- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #24.921
Uyku seti almadım onun yerine yan korumalık ve nevresim takımını ayrı aldım.kizlar uyku seti alcak misiniz aldiniz mi ya da ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku seti almadım onun yerine yan korumalık ve nevresim takımını ayrı aldım.kizlar uyku seti alcak misiniz aldiniz mi ya da ?
ben de korumalik yaptirdim.uyku setinde kararsizim.herkes aliyo hani adet olmus diye alicam alirsam.Uyku seti almadım onun yerine yan korumalık ve nevresim takımını ayrı aldım.
ben kızımda uyku seti almıştım ve doğumdan itibaren de yorganı kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım canım yastığını da gelen giden takı para astı o şekil yani.ben de korumalik yaptirdim.uyku setinde kararsizim.herkes aliyo hani adet olmus diye alicam alirsam.
cunku bi yandan da bebege yorgan kullananani hic gormedim genelde battaniye falan kulaniliyo.yastik da kullanmicam zaten.carsaf da lastikli almayi dusunuyorum.
sepet besigin icinde bi yatak var zaten yuksek bi yatak.ustune de reflu yatagi alicam.ne olur ne olmaz nevresim takimi alsam iyi mi olur acaba napsam ki ?
maşallah canım eşine nazar değmesin Allah razı olsun..sen çalışıyor musun peki..ben çalışıyorum ve her işi de kendim yapıyorum malesef ve su an belim tutulmuş gibi zor yürüyorum
gebelik şeker var mi canım baktirdin mi suyu fazlaysa doktorlar bakıyor genelde
Canm yan korumalığın varsa uyku setine hiç gerek yok. Sadece nevresim takımı al bence. Uyku setleri gereksiz pahalı.ben de korumalik yaptirdim.uyku setinde kararsizim.herkes aliyo hani adet olmus diye alicam alirsam.
cunku bi yandan da bebege yorgan kullananani hic gormedim genelde battaniye falan kulaniliyo.yastik da kullanmicam zaten.carsaf da lastikli almayi dusunuyorum.
sepet besigin icinde bi yatak var zaten yuksek bi yatak.ustune de reflu yatagi alicam.ne olur ne olmaz nevresim takimi alsam iyi mi olur acaba napsam ki ?
Kalçadan canım sağ ve solA Albatross35 canım sen ciğer geliştirici iğneyi nerenden vuruldun? ben
bu akşam gidemedim yarın gidecem de
tamam canım teşekkür ederimKalçadan canım sağ ve sol
Gunaydin benimde surekli bir yerlerim agiriyor kaburgam vajjnanin kemikleri cati mi oluyor bilmiyorum mide yanmasi bogazima kadar asit oluyor sirtim agiriyor rabbim beterinden korusun bizleriGünaydın kızlar. Çok merak ediyorum ya hiç ağrısı sancısı olmayan var mı :) benim sürekli bir yerlerim ağrıyor. Karın kasık bacak kaburga vajina ooof offf![]()
Gunaydinn. Benim dune kadar agrim yok sayilirdi, uzun sure oturunca ya da sabah kalkinca olan gecici agrilardi. Ama dun biraz korktum bebek resmen vajinama tekme atti sanki tam anlamadim da birkac kere yapti ve bayagi acitti. Normal midir acaba o kadar asagiya vurmasi? Zonklama hissettim o anda. Iyi olsunlar da cekicez tabi.Günaydın kızlar. Çok merak ediyorum ya hiç ağrısı sancısı olmayan var mı :) benim sürekli bir yerlerim ağrıyor. Karın kasık bacak kaburga vajina ooof offf![]()
Canim benim besikle birlikte uyku seti vardi. Onun disinda nevresim alicam, pike takimi var bir de. Sen de nevresim alabilirsin bence.ben de korumalik yaptirdim.uyku setinde kararsizim.herkes aliyo hani adet olmus diye alicam alirsam.
Amin canm. Aynı durumdayım ben de. Ağrılarım zaten çok fazla üzerine bir de reflü beni öldürüyor.Gunaydin benimde surekli bir yerlerim agiriyor kaburgam vajjnanin kemikleri cati mi oluyor bilmiyorum mide yanmasi bogazima kadar asit oluyor sirtim agiriyor rabbim beterinden korusun bizleri
Şimdiye kadar ağrın olmadıysa çok şanslısın canım. Ben 2-3 aydır oturup kalkarken fena ağrılar yaşıyorum. Doktorum pelvik büyürken böyle ağrılar yapar diyor. Dediğin gibi iyi olsunlar da çekicez mecbur.Gunaydinn. Benim dune kadar agrim yok sayilirdi, uzun sure oturunca ya da sabah kalkinca olan gecici agrilardi. Ama dun biraz korktum bebek resmen vajinama tekme atti sanki tam anlamadim da birkac kere yapti ve bayagi acitti. Normal midir acaba o kadar asagiya vurmasi? Zonklama hissettim o anda. Iyi olsunlar da cekicez tabi.
Cok oturursam oluyor tabi bir tutulma gibi canm baslarda da karinda gerilme gibi agrilar yasadim. Buna sukur bobrek olmasin da diye diye pek ustunde durmadim galiba:) bebek hic asagilara vuruyor mu sende canm? benim ilk defa oldu dun zonkladi resmen endiselendim biraz.Şimdiye kadar ağrın olmadıysa çok şanslısın canım. Ben 2-3 aydır oturup kalkarken fena ağrılar yaşıyorum. Doktorum pelvik büyürken böyle ağrılar yapar diyor. Dediğin gibi iyi olsunlar da çekicez mecbur.
GünaydınGünaydın kızlar. Çok merak ediyorum ya hiç ağrısı sancısı olmayan var mı :) benim sürekli bir yerlerim ağrıyor. Karın kasık bacak kaburga vajina ooof offf![]()
Günaydın kızlar :) şimdi aklıma geldi eksikleri düşünüyordum. Evde bi tane kirli sepeti vardı, ben bebeğim için ayrı bi tane alacağım. Bizimkilerle karışmasın çamaşırları :)
ben kızımda almıştım ve doğumdan itibaren örtmüştüm yorganı sonuçta elyaf ağır değil sıkıntı olmadı. kundaklayıp üzerine yorgan örttüm fazla da boğmaya gerekmiyor bence birde doğal gaz yanıyor.Nevresim takimi alanlar yorgan mi kullanacaksiniz nasil yapacaksınız. Ben hala ne örteceğimi bilemedim.
Günaydın
Benimde hergün başka bir yerim agırıyor ama katlanıcaz allahım hepimizin yardımcısı olsun
çarşamba günü kontrolüm var doktora sorucaklarm baya birikti
Ama evimin temziligini yemegi herşeyimi kendim yapıyorum misafirlerimde çok oluyor kimsede anlayış yok malesef iyice yoruluyorum