2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Neden 17 gün için kendini riske atıyorsun ki canım. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama ben öğretmenim 32 ye 24 gün vardı rapor verdi doktorum çalışma riske atma kendini dedi. Rahim ağzım normal ben de daha önce erken doğum yaptığım için tedbirliyiz. Tabi doktorun çalış diyorsa bilemeyeceğim.
Canım açıkçası dün öyle yazdım, ben de öğretmenim, bugün okulda zorlandım, eşime de dedim çok baskı yapıyor. O da kilo aldığı içindir dedi. İğne vuruldun korkma diyor.
Ama benim içim rahat değil şu anda. :(

Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
canım bence gayet kullanışlı ve fiyatı da çok uygunmuş. beşik dışında yataklar ve uyku setleri de çok pahalı.

Canım açıkçası dün öyle yazdım, ben de öğretmenim, bugün okulda zorlandım, eşime de dedim çok baskı yapıyor. O da kilo aldığı içindir dedi. İğne vuruldun korkma diyor.
Ama benim içim rahat değil şu anda. :KK43:
Gerçekten senı korkutmak istemıyorum ama bak bunu sana iki kez soyledı doktorlar kendı doktorunun görmediği bileyler var demekkı erkek ne bılecek kulaktan dolma sözler bazı seyler sadece büyüdüğü için olmaz vücüdğn seni uyarıyor farklı doktorlara gitmendeki amacda zaten birinin görmediğini diğerinin görebılme ihtınalıdır bana kalırsa verılen ilaclarıda kullanman gerekıyordu bende günde üç progestan haftada proloton depot kullanıyorum ama diblenıyorumde hamılelıkte şu ilaç kullanımındakı yanlış bilgileri at kafamdan ve vücudunun sinyallarini ver bak dıger arkadaşlara hep normal diyorlar ama sende farklı bişey var demekkı yanlış anlama gerçekten korkutmak istemıyorum ama bebek kayıp korkusunu sonuna kadar yaşamış biri olarak tavsıyem en azından 34 e kadar durması bebişlerıj

Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
Canım nerde bu ürün?ben de mi alsam?

Merhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim

Eklentiler

• IMG_20180927_124422.webp
    IMG_20180927_124422.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
güle güle sağlıkla kullansın prenses çok güzel :KK200:

Ben hepsini yikadim daha ugrasamam diye. Bir de belki iri bebek olursa yenidigan giyemeyebilir dediler ne olur ne olmaz dedim.

Benimki de sanirim bir yerini dayiyor sirti mi poposu mu artik bilemiyorum. Biraz ovalayinca kacip gidiyor. Hareketleri azalmadi benim tam tersi daha siddetli ve cok olmaya başladı. Gece zaten hic durmuyor ama gunduz o kadar farketmiyordum simdi bayagi distan bile gorunuyor fildir fildir :KK43:

Canim bence besige gore al ama bir kac ay sonra kullanilmiyormus bebek kaydigi icin. O zaman sepet besige tekrar yatak almak gerekir ki onu da en fazla 6 aya kadar kullanir. Sanki reflu yatakli baby nest mi dusunsen bilemedim :/
benik de simdi tekme atiyor bugun bayagi hareketli masallah ama bu gune kadar azalmisti bayagi
cnm aslinda ben pek kayicani sanmiyorum besige gore alirsam.besigimiz kucuk cunku.ama iste hangi olculerde varki ben 83 cm lik gormedim hep 55 lik yaziyo uzunlugu.babynest almak istemiyoum hic ya onun reflu yatagi seklinde olanlari 150 tl falan cok pahali geldi bana.yatakta kayarsa da en azindan koltukta gun icinde yatiririm reflu yagaina basinin ustume ayaklarina da yastik koyarim kaymasin diye.reflu yatagini alan herkes de cok memnun genelde.ama babynest cok da kaba oluyo bu en azindan kaldircagim zmn daha az yer kaplar evim kucuk oldugu icin onu da dusunuyorum cnm.

Sağlıklı günlerde kullansın inşallah toplam ve ayrı ayrı fiyatını ögrenebıkır mıyım acaba bıde nerden aldın yaptırdın mı

canım ben 53x38 aldım. e-bebekte 2 marka vardı ikisinin de ölçüleri aynıydı. Sepet beşiğin içine reflü yatağını koyacağım. Ama reflü yatağının altına normal bir yatak aldım. Hatta o yatağın altına da yükseltmek için annem yünden bir yatak yaptı.
cnm benim de sepet besigin icinde yuksek bi yatak var.o yatagin ustune koyucam. ben de hep 53 luk gordum daha buyugunu gormedim varsa onu almak istiyorum.tam sepet besigi kaplasin diye.ama olmazsa 53 lugu alicam.

Sağlıklı günlerde kullansın inşallah toplam ve ayrı ayrı fiyatını ögrenebıkır mıyım acaba bıde nerden aldın yaptırdın mı
Aminn insallah teşekkür ederim newjoyda mobilyadan aldım toplamda 5200 tuttu dolabı 2000 kusur şifonyer 1000 kusur iç yatak 300 TL Montessori yatak 1750 galiba aklımda boyle kaldı newjoyda rose serisi diye geçiyor

cnm benim de sepet besigin icinde yuksek bi yatak var.o yatagin ustune koyucam. ben de hep 53 luk gordum daha buyugunu gormedim varsa onu almak istiyorum.tam sepet besigi kaplasin diye.ama olmazsa 53 lugu alicam.
standart oluyor boyutları canım bildiğim kadarıyla. zaten ayakları uzasa da dışarıda kalıyor ve o şekilde yine yatmaya devam ediyorlar. önemli olan karından üst kısmının yüksekte olması. Kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben de aldım o yüzden.

Kizlar ben de bugun sertlesmesine falan dayanamayip is cikisi doktora kirdim direksiyonu, oturamaz oldum cunku.
Bu haftalarda kasilmalar baslar dedi ama idrarla ilgili bir sorun mu diye idrar tahlili verdim. Ona bakacak bir sorun yoksa progestan kullanmaya baslayacagim. Progestanla geciyorsa gunde 2ye kadar kullan gecmezse muhakkak gel bakalım dedi. Kasilmalar icin kavrulmamis kuruyemis onerdi abartmadan. Vitaminimi degistirdi. 27+1im su an 1320 gram 42 cm, her sey normal görünüyor dedi.

Kizlar ben de bugun sertlesmesine falan dayanamayip is cikisi doktora kirdim direksiyonu, oturamaz oldum cunku.
Bu haftalarda kasilmalar baslar dedi ama idrarla ilgili bir sorun mu diye idrar tahlili verdim. Ona bakacak bir sorun yoksa progestan kullanmaya baslayacagim. Progestanla geciyorsa gunde 2ye kadar kullan gecmezse muhakkak gel bakalım dedi. Kasilmalar icin kavrulmamis kuruyemis onerdi abartmadan. Vitaminimi degistirdi. 27+1im su an 1320 gram 42 cm, her sey normal görünüyor dedi.
canım ben progestan da kullanıyorum ama ona rağmen var sertleşmelerim. Demek ki normal değil yaa. Acile gidicem akşam ben de.

Ben de bir önceki gidişimde sertleşmeden bahsetmiştim rahim ağzını ölçtü sıkıntı yok dedi. Normal demek ki çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de
benim de ayrintilida rahim uzunluguna iyi demisti doktor son randevumda da rahim kapali diyince ben de sıkıntı yapmiyorum cnm.hatta ben sertlesmenin kasilmak ile ayni sey oldugunu da bilmiyordum.
dun aksam karnimdaki sertlik hic bitmedi sabaha kadar sabah tekmelerini sag kasigima atti canim acidi biraz.heralde ayaklari cok asagida oldugi icin sertlik olustu bileniyorum sanki ayaklari cikicak gibiydi

Back
X