda usg arızası ve günde 10 larca doğum yaptırması, yoğunluğu ve ilgisizliği gerçekten gözardı edilemez.hakkında hayırlısı canım ama rahatsızlandığımızda bile ilgilenmiyorsa nasıl doktorumuz oluyor, niye para veriyoruz o adama.
Hakan çelik şimdilik iyi, nahit ataya da giden 2-3 kişi tanıyorum ondan da memnunlar.rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

kizlar bi sorum daha var
reflü yatagi alicam ama boy boy olani varmis hangisini aliyim besigimiz sepet besik 90 × 60 uzunlugunda icten olcum yapinca
canım ben 53x38 aldım. e-bebekte 2 marka vardı ikisinin de ölçüleri aynıydı. Sepet beşiğin içine reflü yatağını koyacağım. Ama reflü yatağının altına normal bir yatak aldım. Hatta o yatağın altına da yükseltmek için annem yünden bir yatak yaptı.

Oğlumun zamanında reflü yatağı falan hiç bilmiyordum ama dümdüz beşiğe yastıksız yatırmak ta içimden gelmiyordu korkutuyordu bende yatağının altına baş kısmına alttan yastık koymuştum yatağa eğim vermiştim demekki doğru yapmışım diyorum eğim şart bencede emzirip dümdüz yere konmaz yani

Tansiyon ilacı dedıgın şey canım adalat nidilat nidicard tarzı ilaçlardan biridir galıba hamılelıkte yan etkısınden faydalanılıyor bu ilaçların ve sancı kesıyor hissetmedıgın sancın olabılır erken doğumu enfeklıyor neden kullanmak istemedın acaba günde kaç tane yazmıştı ben ılk hamılelıgımde 4 saatte bir seklınde günde 6 tane alıyordum ve kasılmayı önlüyordu
Cabim adalat olması lazım, yarim olarak demisti ama kackez dedi hatırlamıyorum. Yazan doktor kendi doktorum değil o yüzden kullanmak istemedim kuzum. Kendi doktoruma 14 Ekim'de gideceğim. Proluton iğne zaten progestan diye vurdurdum.

Sabah kalktım önce bacaklarım da ağrı hissettim sonra belim ağrıyor şimdi karnım kasıklarıma baskı yapıyor zor yürüdüm şuan yatıyorum oğlumu okula bırakıp proluton iğne olucam inşallah geçer oğlum 31. Haftada geliyordu zor durdurduk bunda böyle bişey olmaz inşallah

Sabah kalktım önce bacaklarım da ağrı hissettim sonra belim ağrıyor şimdi karnım kasıklarıma baskı yapıyor zor yürüdüm şuan yatıyorum oğlumu okula bırakıp proluton iğne olucam inşallah geçer oğlum 31. Haftada geliyordu zor durdurduk bunda böyle bişey olmaz inşallah
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir miain havalar aldatıcı dikkat et kendine. benimde bir kaç haftadır aşağı tarafım ağrıyor bilemedim :/

Canım benımde aynı sabah yataktan kalktıgımında baldırlarımn iç taraflarından genitale doğru cok ağrım oluyo bi süre zor yürüyorum ağrıdan . Belimde falan ağrı yok ama kasıklarımda baskı hıssedıyorum . Hayırlara gitsin bişey olmaz inşallah

aynen benim de asagida.ozellikle oturdugum yerden kalkarken cikivercekmis gibi oluyo.ben bi kac kez korktum ama baktim boyle hep demek ki normal dedim.yalniz bi kere gece lavabodan sonra cok fena kasik agrisi yasadim adet agrisindan kat kat fazlaydi.doktoruma sordum bebek iyi rahim agzin da kapali korkmana gerek yok dedi.icim oyle rahatladi.ama sertlesmeyi hic sormadim.ama erken dogum riskimiz olsaydi doktor onceden soylerdi bence.
Ben de bir önceki gidişimde sertleşmeden bahsetmiştim rahim ağzını ölçtü sıkıntı yok dedi. Normal demek ki çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de

Hepimizde aynı durum var sanırım normal bugün sağlık ocağı kontrolü vardı ebeye de sordum kasılma demek sancı var demektir dedi nstye hiç girdin mi dedi bir defa dedim ağrılıyken gittim dedim sancı çıkmadı falan ozaman kendini dinle bakalım bebek dönerken hareket ederken yada ayağını poposunu dayarkende yapar dedi ben bu hafta boşunca hep kasıklarımda hissediyorum büyüdüğü içindir inşallah hamileliğimizin ilk zamanlarında ağrı lekelenme var diye hepimizin aklı çıkıyordu şimdide erken doğum diye korkuyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun zamanında kucağımıza alalım inşallah

Hepimizde aynı durum var sanırım normal bugün sağlık ocağı kontrolü vardı ebeye de sordum kasılma demek sancı var demektir dedi nstye hiç girdin mi dedi bir defa dedim ağrılıyken gittim dedim sancı çıkmadı falan ozaman kendini dinle bakalım bebek dönerken hareket ederken yada ayağını poposunu dayarkende yapar dedi ben bu hafta boşunca hep kasıklarımda hissediyorum büyüdüğü içindir inşallah hamileliğimizin ilk zamanlarında ağrı lekelenme var diye hepimizin aklı çıkıyordu şimdide erken doğum diye korkuyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun zamanında kucağımıza alalım inşallah

Amiin canim rabbim korkularimizi azaltsin icimize ferahlik versin. Hep bi heyecan hep bi panik halindeyiz. Son duzluge girdik az kaldi insallah.

Arkadaşlar karar veremedim sizce hangi beşik fiyat olarak arada pek bi fark yok sadece mavi dönenceli olan biraz daha hafif ama onunda yatağı yok yani var ama çok ince bir sünger koymuşlar o da çok sert bilemedim yaaa

Eklentiler

• BC02FD6D-0FAE-4548-A36C-64B1B1AFFBFE.webp
    BC02FD6D-0FAE-4548-A36C-64B1B1AFFBFE.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 7805E6A7-5F4F-44C0-ACCC-96BB4B19F416.webp
    7805E6A7-5F4F-44C0-ACCC-96BB4B19F416.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar karar veremedim sizce hangi beşik fiyat olarak arada pek bi fark yok sadece mavi dönenceli olan biraz daha hafif ama onunda yatağı yok yani var ama çok ince bir sünger koymuşlar o da çok sert bilemedim yaaa
Çok küçük degilmi canım bunlar yani en fazla 7 8ay yatıyor bebekler bu besiklerde

benimki dönencesiz olandan canım. ama ben eltimden aldım. Kendim alacak olsam ikeadan mobilya beşik yada yan yatak alırdım, benim yanımda kaldığı süre boyunca yatardı. bu sepet beşikler 6-7 aylıkken küçük gelmeye başlıyor.

Bende beyazin ahsap olani var kizima kullandim o daha guzel gorunuyor bence

Bence 2. Beyaz cibinlikli olan. Ama ikisi de küçük bence 6-7 sonra başka bir şey bakmaya başlayacaksın gibi. Varsa bilemiyorum tabi

Bugün başka doktordan randevu almıştım o da kendi doktorumun dediklerinin aynısını dedi kızlar. Başı tam rahimde. Proluton iğne yazdı 2 tane birini vurdurdum, haftaya da diğerini vurduracağım. Progestana da tek tablet devam et dedi.
Ekstra olarak tansiyon ilacı yazdı, erken doğum riskine karşı, ama ben kullanmak istemiyorum dedim.
Rahim uzunluğunu da alttan kontrol etti şimdilik kısalma yok Allah a şükür. Alttan neden bakacağız karından göremez miyiz dedim. Başı öyle aşağıdaymış ki karından görülmesini engellemiş maalesef. O yüzden alttan kontrol ediyoruz dedi.
Bu kez eşim de tam olarak anladı. 32 ye kadar çalışma günüm 17 gün var bu perşembe ve cuma dahil. İdare edip 32 de ayrılacağım büyük ihtimalle. Tabi benim oğlan pozisyon değiştirmezse.
Neden 17 gün için kendini riske atıyorsun ki canım. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama ben öğretmenim 32 ye 24 gün vardı rapor verdi doktorum çalışma riske atma kendini dedi. Rahim ağzım normal ben de daha önce erken doğum yaptığım için tedbirliyiz. Tabi doktorun çalış diyorsa bilemeyeceğim.

Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil .
4091CF5D-F9C3-4200-8D2C-A69A75552AF1.webp

Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
bence güzel ve kullanışlı. ben bunun küçüğünü almıştım ve çok kullanışlı her yere götürüyordum ama işte kızım çok deli yattığı için en fazla 9 ay uyuyabildi içinde bunun ebatları daha büyük rahat 2 yaşa kadar kullanırsın canım =)

Back
X